çok hoş bir derdim var :)

Konuyu okur okumaz hemen başvuru yaptım.

Fiziksel özelliklerim hemen hemen uyuyo ingiliz dili edebiyatı mezunuyum.

olur mu ki acaba, ve çok torpil dönüyo mu ?

kısmet artık ama benim torpilsiz 2 tane hostes tanıdığım var geçen yıl girdiler
benimde torpilim yok artık kısmetse olacak

kısmet artık ama benim torpilsiz 2 tane hostes tanıdığım var geçen yıl girdiler
benimde torpilim yok artık kısmetse olacak

Özel bi kurumla öğretmenlik için anlaştım sayılır aslında ama bunlar mülakata ne zaman çağırır bi fikrin var mı ?

Bi de tee istanbula nası gitcem ben :(

Ama cidden ben de çok istiyorum bu işi.

Senin ingilizcen nasıl ?

Özel bi kurumla öğretmenlik için anlaştım sayılır aslında ama bunlar mülakata ne zaman çağırır bi fikrin var mı ?

Bi de tee istanbula nası gitcem ben :(

Ama cidden ben de çok istiyorum bu işi.

Senin ingilizcen nasıl ?

bende ing.dili ve edeb. mezunuyum herşeyi göze aldım istanbulada gideceğim canm hayallerimin işi babamda yanımda
1 2 ay sürecek gibi görünüyor

sağolasın meltem ben de başvuru yaptım konunu görünce, ben de ingilizce öğretmeniyim, gerçi bu sene atanma umudum da var ama hiç belli olmaz.. her kapıyı denemek gerekiyor.. inşallah senin de hayırlı bi iş kapın açılır en kısa zamanda..

meltem bak iyi ki acmisin bu konuyu bir cok arkadasa faydasi oldu insallah

hepinizin istedigi olur..

kızlar sınavlar başladı soyismine göre çağırılıyor ben daha çağrılmadım ama 2 part varmış
geçenlere 2 gün içinde mail geliyormuş boy kilo ölçümü için
aranızda sınavlara giren oldu mu heyecanla bekliyorum sınava gireceğim günü :52:

moralini bozmak gibi olmasın ama çok sevinmemeni tavsiye ederim.
eskisi gibi öyle 4000tlmaaş+2000tl ikramiye vermiyorlar.
daha doğrusu şöyleki eskiden girenler hala bu maaşı alıyor ama artık alacakları
kabin memurları max 1800 tl maaşla çalışacak.
ben de thy de uçuyorum ve inan çok zor iş. dayanmak zor.
eğer istanbulda yaşıyorsan, zaten çalışmıyorsan dene.
ama başka şehirden gelip bir de burda ev tutup eğitim süresinde cebinden para harcayacaksan biraz daha düşün derim.
ayrıca 6 ay sonra işten çıkarma ihtimali de var.çünkü sözleşmeli değil part-time çalışıyor olacaksın.

kızlar thy kabin memuru alacak öncelikle bilginize :21:
ama boy kilo oranı hakkında bilgi bulamadım şöyle bir yazı buldum bu kilolar fazla değil mi?
Bayanlar için : Kilosu, boy ölçüsünden 100 çıkarılınca kalan sayıdan, en fazla 2 sayı yukarıda 20 sayı aşağıda olmak,

bir bilginiz var mı?

başvuru formunda neden kabin memuru olmak istiyorsunuz diye bir soru var heyecandan cümle kuramıyorum
çünkü hayallerimin işine başvuru yapmak üzereyim... hayatta yapmaktan zevk alacağım en iyi işin bu olduğunu düşünüyorum

bir yandan torpilim yok diye üzülüyorum ama annem kndine güven diyor
yardımlarınıza ihtiyacım varr

hevesini kırmak istemem fakat bir ara bende çok uğraştım, kendileride nasıl çalışan arıyor bence bilmiyorlar, buyüzden zaten thy şuan başarızlık yaşıyor. çalışanlar sürekli istifa ediyor. gerçekten ihtiyacı olanları almıyorlar, hanımhanımcık olmak önemli ve bakımlı olmak . birde boyu kısa ölçüp kilouo fazla ölçüyorlar,maalesef

kızlar thy kabin memuru alacak öncelikle bilginize :21:
ama boy kilo oranı hakkında bilgi bulamadım şöyle bir yazı buldum bu kilolar fazla değil mi?
Bayanlar için : Kilosu, boy ölçüsünden 100 çıkarılınca kalan sayıdan, en fazla 2 sayı yukarıda 20 sayı aşağıda olmak,

bir bilginiz var mı?

başvuru formunda neden kabin memuru olmak istiyorsunuz diye bir soru var heyecandan cümle kuramıyorum
çünkü hayallerimin işine başvuru yapmak üzereyim... hayatta yapmaktan zevk alacağım en iyi işin bu olduğunu düşünüyorum

bir yandan torpilim yok diye üzülüyorum ama annem kndine güven diyor
yardımlarınıza ihtiyacım varr

torpilsiz cok zor
torpil yoksa eger deneyim ararlar
iyi kötü baska sirkette bu meslegi yaptiysan zaten alirlar yüksek ihtimalle
cok arkadasim girdi biliyorum
ingilizceleri yeterli bile degildi

Seyahatlerimde gözlemlediğim kadarı ile çokta hayallerdeki iş tanımına uyan bir iş değil gibi.
İşleri gerçekten çok zor, yeri geliyor allahın sarhoşları ile, laf anlamaz söz dinlemez kural tanımaz insanlar ile uğraşıyorsun.Bence özel okulda ingilizce öğretmenliği daha güzel meslek..Tek iyi tarafı dünyayı gezmek olsa gerek. Genç iken bir kaç yıl yapılacak iş gibi sanki.

Son düzenleme:
Back
X