Cok hata yapiyorum, yardim lutfen

ismira_1923

Memur
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2018
1.096
1.873
133
Ozel bir şirkette mali hizmetler bölümünde çalışıyorum. Ancak doğum yaptıktan sonra ise döndüğümde nerdeyse 2 senedir performansım cok dustu ve sürekli hata yapıyorum ya da bseyleri atlıyorum. B12 ölçtürdüm ortalama cikti. Artık üst yönetimin de dikkatini çekmeye başladı ama inanın elimde değil. Odaklanamiyorum. Çocuğumdan kaynaklı mi bilmiyorum çok ilgili bir anneyim ve sanırım işimi aksatiyorum ama gerçekten artık hata yapmaktan sıkıldım. Ne kadar dikkat etsem de olmuyor. Tükenmişlik noktasına geldim. Tavsiye verin bana işimi kaybetmek istemiyorum ama neden çok hata yapıyorum. Her hafta max 3 4 hatam çıkıyor. Gerçekten utanmaya başladım. İşin garibi yemin ederim elimde değil. Bambaşka biri oldum sanki 2 senede. Kafam hep dalgın. Ama neden nedennn

Evhamlı mısınız ? Sanırım öylesiniz ki aklınız hep evladınızda. Herkes ilgilenir evladıyla ( normal olan) ama sizinki bana takıntı gibi geldi.
İş konusuna gelince de kimse kimsenin gözünün yaşına bakmıyor.

Ahh ah ben hep öyle olduğum için çözüm olursa ben de tavsiye isterim iş sahibi değilim henüz ama olsam kovarlar herhalde beni öyle dikkatsizim

Evet evhamliyim ama çocuğuma annem bakıyor ve bakımı konusunda içim rahat. Sadece işe gittiğim için vicdan yapıyorum. Ama sabah yolda oyle hissediyorum. Ofise gelince gerçekten vicdan konusunu aklıma getirmiyorum bile. Çünkü çok yoğun çalışıyoruz

Aynı beni anlatmışsıniz.Eskiden her şeyi ayrıntısına kadar hatırlayan ben doğumdan sonra yediğim yemeği bile unutur oldum.B12 im de ortalama bir değer çıktı.
Ben doğum yapalı 4 yıl olacak geçen senelere göre daha iyiyim.Bizimde vücudumuzda süregelen bir denge var . Anca yerine geliyor sanırım.Bu durum kariyerinizi etkiliyorsa zaman kaybetmeden bir doktora başvurup vitamin takviyesi alabilirsiniz

Hataları not alacak kadar bile vaktim olmuyor. Cok yoğun çalışıyoruz ve her dakika yeni bir iş ekleniyor. Bekar ya da çocuksuz zamanlarımda hcbsey kacmazdi benden. 13 yıldır çalışıyorum ve son 2 yılım böyle saçma sapan hatalarla dolu

Nerelerde hata yapıyorsunuz not alın Özellikle hata yaptığınız konularda.küçük notlar ypıştırın masanıza kurtarıcı olur.kahve molası verin yanına ceviz zihni dinç tutar.
paniklemeyin kafanız çok karıştığında ara verin.
Bebeğnize kim bakıyor o mu aklınızı kurcalıyor

Off haklısınız.
Kendime benzeyen birini bulmak niyeyse iyimser kıldı şimdi beni. Evet kariyerimi artık etkileme noktasına geldi. Malum özel sektör. İstedikleri an kapının önüne koyarlar. Niye hatalarıma tahammül etsinler ki.

Bence bir şeyleri kendine heyecan yaptın. yaptığım işi beğenmeyecekler yine hata yapacağım diye kendini zorluyor musun

Bende de ayni problem var eski isimi biraktim. Ilerleyen zamanlarda calisabilirim ama hafizam bitik. Dikkat desen yok. Ocagi acik birakip gidiyorum o derece. Gecen eltime gittim yemin ederim bi sure beynim durdu hic bi konusulani anlamadim. Bebekten sonra oldu uyku duzeni de pert. Acaba sizdemi uyuyamiyorsunuz. Yetersiz uyku boyle yapiyor sanirsam..

Kahve içmem normalde ama sabah zihni açar diye içiyorum Bayadır. Annem bakıyor ve o konuda içim rahat ama vicdan da yapıyorum ise giderken biraz

Bence bir şeyleri kendine heyecan yaptın. yaptığım işi beğenmeyecekler yine hata yapacağım diye kendini zorluyor musun
Aynen mesela genel bir bilgilendirme maili atacaktım bugün. 15 dk üstünde durdum. Kesin bi yerinde hata çıkar. Dur şuraya da bakayım. Halbuki çok da önemli değil ama yöneticiler de var mailde diye baya vakit harcadım. Kafam dalgın biliyorum çünkü. Hata yaptıkça ozguven kaybı yaşıyorum. Ozguven kaybım oldukça hata yapıyorum gibi oluyor sanki.

27 aylık yani 2 yaşını geçmiş bir oğlum var ve hala emziriyorum. Gece 3 4 defa uyanıyor hala. Memeden kesemedim henuz. Oğlumla bir aksam 9da uyumaya çalışıyorum. Sabah 8e kadar uyuduğum oluyor. Ara uyanmalar çok etkilemiyor zaten yanımızda yatıyoruz. Yani bu sebepten uykusuz olduğumu çok düşünmüyorum

Biliyo musun o bende de var idari işler şef yardımcısıyım bazı şeyleri ben mail atıyorum on kere bakıyorum yanlış yazmışmıyım diye halbuki attığım kişiler ne yazım yanlışları ne cümle hataları yapıyolar. Çok düşünme kimse kusursuz değil ayrıca 12 yıllık elemanı çıkartmak sıkar biraz yüklü tazminat vermek istemezler sonuçta

Açıklamanıza bile "oğlan anası:))" yazmışsınız. Bana kendini bu şekilde tanımlamak garip geliyor. Bence siz ise gelince aklıma gelmiyor deseniz de aklınızın sürekli eve ve oğlunuza gittiğini düşünüyorum.

Ah evet zaten o yüzden 2 yıldır sabrediyor olabilirler. Hatalarım smdilik yuklu maddi kayıplara yol açmıyor ama genelde raporlama kısımlarında hep hata çıkıyor ve başkaların da işi aksıyor. Bu beni daha çok üzüyor

Evet bu siteye çocuğumla ilgili üye olmuştum. O sebepten yazmak istedim.

Aslında gerçekten yoğunluktan aklıma gelmiyor ama gerçek şu. Doğumdan sonra çok isteksiz başladım işe. Yani bilincaltimda evet ofiste olmak istemiyorum. Bunun yansıması olabilir belki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…