Çok heyecanlanıyorum

wolf66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2011
26
0
36
Ankara
uzun zamandır öyleyim aklıma bişey geldiğinde özellikle telefonuma mesaj geldiğinde midem bulanıyor kalbim çarpıyor zaman zaman titriyorum en yakın arkadaşımla buluşacağım zaman oluyor bu.kavga ettiğimizde çok üzülüyorum ona çok bağlıyım acaba bu heyecanımda ondan kaynaklanıyor olabilir mi çünkü aramız kötü olduğunda ben mutsuz oluyorum iştahım kaçıyor midem bulanıyor.sonuçta arkadaşım yani neyim ki o benim çok yakınız ama bunun bi sonu var bu kadar bağlandığım için kendime kızıyorum yaklaşık 7 ay küs kaldık onunla okullar açıldığında bir iki ay küs kaldık ben gurur yaptım konuşmadım ama onun başkalarıyla çok yakın olmasına tahammün edemiyodum ağlıyodum falan çok üzülüyodum dayanamadım barıştım tekrar konuştuk.yani kısaca böyle çok güzel vakit geçiriyoruz ama ben çok heyecanlanıyorum bişey olduğunda mesaj geldiğinde normalde yüzyüze konuşurken değilde böyle bişeylerden şüphelendiğimde kendimi dışlanmış hissettiğimde oluyor..gerçekten dayanılmaz bir durum kaybetmekten çok korkuyorum.

bence bu duyguyu ara ara hepimiz yaşarız,yüzyüze böyle değilsen sorun olmaz okadar diye düşünüyorum. lise öğrencisimisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…