Çok heycanlıyım, korkuyorum.. 05.03.2011

Almoras

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
77
0
0
İstanbul
Arkadaşlar yarın ameliyat oluyorum çok heycanlıyım ve korkuyorum ilk ameliyatım da diil
göğüsde olmuştum bir sene geçti aradan ama bu sanki başka daha önemli gibi
inşallah istediğim gibi olur sonuç ve fazla acı çekmem dua edin bana

sağolun kızlar doktorum muhammet dilber ani bi karar oldu mecburiyetten
tasarım olmadı karşı kendisi bakalım nasıl olcak
çoooooooook heycanlıyım mideme kalbime sancı giriyor

hadi bakalım canım... hayırlısı olsun senin için... ama sana bi tavsiyem olcak...: kesinlikle ne istediğini çok iyi bilip onu çok güzel bi şekilde doktoruna aktar anlat, seni anlaması ve ne istediğini bilmesi ameliyatın başarısı için çok önemli canım... şimdiden bol şanslar sana...:80:

Geçmiş olsun...Umarım her şey dilediğin gibi olur

tavsiyen için saol helbest ameliyata girmeden yarım saat önce tekrar görüşcem anlatcam ne istediğimi mutlumu olmam gerekiyor endişelimi bilemiyorum:18:

bence sadece rahat ol.... bide ameliyattan yaruım saat önce değil de daha önceden görüşsen olmaz mı... ameliyattan yarım saat önce de teyid ederdiniz... bilmem ki bana göre öyle ama yine de sen bilirsin... sen çok rahat ol ama tamamı... herşeyin hayırlısı canım...

kuzuuuuu hiiiiiç korkma sen yaa bir de daha önce göğüs olmuşsun! ben ikisini aynı anda oldum. sana şunu söyleyim göğüslerimin bana yaşattığı sıkıntıdan dolayı burnumdan ameliyat olduğumu hiç anlamamıştım bile. yani burnumla ilgili herhangi bir eziyet yaşamadım. varsa yoksa göğüslerimin derdine düşmüştüm. yani göğüs ameliyatının yanında burun leblebi çerez gibi geliyor bunu bil kendini korkutma boşuna. bol bol dua et inşallah tam istediğin gibi fıstık gibi bir burnuşa kavuşursun... burun ameliyatı biraz şans işi canım... bence acı çekmekten değil de ameliyat sonrası görüntünden dolayı korkuların olabilir ama onu da güvendiğin doktorunun eline emanet edip mutlu sonu bekleyeceksin :) olumlu düşün tatlım olumlu sonuçlansın inşallahhhh.... bol şanslar... şimdiden çok geçmiş olsun....

ÇOK sağol canım yaa beni çok rahatlattın ameliyattan sonra aynaya bakmaktan korkuyorum daha çok doktorum biraz şişceksin morarcaksın ama kan görmiyceksin dedi bakalım inşallah öyle olur birinci doktor faciasından sonra güvenemiyorum doktorlara pek ve en önemlisi dediğin gibi sonuç:18:

şimdiden çok geçmiş olsun arkadaşım inan korkulucak bişey yokmuş bende o gece hiç uyuyamamıştım heyecandan korkudan hayatımda ilk defa ameliyat olucaktım, inan hiç ağrım sızım olmadı ameliyat sonrasında benim yüzüm fazla şişmemişti, ağrım olucak diye korkma umarım istediğin gibi olur...

allah yardımcın olsun,şimdiden geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…