hoca konusunda da hatirliyormusun bilmiyorum..erkek arkadasım da askere gidemedi tek hoca yüzünden..adamla duzgunce konuşmuş,durumunu açıklamıştı..hatta adam çok anlayisli davranıp 50 alırsa geçireceğini söylemişti..noldu?erkek arkadasım 50 aldı adam bıraktı..1 senesi gitti şimdi erkek arkadaşımın..
sanırım bunlar hoca olunca insanı degerlerini yitiriyorlar..
hele hele sizin bölümde..doktor ya Prof Doç falan ya...allaaaaah allaaah..
sen sen ol sakın yilma..insan hayatı kurtarmak kadar güzel bir şey yok bu dünyada..
şimdi saglık müdürlüğünden o gün bize gelen 112 servisini öğrenmeye çalışıyoruz deli gibi..o insanlara teşekkür borcumuz var..ellerini öpmek istiyoruz..
ambulansın arkasindan teyzemle Abi'm hastaneye gittiğinde o bayan doktor teyzeme sarılmış,teyzem onun omzunda ağlamış..bunlar çok önemli seyler..o insanların asla ama asla hakkını odeyemeyiz..
kimisi buna is olarak bakıyor olabilir..ama o insanların buna is olarak baktığını hiç sanmıyorum..bizlere karsı da o kadar iyi ve anlayislilardi ki..o gunü ve o doktorları asla unutmiycam..
sen de bir gün o doktorlardan biri olucaksin..buna eminim..
sanırım bunlar hoca olunca insanı degerlerini yitiriyorlar..
hele hele sizin bölümde..doktor ya Prof Doç falan ya...allaaaaah allaaah..
sen sen ol sakın yilma..insan hayatı kurtarmak kadar güzel bir şey yok bu dünyada..
şimdi saglık müdürlüğünden o gün bize gelen 112 servisini öğrenmeye çalışıyoruz deli gibi..o insanlara teşekkür borcumuz var..ellerini öpmek istiyoruz..
ambulansın arkasindan teyzemle Abi'm hastaneye gittiğinde o bayan doktor teyzeme sarılmış,teyzem onun omzunda ağlamış..bunlar çok önemli seyler..o insanların asla ama asla hakkını odeyemeyiz..
kimisi buna is olarak bakıyor olabilir..ama o insanların buna is olarak baktığını hiç sanmıyorum..bizlere karsı da o kadar iyi ve anlayislilardi ki..o gunü ve o doktorları asla unutmiycam..
sen de bir gün o doktorlardan biri olucaksin..buna eminim..