Çok kafama takıyorum-özelde çalışmak

sevgili konu sahibi, umarım kurumunuzla ve sağlık bakanlığı ile iletişime geçmişsinizdir. benim mantığım özel hastanelerde pandemi hastanesi ilan edildiği için kurumun insiyatif alamayacağı yönünde. yani devlette çalışmıyor da olsanız sağlık personeli olduğunuz için ohal -açıklanmamış olsa da bu ohal dir çünkü-sebebiyle gitmeniz gerekebilir.

7 sayfa yazı yazıldı. herkes fikrini söyledi, ama bu iş bizlerin fikirleri ile olmaz. lütfen arayın gerekli yerleri artık.

Sağlık bakanlığındaki son durum bu , doğum sonrası analık izni sonrası ücretsiz izin alınabiliyor ama özel sektörde nasıldır bilemiyorum. Sağlık Bakanlığı bu hakkı vermişse bence özel kurumlarda verebilir, bağlı olduğunuz kurumu arayıp Bilgi alın, sonuçta bu durumda bakıcı bulma şansınız yok elbet bir yolu bulunacaktır.

Eklentiler

• 39732AD1-69E4-4D1F-88C3-D01ADDA28153.webp
    39732AD1-69E4-4D1F-88C3-D01ADDA28153.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 26
Yanlisi ortaya cikinca sacmalayan insan tepkisi 😂😂😂
hı hı öyle 657 tabii devlet memuruyum şu an iş yerindeyim. odada 5 kişi kronik hasta ikisi astım ve idari izinli ama onlarda burada. 13 kişi çalışıyoruz ama esnek 😬 inandırabilirim miyim asla çıkartırsınız genelgeyi çalışamazsın dersiniz. sonra ünlem koyarsınız sonra gülücük , biter. ben çalışmaya devam ederim. sizinle başedemem çünkü ettikçe daha çok zoruma gidiyor. sizsiniz siz haklısınız ben yalan söylüyorum. herşey kağıt üstündeki gibi ...

Şuan sağlık çalışanları istifa edemiyor, o ara edenler de fişlendi büyük ihtimalle işe girme konusunda sıkıntı yaşayacaklar. Siz gitmiyim zorla getiremezler derseniz atarlar bi daha iş zor bulursunuz olayında devam ediyor mevzu şuan yani. Ben olsam bebeği güvendiğim birine emanet eder bu iş bitene kadar yakınına bile yanaşmazdım. Hatta babası özel sektördeyse babası işten çıksın siz çalışın.

Normal bir durum değil bu durum. Şimdi davulun sesi uzaktan hoş diyeceksiniz ama askerler polisler canlarını ortaya koyup ufacık cocuklarını, eşlerini görmeme uğruna dağlarda çatışmaya giriyorlar vs. Şu dönemde işten ayrılan, işi bırakan da bence işe alınmamalı. Hatta kimsenin işi bırakmaması gerekiyor. Ülkenin askere ve sağlıkçılara her zaman ihtiyacı var. Parası yüzünden yapılamaz bu meslekler. Savaş çıksa cepheye hemşire olarak yollansanız 'ay benim bebeğim var ben gidemem' mi diyecektiniz? Eğer öyleyse bu ülke nasıl kuruldu bir araştırın. Para için yapıyorsanız bu mesleği de keşke yapmasaydınız.

Back
X