cok kalkik burun(ameliyat sonrasi)

Dur daha. Çok inecek :)) sakın tedirgin olma

Ay bende ilk gördügümde hüngür hüngür ağlamıştım psikiyatriden randevu almıştım ama indi sonrasında panik yapmayın iner muhtemelen
gercektenmii. bende kac gündür agliyorum. tabiki suan cok sis ödem var ama doktor bana ameliyatdan sonra cektigi resmi gösterdi ve oda cok kalkikti benim morelim ona cok asiri bozuldu. cünki burun deliklerim büyük ve kesinlikle kalkik burun gitmez yüzüme.. doktorumda cok güzel oldugunu söyledi

Hayır bende kendimi çok kötü hissetmiştim su an indi baya hatta Keske kalkık olsaymıs diyorum su an oturmamıstır ve muhtemelen ödem vardır sigara içmiyorsanız eğer 6 aya oturur yani bana öyle demişti doktorum

Çok geçmiş olsun ameliyat fotoğrafını atar mısınız?

Ameliyatta çektiği fotoğrafta burnun içinde tampon olduğu için ekstra kalkık duruyor zaten. Moralinizi bozmayın zamanla inmeyen bir burun ucu yok :)

Merhaba aynı sorundan bende şikayetçiyim. 15.günündeyim suan doktorum normalde doğal burun yapıyordu bana 1 yada 2ml kaldırcam demişti ama resmen en az 1 cm kalkmış durumda domuzcuk burnu denen model suan ve baya moralim bozulmuş halde inecek diye düşünüp pozitif olmaya çalışıyorum bende inş sizinkide iner ve istediğiniz gibi olur

Geçmiş olsun özelden resim atar mısınız?

öncelikle seni sakinleştirmek isterim. şu anki gibi kalmayacak diyebiliriz. ben de yeni ameliyat oldum senden birkaç gün ilerdeyim. şok yaşadım resmen iki kara delikle karşı karşıya kalınca. şu an daha iyi bir durumda. bana da fotonu atarmısın merak ettim?

Merhaba, bana da fotoğraf atar mısınız? Görüp yorumlamak isterim. Ama şimdiden söyleyim sakın sakın moral bozmayın henüz çok erken

Yandan bu şekilde

Eklentiler

• 3D18D013-9B06-48D5-951C-F39B3EB0E85B.webp
    9 KB · Görüntüleme: 438
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…