Çok huzursuzum

Sagolun yorumunuz için. Bir şey daha görürsem öncelikle sevgilime kendisinin uyarması gerektiğini söyleyeyim değil mi? Ben muhattap olmayayim onu takip ediyormuş gibi gozukmek de istemem.

Evet ayrı şehirlerdeyiz 7 yıldır bu şekilde yürütüyoruz. Fakat uyardım malesef dayanamadım. Hoşlanmadığımı biliyorsun dedim.. Bundan sonraki tavrım nasıl olmalı sizce
Bu kadar yıldır birlikteyseniz artık uyarınıza zaten gerek yoktur. Neye kızarsınız, neye üzülürsünüz, neyi kıskanırsınız biliyordur. O nedenle bence sadece gözlem yapıp bekleyin. Aynı şehirde olmadığınız için çok emin olamıyorum bazı şeylerden. Ama kızı gözlemleyecekseniz de bunu sevgiliniz hiç bir şekilde bilmesin. O şehirde neler olduğunu bilemezsiniz. Kötü bir bakış açısı ama %100 güven körlük getirir.

Sagolun yorumunuz için. Bir şey daha görürsem öncelikle sevgilime kendisinin uyarması gerektiğini söyleyeyim değil mi? Ben muhattap olmayayim onu takip ediyormuş gibi gozukmek de istemem.
Ben olsam kiza,sevgilimle çalıştığın icin seni merak ettim baktim gördüm bunlar ne derdim.Ama sana doğrusu sevgiline söylemek uyarmasını sağlamak doğru geliyorsa öyle yap

Sevgilinin iş arkadaşı sahte hesapla niye takip edilir? Bu kıskançlık değil paronayaklik oluyor artık. Herşeyden öte bundan kurtulmak için, profesyonel yardım alın.

Sevgiliniz sormadı nereden gördün fotoğrafı diye?
Konunun bu kısmından ilerisine gidemedim. Hayatı bu kadar zorlaştırmayın kendinize de hayatınız da mı insana da.

Haklisiniz ama onu sosyal medyasi olmadigi için ve haliyle görme ihtimali olmadigi için suçlamamam gerektiğini düşündüm. Gayet olumlayici davrandim. Ama aklimda şu da kaldi. Sevgilim pek insanlari kirabilen bir tip degil. Acaba arkadaşça samimi davraniyor yanlis mi anlasiliyor. Bu konuda da surekli uyariyorum samimi olma vs. Diye

Hayat benim için zaten zor daha da zorlaşiyor evet.
Ben de kendime yakistiramadim biliyorum ama kizla tanismadim henuz ve giderken gelirken surekli birlikteler. Merak ettim acikcasi...

Evet tabii 24 - 26
Haklisiniz ama icim huzursuz biraz. Surekli bir aradalar ne bileyim ben olsam yapmam öyle..
Küçük yaştan beri uzak mesafe ilişkiniz var, artık sizi tanıyıp sorun çıkarmayacak şekilde davranmayı öğrenmiş olması lazım.
Ama bütün gençlik yıllarınız ayrı geçmiş, görüşme sıklığınız ve ne nasıl görüşüyorsunuz bilemiyorum ama bazı konularda size he deyip kendi bildiğini yapıyor da olabilir.

Evet vazgeçemedik 7 yildir zor da olsa.. 2 ayda bir gorusuyoruz. Benim de korkum bu iyi niyetli oldugu icin kiza rest cekmeyi de bilir mi acaba diyorum hep

Arkadaşlar hepiniz iyi ki varsiniz. Bugune kadar hiçbir yanlişini da görmedim sevgilimin ama huzursuzum işte.. :s

Güveniyorum tek isteğim ona arkadaşça bile olsa samimi davranmasın.

Yanlış anlamayın ama sevgilinizin sosyal medya hesabı olmadığına emin misiniz?
7yil.cok uzun bir süre. Sevgilinizinin evlilik hakkındaki düşünceleri tam olarak nedir?
Tabii ki yanliş anlamam. Eminim her türlü kontrol ettim ve eğer sosyal medyasi olsaydi diğer arkadaşlarinda da ekli olurdu. Hiç birinde ekli değil. Ortak hesabimiz var onu kullaniyoruz fakat hesap daha çok bana ait. Pek sevmiyor paylaşim yapmayi vs. Sevgilim evlenmeyi çok istiyor bunu soyluyor ve surekli birlikte esya bakiyoruz. Ama keske takintilarin olmasa artik diyor bazen.. Bu tarz konulardan kavga ettigimizde sen evlenmek için hazir degilsin bence şu konustuklarimiza bak diyor

Takıntı derken kıskançlık ve etrafındaki kızları sürekli kontrol etmenizi mi kastediyor peki?
Evlilik için yaşım geldi, ilişkim ciddi falan düşünmeyin. Önce hem kendinizden hem de sevgilinizden emin olun.

Evet takinti derken benim kontrolcü oluşumdan ve sürekli yaninda kim var? O kizla gitmemeni söylemiştim. Yuzugunu taktin mi? Gibi sorularimi kastediyor. Işin gucun benim kimle gidip geldigim ne yaptigim biraz rahat olup bana guvensene diyor..

Güveninizi kıracak birsey yapmış miydi? Yoksa eğer onu sürekli kontrol etmezseniz gözü dışarı kayar diye mi düşünüyorsunuz?

Aslında güvenimi kiracak bir şey yapmadi. Birkac kucuk yalan oldugunu dusunuyorum mesela bir keresinde kavga ettigimiz gece bana uyucam demişti ama tesadufen uyumadigini ogrenmiştim kardeşinden. Ama bunlara çok takilmadim olabilir konuşmak istememiştir dedim... Asil korkum ben uzaktayken ve bu kadar kurarken onun yakindakilerle samimi olup benden soğumasi..İnanin belli etmek istemiyorum ama elimde değil sorguluyorum surekli

Güveninizi kıracak birsey yapmış miydi? Yoksa eğer onu sürekli kontrol etmezseniz gözü dışarı kayar diye mi düşünüyorsunuz?
Aslında güvenimi kiracak bir şey yapmadi. Birkac kucuk yalan oldugunu dusunuyorum mesela bir keresinde kavga ettigimiz gece bana uyucam demişti ama tesadufen uyumadigini ogrenmiştim kardeşinden. Ama bunlara çok takilmadim olabilir konuşmak istememiştir dedim... Asil korkum ben uzaktayken ve bu kadar kurarken onun yakindakilerle samimi olup benden soğumasi..İnanin belli etmek istemiyorum ama elimde değil sorguluyorum surekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…