Çok kararsız kaldım

blge_03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
822
560
103
Daha önce sivilcelerimle ilgili defalarca konu açmıştım zaten, psikolojimi olumsuz etkiliyor. Güzellik merkezlerine gidiyorum hydrafacial falan filan sonra yine aynı şeyler. Yeni bir güzellik merkezi buldum önce birkaç seans hydrafacial aralara da dermapen yapacağını söyledi. Fakat annem de cildini dahada hassaslastırırsın zaten hassas, hiç girme bu topa diyor. Zaten yüzünü sıkıyolar gözeneklerin dahada genisliyor diyor. Onun da fikri şu yönde. Yakın bir arkadasımın cildi bozuktu, eczaneye gitti analiz yapıldı yüzüne uygun ürünler verildi şuan cildinde 2-3 çukur dışında birşey kalmadı. Annem sende kremlerle falan gecirmeye calıs cildini yorma diyor. Hangisi daha mantıklı ben cok arada kaldım. Annem haklı mı ki 😔
bu arada roaccutane gecmisim var, tekrar önermeyin lütfen❤️🙏🏻

Aa roac işe yaramadı mı yani

Geçmeyince geçmiyor galiba bu illet . Hormonlarla alakalı olabilir. Ben 24 yaşındayım 2 çocuğum var hala cikiyor😓 bebanthol iyi gelmisti bi ara anneni dinle derim

Geçmeyince geçmiyor galiba bu illet . Hormonlarla alakalı olabilir. Ben 24 yaşındayım 2 çocuğum var hala cikiyor😓 bebanthol iyi gelmisti bi ara anneni dinle derim
ablam 30 yasında ondada hic gecmiyor. İçerden gelen bi durum dediğiniz gibi

yaradıı ilk baslarda makyajsız dısarı cıkıyordum 2 sene sonra eski haline döndü bir de cildimi cok hassaslatırdı pancar gibiyim😂
Yaa korktum şimdi
Bende kullanıyorum
Dozunu mu ayarlayamadı acaba doktor:/

Yaa korktum şimdi
Bende kullanıyorum
Hayır, hicbir ilac kalıcı degildir dedi zaten basta. Bu yüzden 2-3 kez kullananlar var.. Tabiki bazıları sanslı oluyor basa donmuyor ama bazı ciltler donuyor ne yazık ki

Hdrafacial ın sivilcilere çok bir etkisi olmaz sadece dermapen yaptırın .

Hiçbiri mantıklı değil.
Cildiyeye gitmeyi düşünemez misiniz?
Kardeşim cildiyenin verdiği ilaçlar sayesinde kurtuldu.

Yaa korktum şimdi
Bende kullanıyorum
Dozunu ayarlayamamak değil.
Hatta şöyle diyeyim bu ilacı kullanmanızı tavsiye etmem. Doktor değilim ama çevremdeki kaç arkadaşım kullandıysa bıraktıktan sonra daha beter oldu.

Hiçbiri mantıklı değil.
Cildiyeye gitmeyi düşünemez misiniz?
Kardeşim cildiyenin verdiği ilaçlar sayesinde kurtuldu.
benim ankarada gezmedigim doktor kalmadı aynı tarz ilacları verip yolladılar. En son birine gittim sana bisey diyim mi naparsan yap özüne döncek kendini yorma dedi cıkarttı kapıdan muayene ücreti bile almadı🤣

benim ankarada gezmedigim doktor kalmadı aynı tarz ilacları verip yolladılar. En son birine gittim sana bisey diyim mi naparsan yap özüne döncek kendini yorma dedi cıkarttı kapıdan muayene ücreti bile almadı🤣
Ahahaha :D
Bak birşey söyleyeyim mi, benim kardeşimin yüzü değil de kuzenimin yüzü bildiğin tarla gibiydi. O özel bir krem hazırlattı da öyle düzeldi. Aktarlara sorsan, belki bu tarz şeylerde işe yarayabilir. Benim de çıktı bu aralar ama tek tük. Bir geçse de dermaroller yapsam.

Ahahaha :D
Bak birşey söyleyeyim mi, benim kardeşimin yüzü değil de kuzenimin yüzü bildiğin tarla gibiydi. O özel bir krem hazırlattı da öyle düzeldi. Aktarlara sorsan, belki bu tarz şeylerde işe yarayabilir. Benim de çıktı bu aralar ama tek tük. Bir geçse de dermaroller yapsam.
işte bende oyle kremler mi denesem diyorum..Kuzeniniz adına cok sevindim darısı basıma🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ahh cok imreniyorum hassas olmayanlara dermaroller benim icin hayal😅

işte bende oyle kremler mi denesem diyorum..Kuzeniniz adına cok sevindim darısı basıma🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ahh cok imreniyorum hassas olmayanlara dermaroller benim icin hayal😅
Jade roller deneyebilirsin. Dermarollerın bir değiştiği. O da masaj yapmaya, kremleri falan daha iyi yedirmek için.

Tekrar başladıysa başka bir problem vardır. Cildiyeye gidin ve durumunuzu söyleyin. Karaciğer problemleri de buna sebep oluyor.

Her şeyin başında beslenme ve temizlik lazım bana göre. Benim de roac geçmişim var hatta 3 kez kullandım bu tip ilaçtan. Sonra bıraktım ve kendim düzenli cildime bakmaya başladım. O şekilde kurtuldum.

Tekrar başladıysa başka bir problem vardır. Cildiyeye gidin ve durumunuzu söyleyin. Karaciğer problemleri de buna sebep oluyor.

Her şeyin başında beslenme ve temizlik lazım bana göre. Benim de roac geçmişim var hatta 3 kez kullandım bu tip ilaçtan. Sonra bıraktım ve kendim düzenli cildime bakmaya başladım. O şekilde kurtuldum.
O kadar güzel bakıyorum ki kendime yaglı seyler asla yemiyorum hergün sebze meyve vs. eksik etmem asla.Beslenmeyle alakalı degil. Cilt bakımına gelirsek düzenli cilt bakımı yaptırıyorum hormonlarım vs normal hersey problem baska bisey..

Dozunu ayarlayamamak değil.
Hatta şöyle diyeyim bu ilacı kullanmanızı tavsiye etmem. Doktor değilim ama çevremdeki kaç arkadaşım kullandıysa bıraktıktan sonra daha beter oldu.
Herkeste aynı olsa kimse kullanmazdı ya:/
Bünyeyle alakalı sanırım

Back
X