• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tacizcim bulundu ama ?

Bir daha bakmamaya karar verdim ben iki işi aynı anda yapamıyomusum beceriksiz ana ben 🤣
Ay 69 gün olmuşş 🥰🥰🥰🥰 işte en üzücüsü anne olduktan sonra başlıyor yaw. İnsan düşünüyor sürekli, ne olacak diye 😭 Hele o öldürülen bir kadın vardı ya. Takip edip, kısa ve zayıf diye öldürmüştü kadını. Onu asla unutamıyorum 😔

Ay 69 gün olmuşş 🥰🥰🥰🥰 işte en üzücüsü anne olduktan sonra başlıyor yaw. İnsan düşünüyor sürekli, ne olacak diye 😭 Hele o öldürülen bir kadın vardı ya. Takip edip, kısa ve zayıf diye öldürmüştü kadını. Onu asla unutamıyorum 😔
samuray kılıcıyla öldürülen kızdan sonra psikolojim bozulmuştu ciddi olarak. gayet de cüsseli bir kadınım ama hala ıssız bir sokakta yürümek zorundaysam falan aklım çıkıyor. işimiz allaha kaldı resmen bu ülkede. konu sahibi tacizcin 1 yıl da olsa inşallah ceza alır, o da bir şey.

samuray kılıcıyla öldürülen kızdan sonra psikolojim bozulmuştu ciddi olarak. gayet de cüsseli bir kadınım ama hala ıssız bir sokakta yürümek zorundaysam falan aklım çıkıyor. işimiz allaha kaldı resmen bu ülkede. konu sahibi tacizcin 1 yıl da olsa inşallah ceza alır, o da bir şey.
Sitenin otoparkında bile hep çok tedirgin olurum. Her yer kamera dolu ve çalışanlar olduğu halde. Arabaya biner binmez kapıyı kilitlerim. Eskiden Texas çok ürkütücü gelirdi, şimdi ise o ortamda yaşıyoruz. Birileri canı sıkıldığı için , canı istediği için bizi öldürebiliyor…

Yaklaşık 2-3 ay önce cinsel tacizden dolayı polise şikayetçi olmustum bir sonuç çıkmamıştı. Dün şahıs bulundu denerek polis merkezine çağrıldım yazılı ifadem alındı 3 saat orada bekledim. Şahıs gösterildi bu muydu diye emin değilim dedim. Olayın gerçekleştiği gün etraftan toplanan kamera kayıtlarıyla benim verdiğim esgal uyuyormuş. Kıyafet olarak. Neyse buraya kadar sorun yok.
Asıl sorun bu olayı jandarma olan bir arkadaşıma anlatmıştım dün gene onu aradım şahıs bulundu vs... Diye. Dedi ki 3 yıl ceza verilir 2 yıla düşürülür. Bunun da sadece 1 yılını yatar. Bir de somut delil olmadığı için(olay apartmanda gerceklestigi için kamera vs. Yok) bir sonuç çıkmayadabilir dedi. Bir de polis ve jandarma davalar faili meçhul kalmasın diye vakaları birbieriyle eslestirebiliyormuş. Bu adamın ilk vakası değil dünde benzer başka bir olaya karıştığı için alınmış. Şimdi en iyi ihtimalle bu adam 1 yıl yatıp çıkacak üzerine de başkalarını tacize devam mı edecek ? Arkadaşım dedi ki kadın beni taciz etti bile diyebilir. Adalet bu mu gerçekten yapanın yanına kar mı kalacak ? Bu olay bende travma yaratmadı ama yaratadabilirdi ben ömür boyu fiziksel temastan korkadabilirdim. Veya böyle şeyleri çok ah vah edip önemseyen biri de olabilirdim.
Bu ülkede malesef tecavüzcüye katile bile yeri geliyor hapis yattırmıyorlar. Sizin olayınızdada tek bir gün cezaevi yada bir ceza görmedne elini kolunu sallayarak yaşamaya devam edecek malesef

Yaklaşık 2-3 ay önce cinsel tacizden dolayı polise şikayetçi olmustum bir sonuç çıkmamıştı. Dün şahıs bulundu denerek polis merkezine çağrıldım yazılı ifadem alındı 3 saat orada bekledim. Şahıs gösterildi bu muydu diye emin değilim dedim. Olayın gerçekleştiği gün etraftan toplanan kamera kayıtlarıyla benim verdiğim esgal uyuyormuş. Kıyafet olarak. Neyse buraya kadar sorun yok.
Asıl sorun bu olayı jandarma olan bir arkadaşıma anlatmıştım dün gene onu aradım şahıs bulundu vs... Diye. Dedi ki 3 yıl ceza verilir 2 yıla düşürülür. Bunun da sadece 1 yılını yatar. Bir de somut delil olmadığı için(olay apartmanda gerceklestigi için kamera vs. Yok) bir sonuç çıkmayadabilir dedi. Bir de polis ve jandarma davalar faili meçhul kalmasın diye vakaları birbieriyle eslestirebiliyormuş. Bu adamın ilk vakası değil dünde benzer başka bir olaya karıştığı için alınmış. Şimdi en iyi ihtimalle bu adam 1 yıl yatıp çıkacak üzerine de başkalarını tacize devam mı edecek ? Arkadaşım dedi ki kadın beni taciz etti bile diyebilir. Adalet bu mu gerçekten yapanın yanına kar mı kalacak ? Bu olay bende travma yaratmadı ama yaratadabilirdi ben ömür boyu fiziksel temastan korkadabilirdim. Veya böyle şeyleri çok a
1 yıl hapis konusundan emin değilim zira covit nedeniyle serbest bırakılabilir diye biliyorum. 3 yıl ve altı cezalar daki düzenleme uzatıldı ama taciz suçu buna dahil mi bir hukuki danışmanlık alsanız iyi olur. Birde başka suçu var ise veya suç işlemesi gereken bir dönemdeyse belki yatabilir.

1 yıl hapis konusundan emin değilim zira covit nedeniyle serbest bırakılabilir diye biliyorum. 3 yıl ve altı cezalar daki düzenleme uzatıldı ama taciz suçu buna dahil mi bir hukuki danışmanlık alsanız iyi olur. Birde başka suçu var ise veya suç işlemesi gereken bir dönemdeyse belki yatabilir.
Arkadaşım köyde jandarma olduğu için sürekli bu konularla ilgileniyor. Suçu ispatlanirsa tek suçtan 3 yıl ceza verilir bunun da 2 yılı hapis diye geçer 1 yılını yatıp çıkar. Eğer başka biri daha şikayetçi olursa 5 yıl yatar dedi. Dün zaten adam olay üzerinde yakalanıp benim olayimla karşılaştırılmış. Ama benim hiç umudum yok. Yani gittim 3 saat bekledim. İfadeydi şuydu buydu derken ama adamın elini kolunu sallayarak oradan salindigini tahmin etmem zor değil.

Arkadaşım köyde jandarma olduğu için sürekli bu konularla ilgileniyor. Suçu ispatlanirsa tek suçtan 3 yıl ceza verilir bunun da 2 yılı hapis diye geçer 1 yılını yatıp çıkar. Eğer başka biri daha şikayetçi olursa 5 yıl yatar dedi. Dün zaten adam olay üzerinde yakalanıp benim olayimla karşılaştırılmış. Ama benim hiç umudum yok. Yani gittim 3 saat bekledim. İfadeydi şuydu buydu derken ama adamın elini kolunu sallayarak oradan salindigini tahmin etmem zor değil.
Canını sıkma benimde bir ceza davam var sonuçlandı, hakaret tehtid. 1 yıl aldı. Kesinleşti infazı.
ama avukatım yatarı yok yeni düzenleme 3 yıl altı birşey yaptırmıyo demişti. Tabi durum koşullar değişir. Kovid ile gelen düzenleme ile malesef kendi düşüncem suçun cezası olmalı ama.... Sosyolojik olarak bu durumların sonuçları ağır olacak gözüküyor. Vazgeçmeyin en azından bir başkası en başından uğraşmıycak. Er ya da geç cezasını bulacak. Toplum olarak da hiçbir suçta susmayalım lütfen. En basitinden ,bir kişi suçlu olduğu halde böyle serbest kalınca , tekrar suç işlediğinde en azından cezasını çeksin :işsiz: Suç basit bile olsa susmayın .

Canını sıkma benimde bir ceza davam var sonuçlandı, hakaret tehtid. 1 yıl aldı. Kesinleşti infazı.
ama avukatım yatarı yok yeni düzenleme 3 yıl altı birşey yaptırmıyo demişti. Tabi durum koşullar değişir. Kovid ile gelen düzenleme ile malesef kendi düşüncem suçun cezası olmalı ama.... Sosyolojik olarak bu durumların sonuçları ağır olacak gözüküyor. Vazgeçmeyin en azından bir başkası en başından uğraşmıycak. Er ya da geç cezasını bulacak. Toplum olarak da hiçbir suçta susmayalım lütfen. En basitinden ,bir kişi suçlu olduğu halde böyle serbest kalınca , tekrar suç işlediğinde en azından cezasını çeksin :işsiz: Suç basit bile olsa susmayın .
Yasalar resmen suçluları savunuyor

Bu yatarı yok ne kadar anlamsız bir şey yaa. O zaman niye 3 yıl ceza verirsiniz ki gerçekten bu hukuk sistemini anlamak zor

Bu yatarı yok ne kadar anlamsız bir şey yaa. O zaman niye 3 yıl ceza verirsiniz ki gerçekten bu hukuk sistemini anlamak zor
Bende anlamıyorum açıkçası çok bilgim yok. Avukatlar daha iyi bilir ben yaşadığım kadarını söyledim. Zaten ceza çıkana kadar 2 yıl kadar geçti. Gene benim erken bitti . Bayağ sürenler var üst mahkeme falan uzayanlar var. Ne diyim

Geçmiş olsun ama emin olmadığınız bir adamın hapis yatması doğru mu sizce?

Geçmiş olsun ama emin olmadığınız bir adamın hapis yatması doğru mu sizce?
Teşhis aşamasında sordular önce o günkü kamera kaydını gösterdiler bu muydu diye evet dedim sonra adamın şu anki fotoğrafını gösterdiler emin değilim dedim. Bir olaya karıştığı için adamı almışlar adam o kameradaki kişi olduğunu kabul etmiş.

Back
X