çok güzel ev eşyaları,kıyafetler,çantalar,ayakkabılar,nevresiml er buradaaa:):)

canım kargom geldi,çok çok beğendim özellikle saatime bayıldım kuş yuvalarımda çok şeker tek tük çizikleri var oda olmasa sıfır diye yuttururdum herkese,burda bir iki arkadaş gördü hepsi bayıldı salon ünitem gelsin hemen baş köşeye koyucam

dipçik: biliyorsun hiç pazarlık yapmadım,fiyat konusunu anmadım bile,yeni ev aldım bahsetmiştim,ufak bi jest bekledim işim doğrusu ve bunuda sana söyledim,sadece jest görememe birazcık üzüldüm.

ama seninle alışveriş çok güzeldi,takipte olucam yine

elinizde kalanları toparlarmısınız
sayfalarda dağınık halde duruyor
neler kaldı ve fiyatlarını da yazarsanız sevinirim

Canım arkadaşım güle güle kullan fiyatlarını çok uygun tuttum ama ürünleri görmüşsündür ama bir dahakine sözüm olsun olur mu:)

merahaba kargon elime ulaştı canım. hepsi fotolardaki gibi çok güzel.. ama kargoyu ne şartlarda getirdilerse... çiçeğeim bükülmüş toprağı dağılmış her yere kargo da 23 tl tuttu içime oturdu vallahi:):)

Son düzenleme:
merahaba kargon elime ulaştı canım. hepsi fotolardaki gibi çok güzel.. ama kargoyu ne şartlarda getirdilerse... çiçeğeim bükülmüş toprağı dağılmış her yere kargo da

Aaaa peki düZeltebildin mi canım ben herşeyi streçe sarmıştım inşallah beğendin hepsini

2 küçük çerçeve 7.50 tl tanesi
2 büyük çerçeve 10 tl tanesi
Gemi 5 tl
Fener 10 tl
Asılan gemiler 15 tl
Asılan balıklar 15 tl
Mavi klasik araba tablosu 15 tl

Şahane takım ister balkonunuza ister terasınıza ister çocuk odanıza ister spot salonunuza ufacık detaylarla eviniz değişsin:)

Yarın pttde 14 şubat için indirim varmış kargoda siparişleri bekliyorum yarın kargo günüüüüüüü:)

Fransız danteli pudra ile pembe ile gül kurusu arası:) yatak örtüsü takımı pike olaralta kullanılabişir hem özel günlerde hem günlük çok ağır değil tam çeyizlik 200 den veririm 450 ye yaptırmıştım

Özelden atanların kargolarını hazırlıyorum beğenin yetet fiyatta her türlü anlaşırız önemli olan beğenin mesaj atın kimseyi kırmadım yardımcı oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…