Rüya Yorumları Çok İlginç :/

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.444
43.943
798
Rüyam da sevdiğim adam i babaannemlerin eski yıkılan evinde görüyorum amaev yıkılmadan önce ki halinde salonda bir tekmasa var orada oturuyor daha sonra merdivenler den iniyor o sırada ben de merdivenleri çıkarken onu takip ettiğimi düşünecek diye düşünuyorum ardından yakınlaşıyoruz onunlaben onu öpüyorum önce karşılık vermiyor daha sonra o da karşılık verip belime kollarını doluyor . Ama bu evde ve sevdiğim adam ile ilgili ikinci kez rüya görüşüm. Şu an Gerçek hayatta ev yıkıldı ama rüyalarım da hep sağlam

diğer Rüyam da ise konferans salonu gibi bir yerdeyiz o sanki uyukluyor üzerinde siyah Kisa kollu tişört var bende uzaktan resmini çekiyorum ama Sevgiliymisiz daha sonra bir anda kendimi şu an küs oldugum bir kız arkadaşımın yanında buluyorum matematik dersinden bütünlemelere kalmış onunla konuşuyorum. Sevdiğim adam ile Sevgili olduğumuzu söylüyorum daha sonra sevdiğim adam hangı sınıfta gözetmenlik yapacak diye sınıfların kapısındaki listelere bakıyorum kırmızı kalem ile yazılı ama ne yazdığını görmüyorum. Arayıp duruyorum okulun içinde ama bulamıyorum o sırada uyandım

Son düzenleme:
Bilinçaltı yüzünden gördüğün rüyalar bence. Ben o kadar saçma rüyalar görüyorum ki onun hakkında, artık bir anlam yüklemeyi bıraktım çoğuna. İyi düşün iyi olsun.

Bilinçaltı yüzünden gördüğün rüyalar bence. Ben o kadar saçma rüyalar görüyorum ki onun hakkında, artık bir anlam yüklemeyi bıraktım çoğuna. İyi düşün iyi olsun.
teşekür ederim canımda eskisi kadar sık girmiyor artık rüyama o yüzden bir anlam arıyorum :) ayda 2-3 falan oluyor :)

rüyam da bir düğün de yim ama sünnet mi gelin mi farkında değilim Yol kenarında duruyorum. Düğünü olan kişi yeşil üzeri ay yıldızlı bir tülbent atıyor benim yakinima düşecekken ben alıyorum herkes senin düğünde yakındır bunu yakalamak kısmete işarettir diyor sonra merdivenler den çıkarken Uyanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…