ÇOK HOŞLANDIM ONDAN BAĞLANMAKTAN KORKUYORUM,HATALARIM

siz mi çok safsınız ben mi çok kurnazım bilemeyeceğim ama 29 yaşına gelmişşiniz.ofise gidelim başbaşa kalalım lafından yakınlaşma isteği gayet bariz anlaşılıyor. adamla bir odaya gidip, ay yapma etme demek fazla naif geldi bana.ha bana kalsa istersem yakınlaşırım kimse de umrumda olmaz fakat hem muhafazakar tripleri hem ofise gitmek çok tutarsız

Haklısın canım ...Kandil bugün...ve ben kendimi kötü hissediyorum..Ben dinmizce uygun olmayan bir ilşki istemiyıorumm sadece masumca sevse ya beni
Erkek iste aslinda oda fark etmistir pek severler boylesini utangac sevgi isteyen sevilmek isteyen de iste erkek ya ihtiyaclari var sapiga bagliyor ozunde belki oyle degildir ama ...duygusal olma ki tavrin net olsun ve inan boyle sevgiye deger veren insanlar hep sevilirler de vakti saatinvar herseyin biraz sabir dogru kisi cikar karsina

Aynen bu aralar aşk konuları rövaşta :) :KK66: aşka gel :KK70:
Benimki de aşksa...
Ama ben baya baya kapıldım yaa :KK43: şaka maka :KK43: ağladım bile sessiz sessisz ...
sessiz ağlayınca çok romantik kokular gelio.. şöyle bağıra bağıra ağla sonra kendi sesinden ne kadar saçma olduğunun farkına var.. ardından titre ve kendine gel.. artık eğlenme yaşlarımız geçtiii evlenme zamanı.. evlencek adam ara arkadaşım..

Erkek iste aslinda oda fark etmistir pek severler boylesini utangac sevgi isteyen sevilmek isteyen de iste erkek ya ihtiyaclari var sapiga bagliyor ozunde belki oyle degildir ama ...duygusal olma ki tavrin net olsun ve inan boyle sevgiye deger veren insanlar hep sevilirler de vakti saatinvar herseyin biraz sabir dogru kisi cikar karsina

Aynen sırf bunun için...Beni sevdiği ya da sevebileceği için değil...
En iyisi yol yakınken uzaklaşmak ,kaptırmamak..

sessiz ağlayınca çok romantik kokular gelio.. şöyle bağıra bağıra ağla sonra kendi sesinden ne kadar saçma olduğunun farkına var.. ardından titre ve kendine gel.. artık eğlenme yaşlarımız geçtiii evlenme zamanı.. evlencek adam ara arkadaşım..

Bu adam benle pok evlenir :) dediğin gibi en iyisi evlenilecek erkek bulmam gerek varsa öle birileri :(

Arkadaşım harbi yalnızlık başına vurmuş. Netten 2 haftadır tanıdığın biriyle buluşup, arabasına binmek, sonra akşam vakti ofisine gitmek nedir ya? O ofiste seni bekleyen başkaları da olabilirdi, ya da o arabayla kayıplara karışabilirdin.

Ee adamın yaptıklarına pek karşı da çıkmamışsın. Onun da niyeti belli, fazlası için iletişimi koparmayacaktır.

Yaşınız 29 size ilk buluşmada ofise gidelim diyor ve art niyet aramıyorsunuz. Amacının ne olduğu da belli olmuş . Kesin evlenir sizinle çok ciddiymiş :KK51:

Arkadaşım harbi yalnızlık başına vurmuş. Netten 2 haftadır tanıdığın biriyle buluşup, arabasına binmek, sonra akşam vakti ofisine gitmek nedir ya? O ofiste seni bekleyen başkaları da olabilirdi, ya da o arabayla kayıplara karışabilirdin.

Ee adamın yaptıklarına pek karşı da çıkmamışsın. Onun da niyeti belli, fazlası için iletişimi koparmayacaktır.

Bende ona hayret ettim ki annem dahil herkesin gözünde deli cesareti olan biriyimdir. Ama kendimi çok seviyorum, canımı yolda mı buldum. Gün geçmiyor ki, bir kadın cinayeti olmasın. Tecavüz vakaları vs. bir de saklanan, bilinmeyenler var. Bakın emniyetin sitesine bir dünya kayıp insan var. iNSAN GERÇEKTEN HAYRET EDİYOR.

Ne alaka kucağa almalar döndürmeler üste çıkmalar öpmeler. Kusura bakma oha diyeceğim. Hala ellerinin titremesinden bahsediyorsun. Herşey olana kadar sonra bul enesciği bulabilirsen :KK14:

Böyle çapkın, kadınlar hakkında her şeyi bildiğini sanan tiplere de gıcık olurum.Neyse artık öpüşmüşsünüz bitmiş daha da muhattap olmayın ... Bugün kandil pişmansanız Allah'tan afdileyin inşallah tez vakitte sizin üstünüze atlamayacak kadar kişiliğinize saygı duyan , doğru insan çıkar karşınıza...

15-20 günde tanıdığın birinin ofisine gitmek ve adamın sana o denlı yakınlaşması buyuk cesaret . Dikkatli ol..

Bende ona hayret ettim ki annem dahil herkesin gözünde deli cesareti olan biriyimdir. Ama kendimi çok seviyorum, canımı yolda mı buldum. Gün geçmiyor ki, bir kadın cinayeti olmasın. Tecavüz vakaları vs. bir de saklanan, bilinmeyenler var. Bakın emniyetin sitesine bir dünya kayıp insan var. iNSAN GERÇEKTEN HAYRET EDİYOR.
Aynen, delilik başka bişey değil. Beyaz kadın ticareti diye bir olayı hiç mi duymuyor bu kızlarımız. Avrupa da- Amerika 'da bile liman kıyılarında yalnız dolaşılmak tavsiye edilmez. Trenlerde gece tek seyahat etmeyin diye uyarılıyor insanlar.

Sen kalk yalnızca 2 haftadır tanıdığın birinin arabasına bin, o nereye isterse oraya git. Niçin bu risk alınıyor? Belliki adam ciddidir, birgün kocam olur. Ya illa tanışmaksa haftasonları gündüz vakti, cafelerimiz restoranlarımız müsait değil mi?
Off, hiç mi düşünmez mi insan, bu genelevlerde çalışanlar gönüllü mü girdiler bu hayata...

Arkadaşımız açsın bu akşam internetten " Taken " diye Liam Nelson'un filmini izlesin. Hem sürükleyeci, hem azıcık düşünmesine vesile olur.

Aynı olayı yaşadım canım üstünden 1 ay bile geçmedi. Bende öle sosyal medya aracılığıyla biriyle tanıştım. Oda şölen oldu arkadaşımın arkadaşıydı. Gerçekten çok güzel konuşuyoduk bol bol gülüyoduk. Bizim işler baya ilerledi. Annesi babası kardeşleri fln tanıştık. Sürekli evlilikten bahsediyodu. Gerçekten çok eğleniyoduk. 5 saatin üstünde konuştuğumuz oluyodu. Çok küçük bir anlaşmazlıkta herşeyi bitirdik. Ve sanırım benimleyken başkalarıylada konuşuyodu. Dikkat et derim çok güvenme benden 2 gün sonra başka biriyle olduğunu sosyal medyada açıkladı. Gerçekten dikkatli ol. Ve bağlanmamaya çalış derim :(
Pek güvenli değil malesef

İyi akşamlar .

29 Yaşında işinde gücünde Balıkesirde yaşayan bekar bir bayanım. Uzun süredir hayatımda kimse de yok..
Sosyal medya üzerinden biriyle tanıştım 15-20 gündür konuşuyoruz..
O kadar eğleniyorum ki onunla konuşurken çok komik biri...Benim de ona laf sokmalarım falan baya eğlenceli konuşuyoruz yani ...
Sosyal ortam yalan inanma cok uzulursun eglen ama ciddiye alma

Back
X