Çok huzursuzum

Melodimeloo

MELODİ-DO-RE-Mİ
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2018
194
70
18
Arkadaşlar merhaba. Danışabileceğim pek kimsem yok lütfen yardım edin. Bundan birkaç gün önce sevgilimin bir arkadaşından rahatsız olduğumu ve sevgilimi herkesten kıskandığımı yazmıştım. Yeni bir şey öğrendim. Ben bu kızı birkaç ay önce sahte hesaptan takip etmeye başladım. Bir iş gününde kendi çayı ve sevgilimin çay bardağıyla fotoğraf attığını gördüm. İki bardak birbirine çok yakındı ve atılan hikayeye kalp koymuştu. Nereden biliyorsunuz onun olduğunu diyeceksiniz haklısınız da... Sevgilimin masası olduğu çok belli. Erkek arkadaşımın hiçbir sosyal medyası yok görmesi de imkansız.. Sizce bu kız napmaya çalışıyor? Birini kıskandırmak için yapmış olabilir mi? ve ben sevgilime bunu gördüğümü ona güvendiğimi fakat dikkat etmesi gerektiğini söyledim. Erkek arkadaşım ben farkında bile değilim belki başka biridir lütfen artık kafanı rahat tut diyor. Sizce ne yapayım günlerdir o kadar üzgünüm ki lütfen beni rahatlatın....

Yeni öğrendiğin şey ne anlamadım ben? Fotoyu mu yeni attı? Birde kızı sahte hesaptan takip edip görmüşsün. Niye sevgiline söylüyorsun ki? Biraz soteye yat bi bekle bakalım neler oluyor.

Kıza yaz.Taniyorsan bu masa bardak sevgilimin mi de.Kalp ne alaka de neden sormuosun anlamadim
İnan aklımdan geçti fakat tanımıyorum kızı. Ayrı şehirlerdeyiz ... ve yazarsam onu takip ettiğimi anlayacak. Erkek arkadaşım diyor ki benim değildir ama farkında da değilim öyleyse de diyor. Görsem uyarırım tabii ki ayıbında ötesi bir şey diyor.. Ne yapıcam bilemiyorum

Yeni öğrendiğin şey ne anlamadım ben? Fotoyu mu yeni attı? Birde kızı sahte hesaptan takip edip görmüşsün. Niye sevgiline söylüyorsun ki? Biraz soteye yat bi bekle bakalım neler oluyor.
Yeni öğrendiğim bir şey yok aslında. Kaç aydır takipteyim ilk defa sevgilimi de ilgilendiren bir foto attı. Kalp koyması çok mantıksız değil mi? ve beni biliyor sevgilim arkadaşlarının yanında benimle telefonda samimi konuşuyor her şeyi biliyor kız. Görünce dayanamadım o yüzden sorma gereği duydum hata mı etmişim?

Kızı takipte kal.Bir sey daha görürsen kiza,sevgilimle çalıştığın icin merak ettim profile baktim açıklar misin bunlar ne?Kalp ne dersin.Erkek arkadaşına bir sey deme yalnız herhangi bir şey varsa kızi uyarır.Yoksa zaten sıkıntı yok

Siz bayağı abartmışsınız yalnız.
Hiç öz eleştiri yaptınız mı?
Kadını sahte hesaptan takip ediyor, paylaşımlarına manalar arıyorsunuz, yok bardak yakınmış da bilmem neymiş.
Ben de çikolataya kalp koyuyorum özellikle milkaya, düz mantığı siz çıkarın

Bence hata etmişsin. Erkek milleti bu güvensen de güvendiğini belli etmeyeceksin. Çok güvenilen adamlarda ne de olsa güven sağlam yine yanlış yapıyolar. Kadınlarda da böyle yılanlar çok. Evli, nişanlı, sevgilisi olanlar bazılarına daha cazip geliyor. Sırf elde etme isteği başka bişey değil. O yüzden gözlem yapmak lazım.

Belki de çay sevdiği için mi kalp koymuştur diyorsunuz. O da aklıma geldi fakat yine de hoş değil hikayeyi gören başka arkadaşları da var. Ben mi abartıyorum sızce bilemiyorum canım sıkkın

Belki de çay sevdiği için mi kalp koymuştur diyorsunuz. O da aklıma geldi fakat yine de hoş değil hikayeyi gören başka arkadaşları da var. Ben mi abartıyorum sızce bilemiyorum canım sıkkın
Buna abartma denmez, şizofrenik hareketlere girmişsiniz adeta.
Kadını sevmiyorsunuz diye her hareketine olumsuz bir mana yüklemeye çalışıyorsunuz.
Ne kendinizi gerin, ne sevgilinizi.
Böyle ömür geçmez, gerçekten çok zor.

sağolun yorumunuz için. Haklısınız. Sürekli mesafe temalı mesajlar veriyorum kendisine. Samimi olmayacaksın diyorum

Eğer sevgilinize güveniyorsanız boşuna kuruntu yapmayın. Adamın suçu yokken onu sürekli sorguya çekmek sizden uzaklaştırır arkadaş kendi kendine bir şeyler hissetmiş olabilir siz sevginizi yaşayın takmayın

Sevgilinizin fotoyu görme imkanı bile yokken kız sevgilinizin bardağına kalp koyarak ne yapmaya çalışıyor olabilir?

Etrafa sevgilinizle ilgili sinyal vermek istiyor deseniz bile onun sevgilinizin bardağı olduğunu kim anlayacak?

En fazla flörtüne, eski sevgilisine, hoşlandığı birine falan mesaj vermeye çalışıyordur kız.

sağolun yorumunuz için. Haklısınız. Sürekli mesafe temalı mesajlar veriyorum kendisine. Samimi olmayacaksın diyorum
Çok baskıda erkeği başkasına iter. Ben bu tarz durumlarda gözlemden yanayım. Evet ben sana güveniyorum ama bir yanlışın olursada işte kapı modundayım. Çok uyarma taraftarı değilim. Bence sizde kızı takip ediyosanız bunu belli ettiğinizde takıntılı duruma düşeceksiniz.
O yüzden uzaktan gözlem en sağlıklısı. Bir de sevgilinizle ayrı şehirlerde misiniz?

İş arkadaşları anlar yakın çalışıyorlar ve masa sevgilimin. Hoş gelmedi bana fakat dediğiniz doğru. Bana da birini kıskandırmak istiyor gibi geldi

Evet ayrı şehirlerdeyiz 7 yıldır bu şekilde yürütüyoruz. Fakat uyardım malesef dayanamadım. Hoşlanmadığımı biliyorsun dedim.. Bundan sonraki tavrım nasıl olmalı sizce

İş arkadaşları anlar yakın çalışıyorlar ve masa sevgilimin. Hoş gelmedi bana fakat dediğiniz doğru. Bana da birini kıskandırmak istiyor gibi geldi
Yani ben bir iş arkadaşımın başka iş arkadaşımın bardağıyla kalpli story attığını görsem fesatlanmam açıkçası. Hele ki yakın çalışan iki kişinin çay bardağından başka anlamlar çıkaracak kişiler her adımdan bu anlamı zaten çıkarabilir.

Haklisiniz ama icim huzursuz biraz. Surekli bir aradalar ne bileyim ben olsam yapmam öyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…