- 8 Ağustos 2017
- 186
- 94
- 98
- 28
- Konu Sahibi wildboysmom
-
Yandan bu şekilde
Yüzünüze çok yakışmış açıkcası başka bir burun hayal edemedim. Küçük tatlı bir burun yüzünüze gitmiş bence. O kalkıklığı inanın yavaş yavaş iniyor hepsini 2 ay önce deneyimledim. Sizi tatmin edecek kadar iner mi bilmiyorum ama bir ayda bile farkı görürsünüzYandan bu şekilde
Canım valla bana kalsa çok tatlı olmuş minnoş ben böyle kalkık seviyorum. Ama zaten bu kalkıklıkta ise 3 ay sonra mutlaka inmiş olacak. Ben hiç görmedim ilk aydaki burun şeklinin hep aynı kaldığını. Hatta 3 ay sonra keşke kalkık kalsaydı bile diyebilirsin
Yüzünüze çok yakışmış açıkcası başka bir burun hayal edemedim. Küçük tatlı bir burun yüzünüze gitmiş bence. O kalkıklığı inanın yavaş yavaş iniyor hepsini 2 ay önce deneyimledim. Sizi tatmin edecek kadar iner mi bilmiyorum ama bir ayda bile farkı görürsünüz
Tekrardan söylüyorum @Lunova seni üzmek için söylemedim sadece insanların gözünü boyayıp gerçekleri kapatmasına isyanım yoksa çok hassas bi dönemdesin anlıyorum sitemim onlara
Doktorun sitesinde hiç böyle kalkık burun bile yok normalde de benim burnum çok büyük değildi zaten neden böyle yaptı hiç bilmiyorum 2.ameliyat ihtimali bile gözümü korkutuyor. 1.ay kontrolümde zaten doktorumla konuşacağım. İnş iner inmesini bekliyorum 4gözleTekrardan söylüyorum konu sahibi seni üzmek için söylemedim sadece insanların gözünü boyayıp gerçekleri kapatmasına isyanım yoksa çok hassas bi dönemdesin anlıyorum sitemim onlara
Doktorunuz kim?Doktorun sitesinde hiç böyle kalkık burun bile yok normalde de benim burnum çok büyük değildi zaten neden böyle yaptı hiç bilmiyorum 2.ameliyat ihtimali bile gözümü korkutuyor. 1.ay kontrolümde zaten doktorumla konuşacağım. İnş iner inmesini bekliyorum 4gözle
Umarım iner istediğin gibi bir burun olurDoktorun sitesinde hiç böyle kalkık burun bile yok normalde de benim burnum çok büyük değildi zaten neden böyle yaptı hiç bilmiyorum 2.ameliyat ihtimali bile gözümü korkutuyor. 1.ay kontrolümde zaten doktorumla konuşacağım. İnş iner inmesini bekliyorum 4gözle
Ay bende gerçekten indi ama ?Herkesin kendi zevki kendi yorumu bişey diyemem ama Bnde kendi fikrimi söylemekte özgürüm sadece insanların yapmacık yorumlarına gelemiyorum yok inecek yok şöyle olacak falan en yakınlarım bu ameliyatı oldular bırakın inmesini zamanla şişler indikçe daha kalkık oldu kardeşim kör müsünüz doktor burun bırakmamış ortada anormal bişey var !! ha bazıları kalkık domuzcuk üst burun derisi disco topu gibi parlayan ve yüze sahte ablak bi ifade veren burun seviyorlarsa alın sizin olsun.. zaten arkadaşlar böyle bi burnu beğenmedikleri için buraya yorum yazıyorlar bnde ooo çok güzel olmuş harika diye sahte yorumlar yapacağıma dürüst olup gerçeği söylerim ki en azından baştan önlemini alıp hayal kırıklığı yaşamasın doktoruna hesap sorsun yanına kar kalmasın en yakınlarım ameliyat oldular ve çok pişmanlar doktorlar herkese aynı burnu yapıp gönderiyor olan hastaya ve çevresindeki insanlara oluyor.
maalesef çok kalkık yapılan burunlar şişler indikçe daha değişik duruyor kuzenimin psikolojisi çok bozulduAy bende gerçekten indi ama ?
Görseniz şaşırırsınız hatta.
Bilmiyorum aynı kalanlar var mıdır ?
Sallamıyorum yani .
maalesef çok kalkık yapılan burunlar şişler indikçe daha değişik duruyor kuzenimin psikolojisi çok bozulduşans işi gerçekten her bünyede farklı durabiliyor
bnada tam tersi olur gibi geldi çünkü burun ödem attıkça daha da küçülüp hacmini kaybediyor umarım sen haklı çıkarsın kuzenime de doktor bakıyoruz burnunu büyütüp yüzüyle uyumlu boyuta getirebilecek .. fakat bu forumda araştırırken onunla aynı sorunu yaşayan birçok kadınlar klübün üyesine rastladım gerçekten çoğunluğa aynı burnu yapıyorlar küçük kalkık kavisliBenim vücudum çok ödem tutar mesela , baya bildiğiniz ucu havada yusyuvarlak bir top bir burun deliğim diğernden bariz daha büyük duran şiş bir burnum vardı .
1 yılı geçti şu an memnunum , asimetrisi kalmadı . konu sahibesnininki gibi çok yuvarıda ve aşırı şişti , yumuşadıkça yumuşadıkça ödem attıkça düzeldi . Hala biraz kalkık tabi ama bir domuz burnu değil .
O havada yusyuvarlak duran yer var o öyle kalmıyor onun yarısı ödem diye düşünüyorum .
Yani kuzeniniz adına üzüldüm , istediği gibi olur inşallah ama benim kendimde gördüğüm kadarıyla 6 aydan önce yorum yapmamak lazım .
Belki yüzüne göre çok küçüldüğü için size mi öyle gelmiştir ki , bilemedim .bnada tam tersi olur gibi geldi çünkü burun ödem attıkça daha da küçülüp hacmini kaybediyor umarım sen haklı çıkarsın kuzenime de doktor bakıyoruz burnunu büyütüp yüzüyle uyumlu boyuta getirebilecek .. fakat bu forumda araştırırken onunla aynı sorunu yaşayan birçok kadınlar klübün üyesine rastladım gerçekten çoğunluğa aynı burnu yapıyorlar küçük kalkık kavisli
var olan konulara bakıyorum cnm inşşş iyi bi doktor buluruzBelki yüzüne göre çok küçüldüğü için size mi öyle gelmiştir ki , bilemedim .
Ödemim gittikçe ordaki hattımda çıkıntı top hali gitti ) daha düz ve aşağıda oldu benim .
Herkesin bünyesi farklı tabi , çok zorlu bir süreç gerçekten . Allah kolaylık versin size.
Konu açın isterseniz arkadaşlar revizyon için bildikleri doktorları söyletler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?