canım merhaba pazartesi günü gittim doktorla görüşmeye coşkun levent bey genç bir doktor güler yüzlü kendinden emin sa. 4 te randevum vardı erken gittik eşimle bayan hastası olmazsa alırız dedi içerde bir uygulama yapıyormuş zaten kadın çıktı yüzü sargılar içersinden gözlerine kadar herhalde çene operasyonu falandı neyse acayip kalabalıktı herkes randevusuna sa. gelmiş insanlar böle şeylere baya meraklı neyse bende randevu sa. girdim içeriye konuştuk inceledi bacağımı bunlar yağ hücresi dedi direk doktor bunları alıcaz gayet rahat lazer yöntemiyle tek seansta yapılan bir işlem eski lipsuction yönetmlerinden değil vakumlu falan deriye lazerle bir ilaç uygulayacaklar bu ilaç sayesinde yağ hücreleri parçalanacak dedi sadece kötü olan yanı aslına bakılırsa kötü demiyim sonuçlarını uzun vadede almak olucak dediğini aynen yazıyorum''ilk aylar diyceksinki bende hiç bir fark yok neden,5-6 ay sonra inceldiğini göreceksin 9-10 ay sonra iyiki yaptırmışım diyceksin''çok güzel sonuçlar alıyoruz dedi bunuda sebebi diz kaağı alıtı yağ hücreleri daha yavaş parçalanıyormuş.sağlık açısından hiç bir korkun olmasın dedi verilen ilaç sadece yağ hücrelerini etkiliyor dedi.başka evli olduğumu söledim çocuk falan düşünürsem kilo alırsam tekrar geri dönermi dedim oda sen artık oranı unut vucudun daha oranlıtı kilo alcak biz ordaki yağ hücrelerini öldürcez dedi.sonuç tabiki fiyat ben peşin sordum 3000 ytl dedi hemen randevu defterime bakayım istersen bende hocam biraz düşüneyim dedim şu an düşünme aşamasındayım canım ama herhalde yaptırıcam