• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Güzel Olmak İçin İllahaki Sarı Saç yada Renkli Goz mu gerek?

İllahaki değil illaki. Gözümğ tırmalıyor böyle başlıklar ya. Evet çirkinsin bunu yazan kız güzel olmasın :D

Benim güzellik kriterlerimin içinde ikisi de yok.
Gözün renge değil anlamlı bakışa sahip olması çok önemlidir.

Saçlar da sarışınlar hiç ilgimi çekmez inadına. . Mutlaka güzeli de var da.

Ben kumrallari daha çekici bulurum mesela.

Uzun boy da hiç ilgimi çekmez.
Valla kısa olduğumdan değil :KK70:

Erkekte boy severim ama bak şimdi :KK70:

o bende de var.. Mesela sari sacli biri sacini siyaha boyuyor ustten sari saclar cikiyor cok itici..
Hah işte tam da demek istediğim bu :)) Ben doğal sarışınım ve konu sahibesine de yani çok ta matah bir şey olmadığını anlatmaya çalışıyorum :)) belki kumralın açık tonlarında boysam belki sırıtmaz ama genel olarak gözümde canlandırdığım zaman iğğğğ diyorum ve rengi değiştirememek de sıkıcı ayrıca :)) o yüzden şansızım. İlgiye gelince evet her ortamda oluyor ama bu renkle gözle alakalı değil bence. Her insanın yaydığı bir enerji var ve çeken de o dur bana göre :)

yemişim mavi gözü :KK14:

T%C3%BCrkan-%C5%9Eoray-Makyaj%C4%B1-Yapmak.jpg

Hayir degil ama genelde sarisin bizim gibi ulkelerde dikkat cektigi icin guzel geliyor vasat bile olsa. Ne kadar guzel afet kadinlar var kac tanesi sarisin renkli gozlu. Cok guzel olmak icin simetrik ve duzgun yuz hatlari lazim elmacik kemigi kas hatti cene ve burnun bicimli olmasi lazim rengi onemli degil.

Hah işte tam da demek istediğim bu :)) Ben doğal sarışınım ve konu sahibesine de yani çok ta matah bir şey olmadığını anlatmaya çalışıyorum :)) belki kumralın açık tonlarında boysam belki sırıtmaz ama genel olarak gözümde canlandırdığım zaman iğğğğ diyorum ve rengi değiştirememek de sıkıcı ayrıca :)) o yüzden şansızım. İlgiye gelince evet her ortamda oluyor ama bu renkle gözle alakalı değil bence. Her insanın yaydığı bir enerji var ve çeken de o dur bana göre :)
siyah sacta da o sorun var ama. Benim sacim kap kara ne renge boyarsam boyayim bana yakismiyor 1 hafta icinde siyaha geri donuyorum. Ben seni iyice merak ettim ne kadar sarisin olmak sorunlu desende sanirim cok guzelsin:KK45:

Ben buna katılmıyorum. Bana göre renklerden çok yüz hatları, kaşın gözün saçın kombinasyonu önemli. Nice renkli gözlü, sarışın gördüm ama hepsi güzel değildi. İçlerinde afet olanı da vardı elbette ama olmayanı da, bu durum esmerler, kumrallar için de geçerli bende. Mesela ben Nathalie Emmanuel'i çok çok beğenirim ama senin güzellik tanımına uymuyor mesela bu kadın bakarsan. Bence de çok çok güzel yüz hatları var, ten rengi saçları olsun :KK51:

Ben sarışın mavi-yeşil gözlüyüm. Sarışınların ülkemizde güzel olarak algılanmasının tek nedeni çok azınlıkta olmamız.Orjinal sarışınlardan bahsediyorum tabi :) Esmerin de kumralın da sarışının da güzeli de var çirkini de.Sadece mavi göz bi insanı güzel yapmaz ya da sarı saç.Sarışın sayısı ülkemizde az olduğu için daha çok ilgi çekiyoruz o kadar.Rusyada da esmerler ilgi çeker.

kendim kumral yeşil gözlüyüm bence Türkiyedeki oyuncu en güzel kadın Fahriye Evcen çevremde de en beğendiğim arkadaşım siyah saçlı kahverengi gözlü.

Yooo...

Burnu eğri, gözleri biçimsiz birisi sarışın renkli gözlü olsa ne farkeder ki?

Back
X