Cok isteksizim

Nurumoglummm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
13
10
1
27
Arkadaslar ben evliyim 19 yasindayim.dort aylik oglum var.ve ben dogumdan sonra cok degistim.cok cilgin biriydim.simdi ise hicbisey istemiyorum cok isteksizim sex olarak evde sisarida kisacasi hayattan hic zevk almkyorum ve hicbisey yapasim gelmiyo.acaba neden olabilir varmi oneruleriniz nasil duzelirirm

konuyu çok kişinin girdiği foruma yazmışsında ondan kimse yazmamış. kendinizi mutlu hissedebileceğiniz yerlere yönelin

diğer bütün konuların kapalı o yüzden buraya yazıyorum. aşağı yukarı aynı bedenlere sahip olduğumuzu düşünüyorum 168 boyunda 42 bedenim bende :) bence kapalı bir kadına en çok elbise yakışır . güzel elbiseler pardesüler ceketler filan .. bende kapalıyım ve genelde hep elbise giyiyorum etek gömlek giydiğim çok azdır . hem 2 parça kıyafet seni çok daha iri yarı gösterir ama pensiz düm düz boydan robadan elbiseler çok hoş duruyor bende . mesela ben dışarı çıkarken düğmeli ferace giyiyorum ( çok nadirdir ceket veya cibabsız çıktığım ) ev onun bile atına hemen elbise veya etek çünkü pantolon hiç güzel durmuyor . Hem amele malı gibi herkes pantolon giyiyor Tunik soracak olursan bileğine çok yakın tunikler var ya kısa boylu hanımların elbise niyetini giydiği onları bol pantolonla giyiyorum ve kesinlikle onlarla şal yapılması gerektiğini düşünüyorum . Elbisenin şekline göre de şal veya eşarp olacağına karar verirsin yine . 19 yaşındasın çok ağır takılmaya gerek yok bende 20 yaşındayım ve en çok sırt çantası kullanıyorum spor takılabilirsin robalı elbiseler çok spor duruyor bence öyle yani ... :)

Bende 168 boyundayim.elbise giymeyi seviyorum.mevlana tarzi etek giymeyide seviyorum ama dedigin gibi cok ori duruyo.sade iki kot etek aldim ustune de sade bluz alacagim diye düşündüm. Biraz iriligim kybolur ve sor dururum diye ama insallh.olur oda.

ya korse kullanıyorum ben mesela bide öyle oturtmalı filan elbise olmuyor bize ben şahsen çok beğenemiyorum omuzdan dümdüz kacak gidecek etek gömlek giyme bence çünkü hem belinin kalınlığı ortaya çıkıyor hemde bacaklarının ama dümdüz elbise giyince öyle değil robalı tavsiyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…