uzun suredir universite mezunu olarak işsizim. çalışmayi çok istediğim yeni açilacak biryer var ve her yolu denedim. mahkemede dayım yok maalesef anlarsiniz bu isleri torpille millet neler yapiyor. ama hakkimla oraya girmek istiyorum
aklima gelen her yolu denedim dilekçeler yazdim sürekli yetkili merciilerin kapisini caldim umut vermiuor kimse.
bende düsundum ki hani bebeklerin göbek bağini gomerlerya acaba bahçesine bisey mi gömsem kapisina civi çaksam denemedim sey kalmadi ya
boyle biseyler deneyen var mi yardimm ?
gercekten cok istedigim bisey bu
bende düsundum ki hani bebeklerin göbek bağini gomerlerya acaba bahçesine bisey mi gömsem kapisina civi çaksam denemedim sey kalmadi ya
universite mezunu
Ben de is arama surecindeyim ve surecin ne denli zor oldugunu cok iyi biliyorum. Benim bir dezavantajim da daha onceki tecrubelerimden farkli olarak cok farkli bir alana kaymak istemem. Katmerli bir zorluk benimkisi yani. Arti, torpilim falan da yok. Varsa yoksa zekam, azmim ve bir sekilde olacagina dair - cabalarimin paralelinde- inancim var.
Caresizlikten boyle bir konu actiginiz cok acik ama bu isler bir yerlere bir sey dikmekle olmuyor. Yapacaginiz sey, istenen kriterler dogrultusunda her gun kendinize bir seyler katabilmek. Dil olur, mesleki egitimler olur, vizyonunuzu gelistirme olur.
Pes etmek yok. Mucadeleye devam...
Şaka mı?uzun suredir universite mezunu olarak işsizim. çalışmayi çok istediğim yeni açilacak biryer var ve her yolu denedim. mahkemede dayım yok maalesef anlarsiniz bu isleri torpille millet neler yapiyor. ama hakkimla oraya girmek istiyorum
aklima gelen her yolu denedim dilekçeler yazdim sürekli yetkili merciilerin kapisini caldim umut vermiuor kimse.
gercekten cok istedigim bisey bu
Ben de is arama surecindeyim ve surecin ne denli zor oldugunu cok iyi biliyorum. Benim bir dezavantajim da daha onceki tecrubelerimden farkli olarak cok farkli bir alana kaymak istemem. Katmerli bir zorluk benimkisi yani. Arti, torpilim falan da yok. Varsa yoksa zekam, azmim ve bir sekilde olacagina dair - cabalarimin paralelinde- inancim var.
Caresizlikten boyle bir konu actiginiz cok acik ama bu isler bir yerlere bir sey dikmekle olmuyor. Yapacaginiz sey, istenen kriterler dogrultusunda her gun kendinize bir seyler katabilmek. Dil olur, mesleki egitimler olur, vizyonunuzu gelistirme olur.
Pes etmek yok. Mucadeleye devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?