çok hoş bir derdim var :)

meltem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
1.224
3
46
Ankara
kızlar thy kabin memuru alacak öncelikle bilginize :21:
ama boy kilo oranı hakkında bilgi bulamadım şöyle bir yazı buldum bu kilolar fazla değil mi?
Bayanlar için : Kilosu, boy ölçüsünden 100 çıkarılınca kalan sayıdan, en fazla 2 sayı yukarıda 20 sayı aşağıda olmak,

bir bilginiz var mı?

başvuru formunda neden kabin memuru olmak istiyorsunuz diye bir soru var heyecandan cümle kuramıyorum
çünkü hayallerimin işine başvuru yapmak üzereyim... hayatta yapmaktan zevk alacağım en iyi işin bu olduğunu düşünüyorum

bir yandan torpilim yok diye üzülüyorum ama annem kndine güven diyor
yardımlarınıza ihtiyacım varr

Son düzenleme:
ama boy kilo oranı hakkında bilgi bulamadım şöyle bir yazı buldum bu kilolar fazla değil mi?
Bayanlar için : Kilosu, boy ölçüsünden 100 çıkarılınca kalan sayıdan, en fazla 2 sayı yukarıda 20 sayı aşağıda olmak,

bir bilginiz var mı?

başvuru formunda neden kabin memuru olmak istiyorsunuz diye bir soru var heyecandan cümle kuramıyorum
çünkü hayallerimin işine başvuru yapmak üzereyim... hayatta yapmaktan zevk alacağım en iyi işin bu olduğunu düşünüyorum

kpss puanımı aranıyor...

Konu hakkında bilgim yok ama

başlık çok hoşuma gitti: ))

Bolşanslar,herşey gönlünce olsun demek istedim.:17:

evet maalesef torpil en baba memurluklarda bile var ama herkes torpillede girmiyor cidden.mülakatlarda doğal davrandığın sürece işini severek yapacağına onları inandırdığın sürece şansın var bence

yok yok ingilizce sadece kendi başvuru koşullarında okudum
ama ikinci dil bilenler elbette daha avantajlı

o zaman sansin bol olsun...benim tanidigim yani eskiden görüstügüm kisiler bundan 10 sene önce olabilir

özel olarak para verip o zaman kacin bin dolar okuluna filan gittilerdi:)

insallah senin istedigin olur...mülakatli mi oluyor secmeler ?

çok teşekkür ederim kızlar öncelikle

sınav 4 aşamalıymış hem mülakat hem yazılı sınav hem toplu mülakat hemde psikolojik test

bir bilginiz var mı?

Boy kilo oranı ilanda yazıyor. Eğer ana diliniz gibi ingilizce konuşamıyorsanız boşyere basvurmayın, mülakatları epey zorlu geciyor.

boyun ve kilon arasında en fazla 15 fark olması gerekiyor, 15 olursa çok zayıf oluyosun, 9-10 fark olması ideal diye biliyorum..
thy çok zorluyor mulakatta, psikolojik olarak çok bakıyorlar bir de tabi ingilizce çok çok önemli..
fidan gibi hatunlar bir bir eleniyordu ingilizcesi olmadığı için, ben denemedim hiç ama biliyorum tanıdığımdan..
şansını mutlaka dene hele ing. iyiyse hiçç kaçırma derim,
inşallah başarılı olursunn
:34:

Arkadasim benim de malesef bi bilgim yok ama baslik ilgimi çekti ve içerigini okuyunca gülümsedim ne kadar tatli bi telas :) insallah iyi haberlerle dönersin

•Boy ve kilo arasında uygun farklılıkta olmak
yazıyor sadece ilanda :26:

Canım o şöyle; boy - (eksi) 100 den kalan rakamdan en fazla 3 kilo sınır yada kalan rakamdan en alt eksi 10 yada 15 olması lazım

Mesela; 165 boyundaysan - 100 = 65 yani en fazla 68kg labilirsin aştığı zaman olmuyor. Veya 165 - 110 = 55 kg de en alt sınır.

Ölçümlerde orada birebir, ayakkabısız yapılıyor :)

Son düzenleme:
bu kilo fazla değilmi ya ben uçak seyehatlerimizde hep çöp gibi hosteslerle karşılaşıyordum.mesela nerden baksanız kadın 170 se kilosu 50bile yok gibiydi..tabi yinde tam bilemem ben sadece gördüğümü söylüyorum

Konuyu okur okumaz hemen başvuru yaptım.

Fiziksel özelliklerim hemen hemen uyuyo ingiliz dili edebiyatı mezunuyum.

olur mu ki acaba, ve çok torpil dönüyo mu ?

Torpil gerektigini bilmiyodum ama presentabl olmak gerekiyor.. İnsallah alinirsin.. Hakkinda hayirlisi olsun.

Back
X