• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok huzursuzum sizce ben mi abartıyorum

Merhaba kk'nin güzel kadınları. Eşimin iş yerinde bayan arkadaşı var ve ben bu kadınla sürekli görüşüyorum kendisini çok seviyorum o da beni çok seviyor biliyorum. Bu akşam onunla kız kıza dışarı çıkmaya karar verdik. Evlerinin önünde buluştuk ama yağmur yağmaya başlayınca eşini arayıp bize şemsiye getirmesini istedi.Neyse kapının önünde bekledik eşi şemsiyeyi getirdi. ADını daha önce çok duydum ama ilk defa yüz yüze geldik Bu vesileyle tanıştık adamla yaş olarak benden bayan büyük biri eşimle tanışıyor ve aynı mesleği yapıyorlar.Neyse şemsiyeyi alıp ayrıldık adamdan. 3 saat falan gezdik. Sonra herkes evine dağıldı. Gece bi baktım adam bana mj atmış ben çok rahatsız oldum. Konuşmaları yazıyorum.

[Adam] Kusuruma bakma teli güncellerken oldu. Diloş ile teli değişince karmaşa oldu. Mail adresi ve rehber meselesi. Özür dilerim rahatsız ettim. Kendisine izahı zor olur. Hoşçakal😉😊Aramızda...
Eşine selamlar.
Veya yanlış anlar selam söyleme...
Kusuruma bakma.

[05/05 23:26] Adaduru: Yok abi önemli değil

[05/05 23:27] Adaduru: Aleyküm selam yanlış anlamaz olur mu öyle şey

[05/05 23:27] Adaduru: Söylemem abi iyi geceler

[Adam] Teşekkürler tel değişince güncellerken gariplik oldu kusuruma bakma

[05/05 23:30] Adaduru: Önemli değil abi olur öyle şeyler

[Adam] : Bayanları sen daha iyi bilirsin çaktırma, 😉😉

[05/05 23:31] Adaduru: Söylenecek kadar önemli birşey değil abi. Sorun yok

[Adam] Bu arada siz iyi çiftsiniz maşallah.

[05/05 23:32] Adaduru: Benle diloş abla mi

[Adam]Evet😊

[Adam] Kastım bu değildi

[05/05 23:33] Adaduru: Çok seviyorum ben dilek ablami. Onu tanıdığım için çok şanslıyım

[Adam]Ama
Öyle olsun...
Dilek ablan uykularda...

[05/05 23:34] Adaduru: Kastınız neydi anlamadım?

[05/05 23:35] Adaduru: Evet geç oldu bende uyuyacagim iyi geceler

[Adam] Evlilik ile ilgili. Senin adına her şey güzel olur umarım.

[05/05 23:36] Adaduru: Evet allah'a şükürler olsun çok güzel bi evliliğim var. Allah herkese sağlıklı huzurlu ömürler nasip etsin

[Adam] Henüz gençsiniz oturur.

[05/05 23:36] Adaduru: Tşk ederim

[Adam] Amin.

[05/05 23:37] Adaduru: Allaha emanet olun iyi geceler

[Adam]Sana da.
Yazışmalar bunlar ben yarın eşime göstereceğim hepsini ama yine de icim bi huzursuz. Yalan söylediğini biliyorum Diloş ablamla telefonu değiştirmediler geçen gün yeni telefon aldı Diloş abla. Sizce huzursuz olmakta haklı miyim
Tabi ki haklısın, adam resmen iş atmış. Eşine anlat bence de.
Bir daha da mesaj vs atarsa, hiçbirşey yazma.

Eşine admdd söylemeyi düşündüm ama Diloş abla beni yanlış anlar bu durumu eşinin mahsumiyeti benim içimin fesatlığına bağlar diye söylemekten vazgeçtim. İlk olarak eşime söyleyeceğim bi daha mj gelirse hiç cevap yazmadan Diloş ablaya anlatacağım ve eşimin ilk baştan beri haberi olduğunu söyleyeceğim
Kiz abla telefonlari mi degistiniz eniste yanlislikla mesaj atmis sonra pardon vs dedi de onemli degil zaten ne olacak ya deyiverin neyi yanlis anlasilsin bunun ima yok bisi yok.

Bu adamda sizin numaranız ne geziyor? Numarayı eşinin telefonundan gizlice aldığını çaktırmamak için "Kusuruma bakma teli güncellerken oldu. Diloş ile teli değişince karmaşa oldu. Mail adresi ve rehber meselesi." demiş gibi geldi bana.

Adam bariz yürümüş. Ufacık aklıyla da böyle bir sebep bulmuş ama kafasında tam oturtamadan uygulamaya koyulmuş.
Eşinize söylemeniz iyi olmuş. Bir daha yazarsa cevap bile vermeyin bence.
Yani bi de tesadüfe bakın ki tanıştığımız gün geliyor yanlışlıkla mesaj. Bi daha mj atarsa cevap vermeyeceğim tabi bu kadarıyla da yetinmeyip mjları arkadaşıma göstereceğim.

Bu defa da eşime sinirlendim. Aman yanlışlıkla atmış ne var bunda diyor. Öldüresim geldi bi an
Büyütme canım sende birdaha yaparsa görüldü at sadece eşine de şöyle . Ben eşim bu şekil davransa uzatmam ama siz eşiniz bildiği halde biraz büyüttün sanki (: 💞

Baştan aşağı saçmalık..
Bir kere bir mesaja yanlışlıkla oldu diye başlanır mi, ne alaka..
Devamında da çok gereksiz muhabbetler, uzadıkça tamam abi, olur abi, şu abi, bu abi..
İlk mesaja zaten normalde ne yanlışlikla oldu demeniz gerekmez mi.
Ha bu arada çok şükür evliliğim iyi yazıyorsunuz, adam zamanla oturur diyor, ne oturur ki zamanla, zaten herşey yolunda yazmissiniz.
Ki bu kadarı bile fazla gereksiz hadsiz.
Baktım susmuyor o an eşime gosterirdim.
Eşiniz de bir ayrı rahatmis gerçi..

Şu konuda olması gerektiği gibi davranan bir Allahın kulu yok,herkes bir değişik.
Adama ne diye cevap yazıyorsunuz
tekrar tekrar?
Yazdınız niye ağzının payını vermiyorsunuz?
O gün tanıştığınız bir adama niye 'abi' diye hitap ettiğinizi de anlayamadım.
Yakın akrabalarım dışındaki tüm erkekler 'beydir' benim için.
Elin adamı nerden abim oluyor?

Olmuşla ölmüşe çare yok.
Bundan sonra daha dikkatli olursunuz.

Merhaba kk'nin güzel kadınları. Eşimin iş yerinde bayan arkadaşı var ve ben bu kadınla sürekli görüşüyorum kendisini çok seviyorum o da beni çok seviyor biliyorum. Bu akşam onunla kız kıza dışarı çıkmaya karar verdik. Evlerinin önünde buluştuk ama yağmur yağmaya başlayınca eşini arayıp bize şemsiye getirmesini istedi.Neyse kapının önünde bekledik eşi şemsiyeyi getirdi. ADını daha önce çok duydum ama ilk defa yüz yüze geldik Bu vesileyle tanıştık adamla yaş olarak benden bayan büyük biri eşimle tanışıyor ve aynı mesleği yapıyorlar.Neyse şemsiyeyi alıp ayrıldık adamdan. 3 saat falan gezdik. Sonra herkes evine dağıldı. Gece bi baktım adam bana mj atmış ben çok rahatsız oldum. Konuşmaları yazıyorum.

[Adam] Kusuruma bakma teli güncellerken oldu. Diloş ile teli değişince karmaşa oldu. Mail adresi ve rehber meselesi. Özür dilerim rahatsız ettim. Kendisine izahı zor olur. Hoşçakal😉😊Aramızda...
Eşine selamlar.
Veya yanlış anlar selam söyleme...
Kusuruma bakma.

[05/05 23:26] Adaduru: Yok abi önemli değil

[05/05 23:27] Adaduru: Aleyküm selam yanlış anlamaz olur mu öyle şey

[05/05 23:27] Adaduru: Söylemem abi iyi geceler

[Adam] Teşekkürler tel değişince güncellerken gariplik oldu kusuruma bakma

[05/05 23:30] Adaduru: Önemli değil abi olur öyle şeyler

[Adam] : Bayanları sen daha iyi bilirsin çaktırma, 😉😉

[05/05 23:31] Adaduru: Söylenecek kadar önemli birşey değil abi. Sorun yok

[Adam] Bu arada siz iyi çiftsiniz maşallah.

[05/05 23:32] Adaduru: Benle diloş abla mi

[Adam]Evet😊

[Adam] Kastım bu değildi

[05/05 23:33] Adaduru: Çok seviyorum ben dilek ablami. Onu tanıdığım için çok şanslıyım

[Adam]Ama
Öyle olsun...
Dilek ablan uykularda...

[05/05 23:34] Adaduru: Kastınız neydi anlamadım?

[05/05 23:35] Adaduru: Evet geç oldu bende uyuyacagim iyi geceler

[Adam] Evlilik ile ilgili. Senin adına her şey güzel olur umarım.

[05/05 23:36] Adaduru: Evet allah'a şükürler olsun çok güzel bi evliliğim var. Allah herkese sağlıklı huzurlu ömürler nasip etsin

[Adam] Henüz gençsiniz oturur.

[05/05 23:36] Adaduru: Tşk ederim

[Adam] Amin.

[05/05 23:37] Adaduru: Allaha emanet olun iyi geceler

[Adam]Sana da.
Yazışmalar bunlar ben yarın eşime göstereceğim hepsini ama yine de icim bi huzursuz. Yalan söylediğini biliyorum Diloş ablamla telefonu değiştirmediler geçen gün yeni telefon aldı Diloş abla. Sizce huzursuz olmakta haklı miyim
Ama yaniii sizde konuşmayı çok sürdrmüşsünüz o gecenin vaktinde kiii adamda utanmadan karım uykuda diyo sizinle konuşmak için bahane aramış o daha sizinle çok konuşur muhattap olmayın

Evet konuşmalar garip , adam bile bile msj atmış size hiç te yanlışlıkla olan bir durum değil bence. Bilerek konuyu evliliğnize getirmesi normal değil. Ama eşinize şimdilik söylemeyin birdahaki en ufacık bir saçmalığında anlatın eşinize.

Adam bildiğin cahil hırbonun teki..Hem tam bir aranan abaza hem de mal gibi yanlışlıkla oldu diyerek başlayacak kadar da kafası çalışmayan zeka yoksunu...Sözde evlilik konusundan girip dertleşecek, eminim 5dk daha konussan işi eşiyle yaşadığı hayali cinsel problemlere getirirdi...

Sen de yani yazdıkça yazmışsın...Adam eşi için uykularda diyor, aramızda diyor sen de anlamamazlığa gelip herseye cevap veriyorsun...Bi yerde kesecektin iyi gecelere de gerek yok...

Ben olsam direkt eşine gönderirim...
Yaşı ilerlemiş gözü gençlere kayan moruk kesin konuşmalarından da belli...Ve kesinlikle sana tekrar yazacaktır...Şöyle bişeyle gelir kesin: iyi akşamlar geçen gün attığım msj sorun olmadı inş...

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X