Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb kizlar,Allah baska dert vermesin ama bu aralar esim ve ben asiri derecede disarda yemege para harcar olduk..Calisiyorum.Cocugum icin illaki evde yemek yapiyorum zaten cok yemek secen ve herseyi yemeyen bir cocuk.Bu da beni iyice soguttu mutfaktan icimden cok ta yemek yapmak gelmiyor.Ama ben de inanilmaz bir fast food yeme istegi var..haftasonu zaten disari çıkıyoruz ailece yemege.Bazen kahvaltiya gidiyoruz derken haftaici de disardan siparis veriyoruz 1-2 gun.E bi hesap yaptim aylik nerdeyse 700 civari para gidiyor sadece buna.sanmayin ki mutfak ailsverisi yapmiyoruz ona da aylik 500 filan gidiyor et tavuk sebze vs.Yani haftanin 3 gunu filan ev yemegi yapmis oluyorum kendimize.Ne olacak benim bu halim.?
Aynı benaynen çocuk olduktan sonra beslenme alışkanlıklarımız değişti resmen..
bazen canım cips çekiyor çocuklar uyuduktan sonra gizli gizli yiyorum![]()
Biz allahtan lahmacun delisiyiz. Bizdede haftada2 3 yenir. Ama bize daha ucuz geliyor. Yemek için20 tl harcarken lahmacun9 ayran2 buçuk. Bitti gitti. Bazen hadi hamburger yiyelim diyoruz. Yahu 2 Büyük bir çocuk menü. 30 tl yi buluyor. Sonra diyoruz delimiyiz git kasaptan biftek al yanına pilav otur ye. Çok fasfood restoran önünden döndük böyle.mrb kizlar,Allah baska dert vermesin ama bu aralar esim ve ben asiri derecede disarda yemege para harcar olduk..Calisiyorum.Cocugum icin illaki evde yemek yapiyorum zaten cok yemek secen ve herseyi yemeyen bir cocuk.Bu da beni iyice soguttu mutfaktan icimden cok ta yemek yapmak gelmiyor.Ama ben de inanilmaz bir fast food yeme istegi var..haftasonu zaten disari çıkıyoruz ailece yemege.Bazen kahvaltiya gidiyoruz derken haftaici de disardan siparis veriyoruz 1-2 gun.E bi hesap yaptim aylik nerdeyse 700 civari para gidiyor sadece buna.sanmayin ki mutfak ailsverisi yapmiyoruz ona da aylik 500 filan gidiyor et tavuk sebze vs.Yani haftanin 3 gunu filan ev yemegi yapmis oluyorum kendimize.Ne olacak benim bu halim.?
Lahmacunu da evde tavada yapabilirsiniz.Ha uğraşamam derseniz o ayrı.Biz allahtan lahmacun delisiyiz. Bizdede haftada2 3 yenir. Ama bize daha ucuz geliyor. Yemek için20 tl harcarken lahmacun9 ayran2 buçuk. Bitti gitti. Bazen hadi hamburger yiyelim diyoruz. Yahu 2 Büyük bir çocuk menü. 30 tl yi buluyor. Sonra diyoruz delimiyiz git kasaptan biftek al yanına pilav otur ye. Çok fasfood restoran önünden döndük böyle.
Ay bende o et balık kurumundaki etleri sevmiyorum denedim daha önce. Bilemiycem semtten semte farkedermi ama en son tezgaha serilmiş o kara kara biftekleri görünce bidaha gitmedimLahmacunu da evde tavada yapabilirsiniz.Ha uğraşamam derseniz o ayrı.
Ben dışarıdaki etlere pek güvenmiyorum.Et ve balık kurumu hariç biryerden alım yapmıyorum.
Tadı bile fark ediyor ayrıca daha ekonomik.
benim kızım çorba,sulu yemek,salata ve pilav türü sulu yemekle yenecek ne varsa işte onlar olmadan karnı doymaz.Yemekte illa çeşit ararmısınız bilmem ama ben tek çeşitçiyim. Mesela birazdan mantı yapcam oda buzlukta hazır :)
Oldum olası çorba sulu yemek pilaw falan yaptığım görülmemiştir. Ha olsa yerim orası ayrı canımmm...
Ama kim uğraşacak![]()