- 2 Şubat 2011
- 865
- 42
- 73
zamana bıraktım zaten.. çünkü elimden gelen başka bişey yok. başlarda çok mücadele ettim ama artık bıraktım.. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Amin canım Allah' dan umut kesilmez

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zamana bıraktım zaten.. çünkü elimden gelen başka bişey yok. başlarda çok mücadele ettim ama artık bıraktım.. Allah hepimizin yardımcısı olsun
peki cocuguyun bir gelisim sorunu var mi mesela konusamama ??? veya cocugun baba yoklugu cekiyor bi nevi bu durum ona nasil yansiyor yani sinirli bi yapisi mi var yoksa icine mi kapanik ?
Ya canım aslında zamanla o da anlar belki şimdi yine yaşı genç sayılr daha ne kadar böyle devam eder ki bıkar, sonuçta çocuğuna da sahip çıkıyosa sizi kmseye muhtaç etmiyosa, dövmüyosa şiddet uygulamıyosa daha ne kocalar var yani Boşver demiyorum ama Biraz da iyi yönünden bkmya çalışsak belki :/ Yuva dağıtmak öyle kolay bişey değil
hayir bu duruma mudahale etmezse bir sekilde esi cok iyi niyetli oldugu icin arkadaslari pesini birakmaz, bir cocugun baba ya ihtiyaci var hic bir kosul bir babanin cocugunu ihmal etmesini gerektirmez bu dupe duz ihmal hersey para degil o cocuga onu bunu almak degil en basta ona sevgi vermek bu kadar kucuk yastaki cocugun gelisiminin iyi ilerlemesi icin okulunda basarili olabilmesi icin annesinin babasinin yaninda olmasi ona sevgi gostermeleri lazim aksi taktirde cocuk bu durumdan etkilenir ve icine kapanir ruh sagligi bozulur depresyon her yasta gorulen bir hastalik.
oğluşum aksine çook zekii.. sürekli benimle olduğu için haliyle anneci baya. herşeyin farkında gibi sanki bazen destek vermek istercesine durup dururken yüzüme gözümün içine bakıp seni seviyorum annecim deyip sarılır öper.. yaşıtlarına nazaran gelişimle alakalı hiçbir problem yok çok şükür
ya kardeşim kahveye gittiğinden eminsin demi bence bunu dene ardarda akraba arkadaş gezileri düzenle birgün siz gidin diğer gün onlar gelsinler çok fırsat verme gitmesine hem kimseyi kıramaz hayır diyemez diyosun ama sanırım bu arkadaşları için geçerli senn için geçerli olsaydı sanada hayır diyemezdi canım sürekli onu uğraştıracak evde olmasını sağlayacak çözümler üretmeye çalış bakalım allah geçerini versin sıkma canını sen
uzuntunuzu paylasiyor bi sekilde fakat size belli etmiyordur sizi uzmemek icin yani hislerini disa vurmuyor buda kotu icinde yasiyor herseyi bence sizin yapmaniz gereken cocugunuzu psikologa goturmek boylece onun dusuncelerini ogrenebilirsiniz daha sonrada tekrar esinizle gidin psikologa cocugunuz nasil olsa babasinin eve pek gelmedigini soyliyecek ve psikologda esinize davranislarinin yanlis oldugunu cocugun etkilendigi soyler ....
orası da doru tabi çok haklısın, arkadaşına hayr diyemiyosa o kendi çocuğuna nasıl kıyıyo acaba ona vereceği zamanı arkadaşlarıyla içki masalarında geçiriyo:S acaba ailede sözü geçen büyükler filan konuşsa eşiyle
nerde olduğundan eminim elimle koymuş gibi eminim önce kahveye sonrada içtikleri belli yerler var oraya toplanıyorlar.. sadece benim değil aslında diğer arkadaşlarının da eşleri bu durumdan şikayetçi. ama benim eşim beni üzücek bir laf söylemeden gelir uyur diğerleri kavga gürültü dayak...
işte biz kadınlar herzaman tutacak bir taraf buluyoruz işte sıkma sen kendini zamanla değişir zamanla sıkma dağıtma yuvanı sen..
nerde olduğundan eminim elimle koymuş gibi eminim önce kahveye sonrada içtikleri belli yerler var oraya toplanıyorlar.. sadece benim değil aslında diğer arkadaşlarının da eşleri bu durumdan şikayetçi. ama benim eşim beni üzücek bir laf söylemeden gelir uyur diğerleri kavga gürültü dayak...
Canım neden bukadar dert ediyorsun sanki...bak keyfine..mademki gittiği yerden eminsin..kötü de davranmıyor...
biraz tuhaf gelebilir ama...bence daha güzel :)
Kendine ayıracak vaktin var...ev içinde özgürsün...ne olacak dipdipe olunca sanki...evlilik bir süre sonra zaten monotonlaşıyor..sadece monoton olsa yine iyi..her an beraberlik sıkıntı vermeye başlıyor...bir tv kumandası için bile tartışma yaşanabiliyor...
dert etme bence...
.