Çok huzursuzum.

Tokiarika23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2017
2.225
5.075
88
Merhaba kadınlar kulübü kadınları ,
Bugün çok huzursuzum nedeni ise gördüğüm rüya. Önce rüyamı anlatayım; evimizde eşim, ben ve kızım mutfak ve balkonda oturuyorduk ve birden evimizin tavanı başımıza yıkılmaya başladı ve biz diğer odaya kaçtık . Hiç birimize birşey olmadı ve sonra evden dışarı çıktık hep beraber yani rüyamda evimiz tabiri caizse başımıza yıkıldı.
Sabah uyandım bütün gün huzursuzdum .
Sonra rüyanın tabirine baktım ve çok çok kötü oldum bir çok siteden tekrar tekrar baktim , din adamlarını dinledim .
Görülebilecek en kötü rüyaymış, evden birinin ölümüne işaretmis.
Aslında çok fazla takılmam böyle şeylere normalde rüyalarının tabirlerine bile bakmam ama cok huzursuz olunca elim telefona gitti ve baktım .
Böyle bir rüya gören var mı?
Rahatlatilmaya ihtiyacım var :KK43:

Hayır olsun inşallah lakin rüyalara bu kadar anlam yüklemeyin. Yaşayacağımız şeyleri rüya vs engellemez yahut tam tersi de olmaz; olmayacak şeyleri rüya oldurtmaz.

Son düzenleme:
Hayır olsun inşallah lakin rüyalara bu kadar anlam yüklemeyin. Yaşayacağımız şeyleri rüya vs engellemez yahut tam tersi de olmaz.
Anlam yüklemiyorum aslında ama garip bir şekilde huzursuzum normalde açıp bakmam bile ne anlama geliyor diye bugün elim gitti resmen keşke hiç bakmasaydım.

Hayrolsun inşallah.Rüyalara çok fazla anlam yüklememeye çalışın.Ne olumlu ne olumsuz.
Ben de sık sık böyle rüyalar görüp etkisinde kalırım.Böyle bir rüya görmenizin sebebi ise tamamen psikolojik.
Televizyonda kötü bir şey görmüşsünüzdür,bir şey duymuşsunuzdur.İster istemez bilinçaltınıza yerleşir.

Arkadaş çok güzel yazmış. Rüyada görsekte görmesekte acı tatlı şeyler yaşıyoruz. Siz Rüyada kaçmışsınız ev başınıza yıkılmamış bunu düşünüp içinizi ferahlatın.

Hiç mi söyleyen olmadı etrafınızda hiç anlamıyorum.

Rüyalara inanıyorsanız, ve huzursuz hissettiriyorsa rüya YORMAYIN, ANLATMAYIN. Hele akşam vakti gece vakti asla.

İçinizde kalsın dile getirmeyin.
Hiç mi duymadınız bunları Allah aşkına.

İnanmıyorsanız zaten ordan burdan araştırmaya gerek yok, inanıyorsanız da dikkat edin.

Rüyalara inanıyorsanız, ve huzursuz hissettiriyorsa rüya YORMAYIN, ANLATMAYIN. Hele akşam vakti gece vakti asla.

İnanmıyorsanız zaten ordan burdan araştırmaya gerek yok, inanıyorsanız da dikkat edin.
Hiç söylenmedi bana dediğim gibi genelde kötü rüya görmem bakmam da bugün elim gitti resmen çok etkisinde kaldım bilseydim yazmazdım.

Rüyanın tabiri herkes için aynı değildir. Yani iki farklı kişi tıpatıp aynı rüyayı görse bile aynı şekilde tabir edilmez. O yüzden internetten ve ya kitaplardan okuduğunuz yorumlara çok takilmayin.
Bir de siz hepiniz çıkmışsınız evden rüya olumsuz değil bence. Siz de olumsuz düşünmeyin.

Bugün çok huzursuzum nedeni ise gördüğüm rüya. Önce rüyamı anlatayım; evimizde eşim, ben ve kızım mutfak ve balkonda oturuyorduk ve birden evimizin tavanı başımıza yıkılmaya başladı ve biz diğer odaya kaçtık . Hiç birimize birşey olmadı ve sonra evden dışarı çıktık hep beraber yani rüyamda evimiz tabiri caizse başımıza yıkıldı.
Sonra rüyanın tabirine baktım ve çok çok kötü oldum bir çok siteden tekrar tekrar baktim , din adamlarını dinledim .
Aslında çok fazla takılmam böyle şeylere normalde rüyalarının tabirlerine bile bakmam ama cok huzursuz olunca elim telefona gitti ve baktım .
Ben birtek tabire bakıyorum
Rüya tabirleri külliyatı diye yazarsan ordaki yorumlamalar farklı
Birde ordan bak

Hiç söylenmedi bana dediğim gibi genelde kötü rüya görmem bakmam da bugün elim gitti resmen çok etkisinde kaldım bilseydim yazmazdım.
Yazdınız artık. Hayra yorun.
Kötü hissettiren rüyaların anlamı peşinde dolaşmayın suya anlatın aksın gitsin derler.

Rüya kötü gibi ama sizlere birşey olmamış.
Sadaka verin hemen. Hemen verecek bir yer bulamazsanız bile vereceğiniz miktarı kapının üstünde doğalgaz saati olur ya oraya bırakın yarın verin sizden çıksın bir an önce.

Hayırlara gitsin inşallah.

C
Yazdınız artık. Hayra yorun.
Kötü hissettiren rüyaların anlamı peşinde dolaşmayın suya anlatın aksın gitsin derler.

Rüya kötü gibi ama sizlere birşey olmamış.
Sadaka verin hemen. Hemen verecek bir yer bulamazsanız bile vereceğiniz miktarı kapının üstünde doğalgaz saati olur ya oraya bırakın yarın verin sizden çıksın bir an önce.

Hayırlara gitsin inşallah.
Çok teşekkür ederim yarın ilk iş sadaka vereceğim.

Nasıl yorarsanız rüyayı öyle olurmuş. Tersi çıkar diye düşününce kötü düşünüp kötüyü çağırmayın

Batıl inanç. Böyle şeylere inanmayın. Farkında olmazsınız ama sizi yorar. Güzel bir rüyayı akşam anlattı diye kötü olmaz ya da tersi olmaz. Rüyada gördüğümüz bir şeyi biz öyle yorduk diye başımıza gelmez. Zaten olacaktır biz doğru anlamışızdır.

Rüyalar konusu geçmişten bugüne bütün insanların ilgisini çekmiştir, ben de bu konuda birçok bilimsel makale okudum üzerine çok kafa yordum. Fakat hiçbir zaman tam olarak açıklanamayan birçok noktası var. Bir sıkıntınızın yansıması olabilir ya da çok farklı bir şey. Mistik bir tarafı olduğunu da inkar edemiyoruz çoğu zaman. Ama şunu biliyorum ki rüyaların anlamı herkese genelleyebileceğimiz kadar basit bir şey değil. Benim de endişelendiğim zamanlar olmuştur. Kendime söylediğim şeyi size de söyleyeyim:

Şimdiye kadar her şey olacağına vardı bundan sonra da olacağına varacaktır. Gereksiz yere endişelenmeyin..

Nette bi hadis okumuştum bi sahabe peygamber efendimize sormuş kötü rüya gördüm ne yapmalıyım diye 2 rekat namaz kil ve rüyayı kimseye anlatma demiş galiba iyice bi araştırın allah rızası için namaz kılın Allah hayra geçirir insallah

Rüyalar konusu geçmişten bugüne bütün insanların ilgisini çekmiştir, ben de bu konuda birçok bilimsel makale okudum üzerine çok kafa yordum. Fakat hiçbir zaman tam olarak açıklanamayan birçok noktası var. Bir sıkıntınızın yansıması olabilir ya da çok farklı bir şey. Mistik bir tarafı olduğunu da inkar edemiyoruz çoğu zaman. Ama şunu biliyorum ki rüyaların anlamı herkese genelleyebileceğimiz kadar basit bir şey değil. Benim de endişelendiğim zamanlar olmuştur. Kendime söylediğim şeyi size de söyleyeyim:

Şimdiye kadar her şey olacağına vardı bundan sonra da olacağına varacaktır. Gereksiz yere endişelenmeyin..
Evet haklısınız ne olacaksa ben buna engel olamam en iyisi düşünmemek ve bol bol dua etmek .

Hayir hic kotu dusunmeyin.
Ben de yillar once bir ruya gormustum yorumunda da olum yaziyordu ama cok sukur hic oyle bir sey olmadi.
Siz iyiye yorun iyi olsun. Merak etmeyin hic bir sey olmaz Allahin izniyle

Back
X