- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
Merhabalar herkese.Oturduğumuz ev için dış cephe yaptırmayı planlıyoruz.Evimin cephesinin belki %60-65i cam ne yazık ki.Daha önce sadece sobayla ısıtılmış doğalgaz yapılacağı zaman nedense camları küçültmek veya bir iki cam kapatmak fikri kimsede oluşmamış durum böyle olunca dış cepheninde ısınma açısından pek işe yarayacağını düşünmüyorum ev iki katlı ve üst katta zaten petek yok acaba mevcut peteklerimi büyütmek en mantıklısı olur yatak odamın bir duvarı komple pimapen cam 20 metrekareye yakın bir oda ve sadece 100-120 cmlik bir petek var.Böyle bir durumu yaşayan var mı?Ya petekler büyütelecek yada dış cephe olacak sizce hangisi?
Seneler öncesi eşimin ailesi evin içini yenilemiş kiraya vermemişler evle ilgili şunu yapalım desem eşim alınıyor zaten kimse kullanmadı diyor camları küçültmek fikri ne yazık ki hayal benim için.
Seneler öncesi eşimin ailesi evin içini yenilemiş kiraya vermemişler evle ilgili şunu yapalım desem eşim alınıyor zaten kimse kullanmadı diyor camları küçültmek fikri ne yazık ki hayal benim için.
Son düzenleme: