Cok Huzursuzum .

firsatim olmadi cünkü tatildeydik.
1 bucuk sene onunla beraberdim ve bi yanlisini görmedim tabi ara sira kücük kavgalarimiz oldu kavgamizda bile seni seviyorum derdi bana ya melek gibi biriydi öyle bi erkek zor bulunur bu devirde , tam hayalimdeki gibi biriydi. o kadinin her dedigi dogru degil benim hakimda öyle yalanlar söyledi ki babam kac hafta konusmadi benimle , teyzelerim hakinda kötü konusuyor kuzenlerim hakinda kötü konusuyor yani ona kalsa dünyadaki herkes kötü ztn kendi itiraf etmisti eskisi gibi iyi bilemiyorum herseyi diye. yaptigi büyüde sadece sevgilimden ayrilmam icin degildi ondan sonra tkrar sevgilimin olmamasi icinde. bugün kac kere agladim bilmiyorum bile okadar bunaldim ki her günüm iskence. benim sevmeye hhakim yok sevilmeye hakkim yok robotum ya ben duygusuzum hissizim :( ya zorlasammi boz bu büyüyü diye napim gerekirse polsemi sikayet edim napacami sasirdim gercekten napacami bilemiyorum ben mecburmuyum onun kölesi olmaya onun istedigi gibi yasamaya , okadar biktim ki.

Eğer dediğin gibi ailende sana değilde başkalarına inanıyorlarsa o zaman onlarda sorun vardır.
Yani baban falan sana sormadan etmeden direk başkasının lafıyla hareket ediyorsa şüphe ederim ben öyle anneden babadan.
Peki sen daha önce ailenin güvenini sarsacak bişey mi yaptın ki sana böyle davranıyorlar?
Hem büyü yapıldı diye üzülme canım.
Rabbim isterse her türlü sevgilinde olur evlenirsinde.
Sen yeter ki dua et ve ondan yardım dile
.

Eğer dediğin gibi ailende sana değilde başkalarına inanıyorlarsa o zaman onlarda sorun vardır.
Yani baban falan sana sormadan etmeden direk başkasının lafıyla hareket ediyorsa şüphe ederim ben öyle anneden babadan.
Peki sen daha önce ailenin güvenini sarsacak bişey mi yaptın ki sana böyle davranıyorlar?
Hem büyü yapıldı diye üzülme canım.
Rabbim isterse her türlü sevgilinde olur evlenirsinde.
Sen yeter ki dua et ve ondan yardım dile
.

aslinda herkesin lafina hemen inanmazlar ama o kadin bi agzini actimi dedigi her seye inaniyorlardi ama artik öyle degil sayemde o kadinin her lafina inanmiyorlar artik cok sükür. bu büyününde ailemle alakasi yok sadece annemle o kadin arasinda. ailemin güvenini sarsacakta ne yapmis olabilirim yani disari izinsiz cikmam , surdan sura ekmek almaya gitsem bile annemi arayip ben ekmek alip geliyorum diye haber veririm. benim sadece bitane sevgilim oldu onunlada kötü bisey yapmadik ki ailemi utandircak bisi yapmadik en fazla el ele tutustuk veya yanaktan masum bi öpücük.
evlenmemem icin büyü degil bu sadece sevgilim olmasinmis sacmaliga bak beni görücü usulü satabileceklerini saniyorsalar yaniliyorlar. zaten artik evlilik hayellerimde yok yanliz yasarim , hayellerimin katili. sende haklisin rabbim herseyi görüyor rabbimden baska kimseye siginamayiz sadece o yardim edebilir bize.

Back