Çok ilgiden sıkıldım

Fazla ilgiden, boş muhabbetlerden ben de sıkılırım. Ama çözemeyeceğiniz bir şey değil ki bu. Birlikte daha çok şey yapın, ortak hobiler bulun, bir şeyler okuyun, gezin, film izleyin, yemek yapın, tiyatroya gidin; kısaca ilginizi ara sıra birbiriniz üstünden çekip, başka şeyler yapmaya yönlendirin... vs Böylece konuşacak yeni şeyleriniz olsun. Hayatınızda yeni bir şeyler olmadıkça, konuşacak şeyler de gittikçe azalıyor doğal olarak.

malesef aynı şehirde degiliz birde galiba yaş farkı olmasından kaynaklanıyor ben 20 o 30 insan sinirlenince tavır yapar demi konuşmaz bu ölede degil kavgada etmez bana bagırmazda çok uyumlu bşr kere kırmadı beni aglatmadı ya biliyorum mutlu olmam gerek ama işte :(

O zaman fazla ilgiden hoslanmadıgını söyle yada belli et..Ama sonra benimnle hic ilgilenmiyor yoksa sevmiyor mu deme.. :4:

sevdigine eminim biliyorum üstüme düşüyor aksam arama desemde arıyor da işte ben sıkıcıyım galiba

kadınları memnun etmk zor arkadaş :9:
bence sen monotonluktan sıkılmışsın.. aynı durumu bnde yaşadım :31: ama geçiyo zamanla :16: ne zamandan beri sevgilisiniz...?

Fazla ilgide iyi olmuyor ilgisizlikte.
Benim sevgilimde bi ara her gün görüşelim istiyordu ben istemiyordum bunalmıştım gerçekten.
Allahtan şuanda nasıl davranıcağını biliyor bence konuş böyle böyle ben fazla ilgiyi sevmiyorum falan de.

evet cok cok ılgılı 2 aydr brlıkteyız ılgısızlıgını gormedım nasıl konusmalıyım bıde tam tersıne donermı bılmıyorum ama ben bunaldım sevgımmı bıttı acaba dıye dusunuyorum bitsinde istemiyorum onun gibi seven bulamam

farklı şehirlerdesinmiz sonuçta,telefnla bir ilişkiyi yürütmek çok zor ve gerçekten sıkıcı.sen uzaklıktan sıkılşmışsın yanyana olsanız tadından yenmez

malesef aynı şehirde degiliz birde galiba yaş farkı olmasından kaynaklanıyor ben 20 o 30 insan sinirlenince tavır yapar demi konuşmaz bu ölede degil kavgada etmez bana bagırmazda çok uyumlu bşr kere kırmadı beni aglatmadı ya biliyorum mutlu olmam gerek ama işte :(

canını yaksaydı o zaman daha kıymetli olurdu..bu kadınlar neden böyle allahım:63:

evlende ozaman gör eşin ilgilimi ilgisizmi olacak bide ilgisiz olursa görürsün artık forumlarda çare ararsın sevgiliyken böyle konulara kafa yormamak gerekiyo

evlende ozaman gör eşin ilgilimi ilgisizmi olacak bide ilgisiz olursa görürsün artık forumlarda çare ararsın sevgiliyken böyle konulara kafa yormamak gerekiyo

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bunu ben yazıcaktım....
geç kalmışım..:43::43:

daha 2. ay çok normal ilgili olması.zaman geçtikçe değişiyorlar önce günde 100 kere olan msjlaşmalar sonra 10 derken 1 e düşer.daha önce sürekli rapor vermeler bugünde işte aynı denir.sonra öyle böyle derken başlarsınız artık bana ilgisiz ilk zamanlar şöyleydi böyleydi yoksa beni sevmiyor mu? bıktı mı diye? tanışma döneminde sık sık görüşmek konuşmak normaldir.tanıdıktan sonra ayrıntılar kalmaz.

Çok ilgiden sıkıldıysan kavga çıkar :37:
en ufak bişiyi sorun et.
mesajda "bitanem" yazdıysa neden aşkım demiyosunda bitanem diyosun de :27:
tamam tamam anladım ben mesaj atma sinirim geçene kadar falan de :D
her gün 4 saatte bi uygula ya sözler kesilir ya da iletişimmmmm :51:

Back
X