diğer bütün konuların kapalı o yüzden buraya yazıyorum. aşağı yukarı aynı bedenlere sahip olduğumuzu düşünüyorum 168 boyunda 42 bedenim bende :) bence kapalı bir kadına en çok elbise yakışır . güzel elbiseler pardesüler ceketler filan .. bende kapalıyım ve genelde hep elbise giyiyorum etek gömlek giydiğim çok azdır . hem 2 parça kıyafet seni çok daha iri yarı gösterir ama pensiz düm düz boydan robadan elbiseler çok hoş duruyor bende . mesela ben dışarı çıkarken düğmeli ferace giyiyorum ( çok nadirdir ceket veya cibabsız çıktığım ) ev onun bile atına hemen elbise veya etek çünkü pantolon hiç güzel durmuyor . Hem amele malı gibi herkes pantolon giyiyor
Tunik soracak olursan bileğine çok yakın tunikler var ya kısa boylu hanımların elbise niyetini giydiği onları bol pantolonla giyiyorum ve kesinlikle onlarla şal yapılması gerektiğini düşünüyorum . Elbisenin şekline göre de şal veya eşarp olacağına karar verirsin yine . 19 yaşındasın çok ağır takılmaya gerek yok bende 20 yaşındayım ve en çok sırt çantası kullanıyorum spor takılabilirsin robalı elbiseler çok spor duruyor bence öyle yani ... :)