çok istediğim birsey var

Kısmetinse olur değilse zorlamanın alemi yok her istediğimiz her zaman gerçekleşmiyor siz gidin yetkili mercinin odasının kapısına çaput bağlayın belki olur

ben en alt kademedeki kişiden başlayarak iş başvurusu nasil yapcam onu sordum . çünkü istedigim pozisyon icin alım ilanı yayinlanmiyor. en son yetkili kisi belediye baskani onunla bile görüştüm .. bisiyler zirvaladılar neden ilan yok diyorum biz alımı böyle şöyle yapiyoruz dediler. CV ni birak gerekirse ararlar dediler. ama ben biliyorum hiçbir zaman aramayacaklar ve kimin tanidigi varsa onu alicaklar.
yine de pes etmeyi dusunmuyorum

Okudugunuz ve belediyeler disinda is alaninizin olmadigi bolum nedir acaba?

ben öyle diyemem işte.. oraya o işi bilmeyen torpilli birini alcaklar ve bize şans tanımayacaklar. bu sistemi yıkmak istiyorum ben. sonuna kadar da gidicem insallah.. o batıl inançlarda ekstra katkı sağlardi belki :) ama devamli ya vekil ismini okuyorum Allah isterse olur kaderim diyip birakmıcam işin peşini

Yürekten Allah'tan istemeyi denediniz mi?Kalpleri evirip çeviren O çünkü.Hem belki de o yer sizin için hayırlı değil.Seneler sonra "keşke hiç girmeseydim" diyebilirsiniz.Bilemezsiniz ki.

"Sizin hayır gorduklerinizde şer , şer gorduklerinizde hayır vardır" diyerek cevap vermek istedim. Hayatımdaki felsefem budur. Olmuyorsa sebebi vardır daha iyisi olacaktır. Bence böyle düşün ve negatif enerjiyi üzerinden at. Yazdıklarını ciddi ciddi yazdiysan bu konuyla ilgili kendine takıntı yapmışsın.Benim gobegimi okula gömmüşler anaokulu öğretmeni oldum. Erkek kardesimkini camiye gömmüşler ama hiç alakası yok. Bazen gizli deist olduğunu bile dusunuyorum o derece ... İnanma yani

Bir seyi cok istemek degil hayirlisini istemek lazim.
O istedigimiz sey bize bela getirebilir.
Cok istedigimiz sey sinavimiz olur.
Bazen farkli yollar denemek daha iyi gelebilir.
Bir noktada diretmek zarardan baska bir sey vermez.
Mevlana ne demis hayatim alt us oldu deme ne biliyorsun belki alti ustunden daha guzeldir??

Sizi cok iyi anliyorum ben de belediyeye girmek istemistim ama torpil malum. Olmadi tabi. O zaman cok uzulmustum haksizliga ugramis gibi hissetmistim. Ama yapacak bir sey yok. Elinden geleni yap. Sonrasini bekle. Hayirliysa Allah nasip etsin insallah. Cok da harap etme kendini neden olmuyor diye. Pek bi yol gostremedim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…