- 16 Eylül 2017
- 7.441
- 13.762
- 248
Ben daha önceden apartmanda cinsel tacize uğramıştım. Kapıcının dediğine göre adam arkamdan gelerek beni takip etmiş ama apartmanda ve çevresinde kamera yoktu takip ettiği ispatlanamadi sadece uzaktan kamera görüntüsü var. Adam ifadesinde apartmana girdiğini kameradakinin kendisi olduğunu falan kabul ediyor ama beni takip ve taciz ettiğini kabul etmiyor. Kapıcıyı zar zor ikna ettim adamı gördüğüne dair şahitlik edecek. Ama muhtemelen aynı adam miydi emin değilim falan zırvalar. Ama zaten gecenin o saatinde orada ikimizden baskasi yoktu kamera kayıtlarında da aynı sekilde. Ama sonuçta bu olaylar olurken apartmanda yalnızdık adamla. Onun ifadesine karşılık benim ifadem olacak. Bir şey çıkar mı savcı takipsizlik verir mi ?
Güncelleme
Savcı ertelemesiz indirimsiz 3 yıl hapis verdi ama tutuklanmadı. Mübaşirle konuştuk 3 yılın hepsini yatmaz dedi
Adamın aynı suçtan başka dosyaları da varmış biri şikayetinden vazgeçmiş öbür kız mahkemeye gelmemiş. Onlar gelse şu an cezaevinde ve tutukluydu. Savcı da dedi zaten geçenki şikayetinden vazgeçti yırttın bir daha bununla karşıma gelirsen gözünün yaşına bakmam tutuklarım seni dedi. Banada bir daha yakınınızda görürseniz şikayetçi olun tutuklayalım dedi
Güncelleme
Savcı ertelemesiz indirimsiz 3 yıl hapis verdi ama tutuklanmadı. Mübaşirle konuştuk 3 yılın hepsini yatmaz dedi

Son düzenleme: