Mezun olduktan sonra uzun bir zaman sonra bana abilik yapan bir tanıdığımızın vasıtasıyla işe girdim. İşimi sevdim her şey güzel gidiyordu benim adıma. çalıştığım şirketin sahibi de benimle aynı yaşlarda eski nişanlısıyla barışmışlar. Kızla 1-2 kez karşılaştık ama o kadar birkaç gün önce takip isteği attı kabul ettim geri döndüm. Az önce bana benim çalıştığım yerde bir sürü erkek olmasına rağmen kaşar gibi davrandığıma, fazladan erkek görmek için enayi parasına çalışmayı kabul ettiğime, iş yerinin sahibine yani erkek arkadaşına yaranmak için çok çalışıyormuşum vs bu şekilde iğrenç...
Aslında bu sefer pek dert gibi değil ama akıl danışmaya çok ihtiyacım var. Daha önce iş yerimde böyle tatsız bir olay yaşamıştım. Bu olaydan sonra patronumdan hep uzak durdum kendimi sadece işe verdim kız da 1-2 kez gelip rahatsız etti güldüm geçtim daha da ötesi olmadı. Buraya kadar her şey iyi ancak patronumun bir arkadaşı var (patronum da genç bu arada) kendisini üniversite zamanından tanıyordum merhaba merhaba bir iletişimimiz vardı. Sürekli patronumun yanına onu görmeye geliyordu. Kendisi de bizimle aynı işleri yaptığı için bir organizasyonun çekimlerinde bize yardımcı oldu 2-3 gün birlikte çalıştık derken ben bu çocuktan aşırı hoşlanmaya başladım. Çoook eskiden benimle görüşürken evlenen birisi vardı belki o konularımı da hatırlayan olur ondan sonra ilk defa birisinden bu derece etkilendim. Ama bir yandan onu sadece iş ortamında görebiliyorum ne yapacağımı bilmiyorum ortada hiçbir şey yokken adım atan taraf da olmak istemiyorum