Çok hoşlanıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum…

• Konu Sahibi Konu Sahibi _rose_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

_rose_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2019
673
773
103

Aslında bu sefer pek dert gibi değil ama akıl danışmaya çok ihtiyacım var. Daha önce iş yerimde böyle tatsız bir olay yaşamıştım. Bu olaydan sonra patronumdan hep uzak durdum kendimi sadece işe verdim kız da 1-2 kez gelip rahatsız etti güldüm geçtim daha da ötesi olmadı. Buraya kadar her şey iyi ancak patronumun bir arkadaşı var (patronum da genç bu arada) kendisini üniversite zamanından tanıyordum merhaba merhaba bir iletişimimiz vardı. Sürekli patronumun yanına onu görmeye geliyordu. Kendisi de bizimle aynı işleri yaptığı için bir organizasyonun çekimlerinde bize yardımcı oldu 2-3 gün birlikte çalıştık derken ben bu çocuktan aşırı hoşlanmaya başladım. Çoook eskiden benimle görüşürken evlenen birisi vardı belki o konularımı da hatırlayan olur ondan sonra ilk defa birisinden bu derece etkilendim. Ama bir yandan onu sadece iş ortamında görebiliyorum ne yapacağımı bilmiyorum ortada hiçbir şey yokken adım atan taraf da olmak istemiyorum

Eee zaten karşıdaki sizin bakışlarınızdan anlar ki.

İnsan birini beğenince ister istemez heyecan yapıyor,karşıdaki insan da ona göre yol alıyor.

Önceki konununuzu alıntıladığınıza göre, bu yeni hoşlandığınız kişi patronun arkadaşı olduğu için, ona iş yerinde hislerinizi belli etmenizin kaşarlık gibi algılanacağı kaygısı mı yaşıyorsunuz?

Ben hoşlanınca tüm bedenim beni ifşa eder, o nedenle taktik işini bordo bereli bacılara bırakıyorum

Öncelikle bu konuda şikayetçi oldunuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…