moralini bozmak gibi olmasın ama çok sevinmemeni tavsiye ederim.
eskisi gibi öyle 4000tlmaaş+2000tl ikramiye vermiyorlar.
daha doğrusu şöyleki eskiden girenler hala bu maaşı alıyor ama artık alacakları
kabin memurları max 1800 tl maaşla çalışacak.
ben de thy de uçuyorum ve inan çok zor iş. dayanmak zor.
eğer istanbulda yaşıyorsan, zaten çalışmıyorsan dene.
ama başka şehirden gelip bir de burda ev tutup eğitim süresinde cebinden para harcayacaksan biraz daha düşün derim.
ayrıca 6 ay sonra işten çıkarma ihtimali de var.çünkü sözleşmeli değil part-time çalışıyor olacaksın.
hevesini kırmak istemem fakat bir ara bende çok uğraştım, kendileride nasıl çalışan arıyor bence bilmiyorlar, buyüzden zaten thy şuan başarızlık yaşıyor. çalışanlar sürekli istifa ediyor. gerçekten ihtiyacı olanları almıyorlar, hanımhanımcık olmak önemli ve bakımlı olmak . birde boyu kısa ölçüp kilouo fazla ölçüyorlar,maalesef
Seyahatlerimde gözlemlediğim kadarı ile çokta hayallerdeki iş tanımına uyan bir iş değil gibi.
İşleri gerçekten çok zor, yeri geliyor allahın sarhoşları ile, laf anlamaz söz dinlemez kural tanımaz insanlar ile uğraşıyorsun.Bence özel okulda ingilizce öğretmenliği daha güzel meslek..Tek iyi tarafı dünyayı gezmek olsa gerek. Genç iken bir kaç yıl yapılacak iş gibi sanki.
kızlar sağolun ama elbette zorlukları olacak..hangi işin zorluğu yok..ben bu işi çok istediğim için zorluklardan yılmayacağımı düşünüyorum