Gelinlik Modelleri Çok kararsızım 2 Gelinlik Arasında Kaldım Lütfen yardım edin. 1 mi 2 mi ?

Prenses mi ? Kısa mı ?

• Prenses

OY: 56 72,7%
  • Kısa

OY: 21 27,3%

• Ankete Katılan
    77
tabiki 1 numara diğeri gelinliğe benzemiyor ki

kısa gelinlikler çok basit ve saçma geliyo bana ve toplum tarafındanda yadırganır bu ne biçim gelinlik diye.. bence pranses..

Son düzenleme:
bence de eğer mümkünse kısayı uzuna çevirebilirsin.sanki çok güzel olurmuş gibi geldi bana da.sonuçta kendi tercihin önemli.mutluluklar...

aslında biraz dugunun olacağı mekana da bağlı mesela kısa olan kır dugunu için uygun olabilir ama bi otelin balo salonunda falansa prenses olmalı konsept de önemli bence

Merhaba. Ben Sevda Türk
2003 yılından bu yana kadın terzisiyim. 6 yıldır ise Vakko Tekstil A.Ş bünyesinde gelinlik terzisi olarak çalışmaktayım. Ek olarak son 2 yıldır da evimde sizler gibi firmalara yada şahsen talepte bulunan gelin adaylarına gelinlik dikmekteyim. Esenyurt ta oturmaktayım. Dikimleriniz de bünyenize yardımcı olabilmek adına karşılıklı görüşerek size birlikte çalışmayı teklif ediyorum. Dikmiş olduğum modelleri Gelinlik Store sayfamda incelemeniz mümkündür.
İrtibat telefonum 0507 578 43 53
Konu ile ilgili geri dönüşünüzü rica eder saygılar sunarım.
İyi çalışmalar.

Bence 1. gelinlik aşırı kabarık, hele düğün olacaksa zorlar.
2. gelinlik ise bence hoş değil. Çünkü gelinlik değil de sanki bir elbise gibi.
Tabii karar sizin..

Merhaba. Bu 2. gelinliğin çok benzerini Pronovias'ta giydim. Hiç hoş durmuyor. Siz denediniz mi bilmiyorum ama kenarları kabuk gibi havada kalıyor ve beni olduğumdan çok kısa boylu gösterdi.

Ikısı arasında tercıh yapmak gerekırse tabıı kı de 1. guzel ...
2. sankı bır balo kıyafetı gıbı :120:

Seçtiğin modeller çok güzel 2. daha çok beğendim uzun olsa güzel olurmuş ama ben inanıyorum ki hangi gelinliği giysen sana çok yakışacaktır eminim Bir ömür boyu mutluluklar dilerim

bence kesinlikle 1
2.yide çok beğendim ama ilkini bir daha giyme şansın olmayacak içinde kalır diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…