Cok heyecanliyim yardim!

sheinside

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
54
17
48
Kizlar merhaba,

Hemen konuya giriyorum sizi sikmadan, benim 2 yillik bir iliskim var. Sevgilim 35 ben 25 yasimdayim. Haftaya carsamba beni ablalari ve ablalarinin esleri ile tanistiricak. (Aslinda hepsi ile tanistim ayri ayri ama bu toplu bir yemek gibi olucak)

Kizlar cok heycanliyim, siyah dizlerimde bir elbise giyicem (tam yasimin elbisesi kadinsi ve gosterisli degil) ben tek cocugum, hic akil alabilicegim ablam yok. Sizin ailesiyle ilk tanismaniz nasil olmustu?

Sakin yapma dediginiz birsey var mi?

Yani uzaktan kolay gibi duruyor ama bi anda 3 abla 1 erkek kardesle tanismak stresliymis :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim ilk tanismam esimi ilk tanidigim gun oldu.gorucu usulu. zaten esimide tanimadigim icin kendim gibi oldum rahattimda begendiler aldilar iste :) o gunu yillar sonra ozlemle mutluluklaa anacaksin hic telaslanma.

Bu konuda bir deneyimim yok, ama kimse yazmamış henüz. Benim nacizane tavsiyem, kafanda çok kurma, planlama önceden. Sadece kendin ol. Çok heyecanlı, hevesli gözükme

.

Sevimli şirin görünmeye çalışma.Normalde nasılsan öyle ol.Kendin gibi dogal ve rahat .Ortama ayak uydur :) Stres yaparsan kendini kasarsan çok sevimsiz bir hal alabilir bu görüşme

Çok sempatik, çok konuşkan, çok şirin veya çok ağır görünmeye çalışma. Aşırı olma yani kendin ol.
Karşındakilerin de normal insanlar olduğunu unutma. Sınavda veya iş görüsmesinde değilsin. Rahat ol.

Ben kayınvalidemle ilk tanışmaya gittiğimde eşimin teyzesi de vardı.
İyi ki varmış çok sempatik ve konuşkan biriydi dolayısıyla beni çok rahatlattı
Kalabalık ortamda işin daha kolay merak etme.

Siyah giyme bence.
Mavi ya da yesili tercih etmeni tavsiye ederim.

Siyah renk:
Gizemli karanlık sır saklayan anlamındadır. Gücü tutkuyu asaleti temsil eder Herkes renk olarak kıyafette çok sever vazgeçilmezdir her dönem moda olan renk anlam itibari ile benden uzak dur yastayım diye bilinir.Bazen esrarengiz entrikacı alavere anlamı taşır ortam ve kullanılma yerine göre değişmektedir.İlk buluşma da tercih edilmez karşınızdaki kişiye sorunlu sıkıntılı imaj çizebilirsiniz gece davetleri ışıltılı mekanlarda buluşmalarda sık tercih edilir.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Ne giyersen giy, eminim çok yakışacaktır.
Sadece kendin ol ve sakın ama sakın önyargıyla gitme.
Pozitif ol, güler yüzlü ol.
Allah mutlu etsin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

tatlım ben ilk başlarda pek konuşmazdım sadece naciye sölerdim bişeyi mesela ortaya anlatamazdım bide telaşlı telaşlı anlatırdım milletin ağzına tıkardım lafı sen pek telaş yapma benm gibi

Bence de siyah giyinme.Yaz akşamına ve yaşına uygun daha içaçıcı bir renk seçebilirsin.

Fazla heyecan yapmamaya çalış.Güleryüzlü ve olumlu davrandıktan sonra sorun olmaz.
Görümcelerin yaşça senden epey büyükler.İnşallah seni baştan bağırlarına basıp kardeşleri bilirler.
Biraz kusur arayan kişilerse,fazla konuşman,çokça ben ben ben demen veya erkek arkadaşını sahiplenici tavırlar göstermen hoş karşılanmayabilir.

Son düzenleme:
ay o ılk anlar yıllar sonra hatırladıgında gulumseten anlar....
hiç stres yapma, ben ıs cıkısı gıtmıstım. tanıstım sona mutfaga gırıp hamsılı pılav yaptım dusun

sonra kv ee ne zaman ıstemeye gıdıyoruz demıstı, sonra baktık soz nısan dugun

ay bızım rahatlıgımızmı nedır ben o gece onlarda kalmıstım

(eşim ve ben tek yasıyorduk, kv lerde esımın yanına mısafır gelmıslerdı:) )

dogallıktır en guzelı, ilk merhabadan sonra alısırsın musmutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…