çok heyecanlıyım

dexter89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
427
9
118
Çorum
konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum arkadaslar sızlerın yorumları cok ama cok degerlı benım ıcın guzel tavsıyelerınızı onerılerınızı beklıyorum ... :)

bu hafta müstakbel kaynanam annemle tanısmaya gelıcek panik haldeyım ne yapmalıyım nasıl davranmlıyım ona anne dıyemıyorum garıp gelıyo :)teyze demekte olmuyo pofff :) ozel bırseyler hazırlanmalımı sızce tanısmada neler olur benı kırmamanızı yorumlarınızı rıca edıyorum

bu tatlı heyecanıma ortak olurmusunuz degerlı arkadaslarım sımdıden tesekkurler :)

ne zaman gelicek, yani yemegemi çayami geliyor
5 çayi gibi bi$eymi lazim yoksa gün menuusumu :)

istemeeye ne zaman gelecekler :)

bence sakin ol once
bu stresle çok taabk çanak devirirsin sen

Bir şeyler hazırlayabilirsiniz tabii ki de ama çok abartmadan bence. Çayın kahvenin yanında yenecek tarzda.

Ama bana garip gelen anne diyemiyorum demeniz. Arada resmi bir şeyler olmadan zaten dememelisiniz. Yüz göz olmak oluyor bence bu durum. X Hanım deyin X Teyze deyin X Abla deyin ne derseniz deyin ama anne demeyin.

Merhaba sonraki hafta da ben aynı durumu yaşayacağım ancak sakinim :) Ne yapacağınıza değinecek olursam, kafanızda büyütmeyin bu durumu. Herhangi bir misafiri ağırlamak için ne yapıyorsanız onu yapın. Müstakbel sıfatı varken zaten anne demeniz abes olur. Teyze de demeyin. Bir hitap biçimine gerek kalmaz bence. Pek konuşacağınızı sanmıyorum :) Genellikle anneler konuşur bu durumlarda. Evveliyatında bir tanışıklığınız yoksa "siz" diye hitap etmeniz yerinde olacaktır.

En önemlisi de yüzünüzdeki makyajı ve kıyafetinizdeki süsü abartmayın efem :) Hayırlı olsun kolaylıklar dilerim.

Tatlı heyecanlar bunlar çok güzel tadını çıkar...
öncelikle hitap etme kısmına gelirsem teyze filan deme çünkü sonrasında anne demekte zorlanırsın. efendim şeklinde bitirebilirsin cümlelerini.
hoşgeldinz efendm. nasılsınız efendim gibi.
yemek konusuna gelirsek sizin yörenize ait böyle ağır birşey bikere olsun.Bir de erkek arkadaşına sor ne sever ne yer ne yemez sana söylesin ona göre kafanızda belirir zaten neler yapabileceğinz. oturuşuna kalkışına dikkat et farkında ol her hareketinin. Annenle olan diyaloğuna bi kat daha dikkat et. sonrasında kendin gibi ol doğal sevecen samimi.

Hayırlı olsun..evinize mi gelecek yoksa dışarıda mı olacak buluşma?
Eve gelecekse ikram için kendi ellerinle bişeyler hazırlarsın.
Anne demek zorunda değilsin.
Tatlı heyecanlar bunlar Allah utandırmasın inşallah.

Son düzenleme:
Ayy ben anlamam boyle seylerden ona cevap veremicem ama ben bile heyecanlandim yani senin heyecanina ortak olabilirimmm

ne güzel yazmışsınız bende heyecanlandım

öncelikle sakin olalım

bence de ortada birşey yokken anne dememeniz doğru olur...

ikram içinse geleceği vakte bağlı

davranışlarınızda sakin olsun ama ilgilenmiyormuş havası da vermeyin...

zaten herkes birbirine alışır birkaç dakikadan sonra ve herşey rayına oturur..

hayırlı olsun inşallah devamı gelir

İmzayı atmadan daha ne annesi
Teyze falan da deme çay alır mıydınız bir bardak daha falan de hitapları hep yut

Çaya geliyolarsa kısır, sigara böreği, zeytinyağlı yaprak sarma oldu bitti

Annenin arkadaşı misafirliğe geliyomuş gibi düşünmeye çalış zaten onlar bi'sohbete başladı mı sen kasmayı bırakırsın diye düşünüyorum

Çok heyecanlandım :)

Allah utandırmasın inşallah . Çok sakin ol panik olursan çayı kadıncağızın üstüne falan dökersin Allah muhafaza :)

tesekkur ederım değerli yorumunz için :)

herkese çok ama çok tesekkür ediyorum aayyy daha çok heyecanlandımm :) anne olayına gelınce erkek arkadasım benımkıne anne dıyo benle dalga gecıyo bıde kıbarım sen deme dıye :) resmıyette fayda var dıye dunuyorum hep annesını tanıyorum ama alısık olmadıgım bır ortam sonucta kadının ustune çay tepsisi devirmem insallah :):):) rabbim hayırlısıyla o günü atlatmayı nasip eder insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…