• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok iyi bir eş fakat ailesini sürekli yalnız bırakan bir eş..

herkese merhaba.. 24 yaşında eşimle severek evlendim. evlenmeden önce 4 yıllık bir geçmişimiz var. herşeyiyle tanıdığım zannettiğim hayatıma soktuğum adamı evlendikten sonra tanıdım yazıkki.. yazık dedim çünkü 3 yaşında bir oğlum var ve ne yazıkki o da yaşanılanlara şahit bir şekilde büyüyor.. eşim çok iyi niyetli çok sevecen lugatında HAYIR YAPAMAM kelimeleri olmayan bir insan diyeceksiniz ki sorun ne sorun bu kadar iyi bu kadar sevecen bir adam fakat tüm bunları yaparken de bir taraftan ailesini eksik ve yalnız bırakan bir adam.. 4 yıllık evliyim bu dört yıl içinde kaç defa boşanma kararı alıp yapamadığımı biliyorum yapamadım çünkü çocuğum bir tarafı hep eksik büyümesin diye.. yapamadım çünkü onu çoook seviyorum.. hep akşamları evimde yalnız kalmama rağmen.. hep herkese karşı korunmasız kalmama rağmen..yüce rabbim herkesi bir sınavla sınarmış ya benim de sınavım bu olsa gerek.. ama çok çaresizim kopamadığı alkollü arkadaş çevresinden dolayı, tutamadığı düzelcek herşey sözlerinden dolayı.. çok şükür evimiz arabamız herşeyimiz var ama herşey maddiyat değil kii yalnızım işte bunu neyle satın alabilirim? fikirlerinize çok ihtiyacım var :(

canım yanlış anlamazsan birfikir vermek istiyorum.acaba eşine akıl verecek dini yönü bilgisi kuvvetli bir büyüğünüz yok mu etrafınızda? yani ona biraz dini değerleri aşılayacak,namazı ibadeti telkin edecek bir sohbet ortamı,arkadaş çevresi..etrafına bir sor soruştur,bu çok işe yarayan bir çözüm yolu bence..çünkü öncelikle eşinin istemesi lazım alkolü bırakmayı..inşallah en kısa zamanda o ortamdan uzaklaşır ve ailesine geri döner..bu arada sana ikinci tavsiyem eşin düzelmeden ikinci çocuğu sakın olaki yapayım deme..sevgiler..

canım benım sen böyle anlatırken babam geldı aklıma bekarken cok ıcerdı bana anneme kardeslerıme bır zararı asla olmazdı aksınee ıcınce guzellesıyordu daha bır keyıflı oluyordu ama dedıgın gıbı cok yalnız kalıyordukk annemle hep bu yonden cok dertlesırdık gece yarılarına kadar babamızı beklerdık olurya bı yuznu gorurmuyuz dıyee... annem daha bız yokken evlılıgının ılk yıllarındaa aynı senın gıbı cok yalnızlık cekmıs cok yalnız sabahlamıs

bır anda bekarlık yıllarım geldı sabret dıyemem bılıyorumkı cok zor tahammul sınırlarını zorlayan bır sınav

üstelık bırde cocuk var

Allah'ım tez zamanda dogru yolu buldurur ınsallah canım benım senın vee guzel bebegının yuzu suyu hurmetıne umarım kı ınsallah eşin içkiyi vee o içki arkadaslarını terk eder ve sıze yuvasına yonelır
ınankı cok uzuldum ıcım böyle ılık ılık aktı okurken yazıyorum bırseyler ama ıcım yanıyor

damdan dusenın halını damdan dusen anlar senı benden baska kımse ıyı anlayamaz yasayan bılırr

:50::50::50::43::43::43:

canım benım guzel kardesım bırsey daha yazmak ıstıyorum belkı bıraz olsun ıcın ferahlar

babam suanda camıden cıkmıyor kuran öğrenıyor ınsallah namazlarınıda kılacak yanı dogru yola gecte olsa dondu

esini dine yonlendıremezmısın beraber namaza başlasanız yada sen kıl belkı yuzu utanır oda kılar haram olarak namaz kılınan eve adım atmaz

nacızane fıkrım dı ıse yarar belkı

kızmadın umarım dını yonune gırdım ışın :(

Son düzenleme:
Back
X