• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok guzel bır cantacı buldumm....

tugibu

pamuk prenses :))
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2010
599
5
96
İstanbul
gecen gun mısır carsısına ındım baharat almaya... orda bır cantacı buldum ınanılmaz guzel modellerı var hep yenı sezon ve bıre bır orjınal:lepi: benım dıyen cantacı bıle farkı anlayamadııı opuyorumnanaktan

mısır carsısında tugra canta dıye bır yer yerimseniben

kuru kahveci mehmet efendinn sokağından giriyosun 100-200 metre ilerde bide mısır çarşısı içinde varmış şubesi no:55 te yerimseniben

Fiyatları nasıl acaba? Uygun mu?Bu arada bizimle paylaştığın için de teşekkürler.a.s.

200' den başlıyor canım bütün markalar var ne ararsanız ... ama pazarlık yapın tabii.. dolabınızda bi tane böyle bi çanta bulunması gerekiyo bazen kaydirigubbakcemile2

cakma bir cantaya 200 TL vermek cok mantikli gelmiyor...onun yerine 1-2 ay bekler orijinal alirim! :umursamaz:

ama şimdi kalkıpda bi louıs vuittion chanel yada hermes bir çantanın orjinalini alabilmek için 1-2 ay beklemek biraz az bilee yasakkelime bence ona 2-3 sene diyelim çünkü çantaların fiyatı 15.000- 20.000 bin dolardan başlıyor....kafamçokkarıştı

valla paranız varsa alın orjinalini derim kaydirigubbakcemile2 20 milyarım yok canyata vermek için :1no2: kaldıki sanatçılar bile almıyorlar orjinallerini... kaliteli çakma alıyorlar devir hesap devrii kaydirigubbakcemile3

bi louis vuitton çanta en az 1 milyardırki 20 milyara kdr çkmaz.. ben çakmaların bu kdr pahalı olduğunu bilmiyodum açıkcası şaşırdım :S

bir çantaya 200 lira para şoktayım :53:
ya ben para nasıl harcanır bilmiyorum:30:
yada siz paranın nasıl kazanıldığını bilmiyorsunuz
konu geride kalmış ama dayanamadım valla yazdım:27:

bir çantaya 100 lira verebilirim ama o çantaya aşık olmam lazım, çok beğenirsem veririm.
ama hiçbir çantaya 200 lira vermem.

ben 45 tl ya louise vuitton aldım geçenlerde tabiki çakma olduğunu herkes biliyor ama o kadar kaliteliki çok seviyorum çantamı,ben hayatımda bi kere bi çantaya 180 lira verdim oda pierre cardinin orjinal çantasına çok beğenmiştim almıştım ama şimdi açıkçası bidaha vermem o kadar para hele çakmaya aslaaa

ay çakmayada vermem ojjinalede vermemde vermem valla :37:
200 tl ye ben hem çanta hem ayakkabı hemde cüzdan alırım ayol delimisiniz
yada benmi deliyim burası neresi ben kimim :52::37:

:d bulent ersoyda çanta alırken yakalanmıştı mısır çarşısında çakmA çanta ... Orjınallerini aratmıyor baksana bizim bulente o bile begenmış :d o kadar paranın içinde çakma alıyorr

Son düzenleme:
Back
X