Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Batıl inanç. Böyle şeylere inanmayın. Farkında olmazsınız ama sizi yorar. Güzel bir rüyayı akşam anlattı diye kötü olmaz ya da tersi olmaz. Rüyada gördüğümüz bir şeyi biz öyle yorduk diye başımıza gelmez. Zaten olacaktır biz doğru anlamışızdır.
Aman ben ne ruyalar kabuslar goruyorum zaman zaman gecmisten bugune. Masallah yasadigim hic clddl bl kotu olay yok. Tamamen psikolojik, biseyden etkilenmisinizdir ruyaniza yansimistir. Uyaninca insan kotu hissediyo ok ama unutun, aptal bir ruyayi mi takicam deyip gunun tadini cikarin
Aman ben ne ruyalar kabuslar goruyorum zaman zaman gecmisten bugune. Masallah yasadigim hic clddl bl kotu olay yok. Tamamen psikolojik, biseyden etkilenmisinizdir ruyaniza yansimistir. Uyaninca insan kotu hissediyo ok ama unutun, aptal bir ruyayi mi takicam deyip gunun tadini cikarin