• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok iyi bir eş fakat ailesini sürekli yalnız bırakan bir eş..

peki cocuguyun bir gelisim sorunu var mi mesela konusamama ??? veya cocugun baba yoklugu cekiyor bi nevi bu durum ona nasil yansiyor yani sinirli bi yapisi mi var yoksa icine mi kapanik ?

oğluşum aksine çook zekii.. sürekli benimle olduğu için haliyle anneci baya. herşeyin farkında gibi sanki bazen destek vermek istercesine durup dururken yüzüme gözümün içine bakıp seni seviyorum annecim deyip sarılır öper.. yaşıtlarına nazaran gelişimle alakalı hiçbir problem yok çok şükür

:( Ya canım aslında zamanla o da anlar belki şimdi yine yaşı genç sayılr daha ne kadar böyle devam eder ki bıkar, sonuçta çocuğuna da sahip çıkıyosa sizi kmseye muhtaç etmiyosa, dövmüyosa şiddet uygulamıyosa daha ne kocalar var yani Boşver demiyorum ama Biraz da iyi yönünden bkmya çalışsak belki :/ Yuva dağıtmak öyle kolay bişey değil

hayir bu duruma mudahale etmezse bir sekilde esi cok iyi niyetli oldugu icin arkadaslari pesini birakmaz, bir cocugun baba ya ihtiyaci var hic bir kosul bir babanin cocugunu ihmal etmesini gerektirmez bu dupe duz ihmal hersey para degil o cocuga onu bunu almak degil en basta ona sevgi vermek bu kadar kucuk yastaki cocugun gelisiminin iyi ilerlemesi icin okulunda basarili olabilmesi icin annesinin babasinin yaninda olmasi ona sevgi gostermeleri lazim aksi taktirde cocuk bu durumdan etkilenir ve icine kapanir ruh sagligi bozulur depresyon her yasta gorulen bir hastalik.

ya kardeşim kahveye gittiğinden eminsin demi bence bunu dene ardarda akraba arkadaş gezileri düzenle birgün siz gidin diğer gün onlar gelsinler çok fırsat verme gitmesine hem kimseyi kıramaz hayır diyemez diyosun ama sanırım bu arkadaşları için geçerli senn için geçerli olsaydı sanada hayır diyemezdi canım sürekli onu uğraştıracak evde olmasını sağlayacak çözümler üretmeye çalış bakalım allah geçerini versin sıkma canını sen

hayir bu duruma mudahale etmezse bir sekilde esi cok iyi niyetli oldugu icin arkadaslari pesini birakmaz, bir cocugun baba ya ihtiyaci var hic bir kosul bir babanin cocugunu ihmal etmesini gerektirmez bu dupe duz ihmal hersey para degil o cocuga onu bunu almak degil en basta ona sevgi vermek bu kadar kucuk yastaki cocugun gelisiminin iyi ilerlemesi icin okulunda basarili olabilmesi icin annesinin babasinin yaninda olmasi ona sevgi gostermeleri lazim aksi taktirde cocuk bu durumdan etkilenir ve icine kapanir ruh sagligi bozulur depresyon her yasta gorulen bir hastalik.

orası da doru tabi çok haklısın, arkadaşına hayr diyemiyosa o kendi çocuğuna nasıl kıyıyo acaba ona vereceği zamanı arkadaşlarıyla içki masalarında geçiriyo:S acaba ailede sözü geçen büyükler filan konuşsa eşiyle

oğluşum aksine çook zekii.. sürekli benimle olduğu için haliyle anneci baya. herşeyin farkında gibi sanki bazen destek vermek istercesine durup dururken yüzüme gözümün içine bakıp seni seviyorum annecim deyip sarılır öper.. yaşıtlarına nazaran gelişimle alakalı hiçbir problem yok çok şükür

uzuntunuzu paylasiyor bi sekilde fakat size belli etmiyordur sizi uzmemek icin yani hislerini disa vurmuyor buda kotu icinde yasiyor herseyi bence sizin yapmaniz gereken cocugunuzu psikologa goturmek boylece onun dusuncelerini ogrenebilirsiniz daha sonrada tekrar esinizle gidin psikologa cocugunuz nasil olsa babasinin eve pek gelmedigini soyliyecek ve psikologda esinize davranislarinin yanlis oldugunu cocugun etkilendigi soyler .... dusunun sizin gozunuze bakip seni seviyorum annecim deyip sarilip opuyorsa sizi teselli ediyor demektir size guc vermeye calisiyor butun cocuklar o yaslarda babalarini cok guclu koruyucu goruruler sizin esiniz yaninizda olmuyor iste oglunuzda size kisacasi ben varim babam yoksa anne seni korurum demeye calisiyor

Son düzenleme:
ya kardeşim kahveye gittiğinden eminsin demi bence bunu dene ardarda akraba arkadaş gezileri düzenle birgün siz gidin diğer gün onlar gelsinler çok fırsat verme gitmesine hem kimseyi kıramaz hayır diyemez diyosun ama sanırım bu arkadaşları için geçerli senn için geçerli olsaydı sanada hayır diyemezdi canım sürekli onu uğraştıracak evde olmasını sağlayacak çözümler üretmeye çalış bakalım allah geçerini versin sıkma canını sen

nerde olduğundan eminim elimle koymuş gibi eminim önce kahveye sonrada içtikleri belli yerler var oraya toplanıyorlar.. sadece benim değil aslında diğer arkadaşlarının da eşleri bu durumdan şikayetçi. ama benim eşim beni üzücek bir laf söylemeden gelir uyur diğerleri kavga gürültü dayak...

uzuntunuzu paylasiyor bi sekilde fakat size belli etmiyordur sizi uzmemek icin yani hislerini disa vurmuyor buda kotu icinde yasiyor herseyi bence sizin yapmaniz gereken cocugunuzu psikologa goturmek boylece onun dusuncelerini ogrenebilirsiniz daha sonrada tekrar esinizle gidin psikologa cocugunuz nasil olsa babasinin eve pek gelmedigini soyliyecek ve psikologda esinize davranislarinin yanlis oldugunu cocugun etkilendigi soyler ....

evet haklsın bu konuda ısrarcı olucam deniycem bakalım. teşekkürler..

orası da doru tabi çok haklısın, arkadaşına hayr diyemiyosa o kendi çocuğuna nasıl kıyıyo acaba ona vereceği zamanı arkadaşlarıyla içki masalarında geçiriyo:S acaba ailede sözü geçen büyükler filan konuşsa eşiyle

hep konuşuldu bu konu gerke benm ailemle gerek onun ailesiyle ama karar o anda alınıyor tmm bu şekilde olmıycak herşey düzelcek ama gel görelimki sonuç bi süre sonra aynı.

nerde olduğundan eminim elimle koymuş gibi eminim önce kahveye sonrada içtikleri belli yerler var oraya toplanıyorlar.. sadece benim değil aslında diğer arkadaşlarının da eşleri bu durumdan şikayetçi. ama benim eşim beni üzücek bir laf söylemeden gelir uyur diğerleri kavga gürültü dayak...

işte biz kadınlar herzaman tutacak bir taraf buluyoruz işte sıkma sen kendini zamanla değişir zamanla sıkma dağıtma yuvanı sen..

Canım neden bukadar dert ediyorsun sanki...bak keyfine..mademki gittiği yerden eminsin..kötü de davranmıyor...

biraz tuhaf gelebilir ama...bence daha güzel :)

Kendine ayıracak vaktin var...ev içinde özgürsün...ne olacak dipdipe olunca sanki...evlilik bir süre sonra zaten monotonlaşıyor..sadece monoton olsa yine iyi..her an beraberlik sıkıntı vermeye başlıyor...bir tv kumandası için bile tartışma yaşanabiliyor...

dert etme bence...

.

kısmen dert edılcek bı konu yanlız yasamak veya cocuk aypmak ıcın evlenmıyoruz tabıkı hakkımız esımızle vakıt gecırmek. sen de gel bu aksamda suraya gıdelım veya arkadas cevrenız yokmu gıdın aıleecek onlara sıcak bakarmı pekı buna eşin

canım merhaba bende aralık 26 da 2 yıl bıtecek evlıyım.benım esımde aynısı.ama benımkı alkolden dolayı elımızde ne var e yok hepsını yok ettı.ıkı kere canından oluyordu kaza yuzunden.cok kavgalarımız oldu.bosanmalara kalktım ama yapamıyosun bısey senı tutuyor sankı.suan bu alkol yuzunden ısındende oldu.alkole cok tobe ettı ama saolsun arkadasları ve aılesndekı bazı ısıler yuzunden gene ıcıyo.ama buaralar az cunku parası yok..anlatılcak cok sy var amaa ıstee susuluyo hepp.bız kadınlar hep kapatıyoruzz konuları,umut edıyoruz bıtecek dıye gececek dıye..acaba nereye kadar* :(((( ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN..

okurken çok üzüldüm :( bi çocuğun böyle bi ortamda büyümesi buna rağmen zeki olması şanslı olduğunuzu gösterir ama duygusal açıdan etkileri farkediliyor.
eşinizin iyi niyetli olması iyi bişey tabi ama herşeyin fazlasının zararlı olduğu gibi bunda da aynı
ayrıca etrafa arkadaşlarına hayır diyemiyorken size hayır diyebilmesi de garip
yine de içinizi ferah tutun Allah yardımcınız olsunn
en azından daha kötü durumlarla mücadele etmiyorsunuz
eşiniz belki de sizin nasıl olsa gönlünüzü alır düşüncesiyle daha rahat davranıyor etrafa bunu yapamıyor
ama evli ve çocuk sahibi olduğunun bilincinde olması lazım..
Mutluluklar temenni ediyorum umarım halledersiniz sorunlarınızı
Allah'a emanet olun... :16:

ahh yaa.bişey söylediğinde de "bak falanca içiyo içiyo bide karısını dövüyo ben yatıp uyuyorum şükret" diye kendini savunur kesin. allah yardımcın olsun arkadaşım. peki yardım alacağın kayınvaliden, kayınpederin yok mu oğullarıyla konuşsunlar?

Canım neden bukadar dert ediyorsun sanki...bak keyfine..mademki gittiği yerden eminsin..kötü de davranmıyor...

biraz tuhaf gelebilir ama...bence daha güzel :)

Kendine ayıracak vaktin var...ev içinde özgürsün...ne olacak dipdipe olunca sanki...evlilik bir süre sonra zaten monotonlaşıyor..sadece monoton olsa yine iyi..her an beraberlik sıkıntı vermeye başlıyor...bir tv kumandası için bile tartışma yaşanabiliyor...

dert etme bence...

.

ay annem gibi konuştun aynı yaa :) oda hep öyle der. "ne kadar geç gelirse, ne kadar uzakta çalışırsa o kadar rahatım" diye. biz o aşamaya ne zaman geleceğiz bakalım :)

Son düzenleme:
Back
X