- 20 Şubat 2010
- 33.127
- 6.399
- 773
- Konu Sahibi edanur1997
Msj tekrarı.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimi dersen de de Kim Kardaishan deme allah aşkınaBir de dediğin gibi olsa Kim Kardashian gibi kapkara ve siyah gözlü birinin milyonlarca hayranı olmazdı.
Hah işte tam da demek istediğim bu :)) Ben doğal sarışınım ve konu sahibesine de yani çok ta matah bir şey olmadığını anlatmaya çalışıyorum :)) belki kumralın açık tonlarında boysam belki sırıtmaz ama genel olarak gözümde canlandırdığım zaman iğğğğ diyorum ve rengi değiştirememek de sıkıcı ayrıca :)) o yüzden şansızım. İlgiye gelince evet her ortamda oluyor ama bu renkle gözle alakalı değil bence. Her insanın yaydığı bir enerji var ve çeken de o dur bana göre :)o bende de var.. Mesela sari sacli biri sacini siyaha boyuyor ustten sari saclar cikiyor cok itici..
siyah sacta da o sorun var ama. Benim sacim kap kara ne renge boyarsam boyayim bana yakismiyor 1 hafta icinde siyaha geri donuyorum. Ben seni iyice merak ettim ne kadar sarisin olmak sorunlu desende sanirim cok guzelsinHah işte tam da demek istediğim bu :)) Ben doğal sarışınım ve konu sahibesine de yani çok ta matah bir şey olmadığını anlatmaya çalışıyorum :)) belki kumralın açık tonlarında boysam belki sırıtmaz ama genel olarak gözümde canlandırdığım zaman iğğğğ diyorum ve rengi değiştirememek de sıkıcı ayrıca :)) o yüzden şansızım. İlgiye gelince evet her ortamda oluyor ama bu renkle gözle alakalı değil bence. Her insanın yaydığı bir enerji var ve çeken de o dur bana göre :)
Güzellik göreceli biraz yani ne desem bilemedimsiyah sacta da o sorun var ama. Benim sacim kap kara ne renge boyarsam boyayim bana yakismiyor 1 hafta icinde siyaha geri donuyorum. Ben seni iyice merak ettim ne kadar sarisin olmak sorunlu desende sanirim cok guzelsin![]()
Anladim ben onu guzelsin demekGüzellik göreceli biraz yani ne desem bilemedim![]()
Orta halli diyelimAnladim ben onu guzelsin demeksansin da guzel olur insallah