• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kararsızım çok zor bi durum

Yani anlamiyorum hicmi televizyon izlemiyorsun? Bir kiz icin birbirini olduren , veya en iyi ihtimalle mahkemelik olan adamlari ? . Insallah kotu birsey cikmaz icini ferah tutmaya calis ama aklinda bulunsun erkeklere bu tur konular anlatilmaz .

buda bana ders oldu işte anlatmayacağım

ya resmen anlamısşınız beni o kadar rahatladım ki HEM BABAMIN O ADAMA KÖTÜ BİŞEY YAPMASINDAN KORKUYORUM HEM SEVGİİLİMİN KÖTÜ BİŞEY YAPMASINDAN KORKUYORUM bide sevgilimi duymasından koorkuyorum. evet nete resimde koydum aşıkta oldum ona işte böyle baban var neden böyle yapıyosun diyecekler ama yaptım işte yaptıgım kötü bişey değil.. yasımda çok kücük değil bilinçli bi kızım

Ben sana inaniyorum arkadasim yasamayan bilemez.
Benim suan hayatimda olan insanla bu adamin olaylari oldugu zamanki insan ayniydi biz farkli sehirlerde yasiylrduk ama o siralarda yanima gelmisti anlatmak zorunda kalmistim cunku bulusmak icin yanina gittigimde birseyler oldugunu anlamisti adam beni takip etmisti bulusma yerine kadar ve ben cok korkmustum. Erkek arkadasim ertesi gun servis bekliyor gibi yapmami ve adam gelirse tersleyip bagirmami soyledi zor ikna oldum. Bi yandan da sevgilim adami doverde karakolluk olurlarsa diye korktum bu durumda babam herseyi ogrenecekti hic istemiyordum. Ama o gun adam gelmemisti planimiz suya dusmustu neyseki :D
Sen guzelce annene babana anlat durumunu caresine baksinlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya arkadaşım ben delimiyim gecenin bu saatinde işim gücüm yok böyle yalan söyleyeceğim? Yaptıgım tek hata noktalama işaretlerini yerli yerince koymamışım adamın yasına tam bilmiyorum 40 kusur yasında ve torunu ufak daha 4,5 yasında . Yalan olsa keşke ya anlattıklarm.. Yada ben keşke şizofren olsam da boyle seyler uydursam koskoca insanları aldatsam. Yeter ki bunlar gerçek olmasa !!!!

Ben isaretleme, imla hatalarin ne olduklarini gayet iyi biliyorum. O cumlede böyle hatalarin olmasi imkansiz. Yani siz torunu 4,5 küsür yaslarinda oldugunumu yazmak istiyordunuz? O cümle tamamen mantiksiz olurdu. Siz hem yeni üyesiniz hem tüm hikayeniz zaten mantiksiz geliyor bana. Elbette burda "benim konum fake" diyecek haliniz yok fakat ben bu konuyu artik inandirici bulmuyorum. Bu sadece benim düsüncem. Kendiniz nasil konu açmak istiyorsaniz açin. Üyelerde istedigi gibi yorum yazar, yani bunlar beni baglamiz. Bu size karsida son mesajim, size ve diger üyelerede iyi forumlar dilerim.

benim korkup cekindğim nokta o adam benim bi sevgilim oldugunu biliyo nette kızı göstermiş resmimizii.. babama konuyu anlattığımda babam an adamın ustune gittiğinde senin kızının sevgilisi var derse işte ben o durumdan korkuyorum arkadaşlar

Ay yok artik! Son mesaj diye yazmistimda, bu yorumu gördügümde artik gülmem geldi bana. :1:
Yani siz apartman hep dedikoducu diye adamin numarsini aliyorsunuz (ki aslinda bu dedikodulari tam alevlendirir ama neyse, bu mantik hatasini geçelim).
Sonrada bu dedikoducu apartmanin görebilecegi bir sekilde fotomu ekliyorsunuz nette? Yani birak yasli basli adami, baska biride söylebilirdi babana, ve hani baban çok otoriter, kizgin adamdi?

Yani gerçekten, baska üyeler bu konuya nasil indandiysa hiç bilmiyorum, konu resmen fake.

ne kadar ılımlı güzel konuşmuşsunuz içimi rahatlattınız teşekkür ederim tavsiyelerinize uyacagım

Ay canim ne mutlu bana sıkıntida olan insana minnacikda olsa ALLAHIN IZNILE yardim edebildiysem uzmeyin kendinizi hem aileniz bilse sevgilinizinde ici rahat olur hem belki aileniz sevgilinizin sizi eve getirmesine okula goturmesine izin verir tanisirlar

Ay canim ne mutlu bana sıkıntida olan insana minnacikda olsa ALLAHIN IZNILE yardim edebildiysem uzmeyin kendinizi hem aileniz bilse sevgilinizinde ici rahat olur hem belki aileniz sevgilinizin sizi eve getirmesine okula goturmesine izin verir tanisirlar

aynen canım benim insallah..

Ailenizle mutlaka konuşun . Arama kayıtlarını gösterirsiniz

Ben sana inaniyorum arkadasim yasamayan bilemez.
Benim suan hayatimda olan insanla bu adamin olaylari oldugu zamanki insan ayniydi biz farkli sehirlerde yasiylrduk ama o siralarda yanima gelmisti anlatmak zorunda kalmistim cunku bulusmak icin yanina gittigimde birseyler oldugunu anlamisti adam beni takip etmisti bulusma yerine kadar ve ben cok korkmustum. Erkek arkadasim ertesi gun servis bekliyor gibi yapmami ve adam gelirse tersleyip bagirmami soyledi zor ikna oldum. Bi yandan da sevgilim adami doverde karakolluk olurlarsa diye korktum bu durumda babam herseyi ogrenecekti hic istemiyordum. Ama o gun adam gelmemisti planimiz suya dusmustu neyseki :D
Sen guzelce annene babana anlat durumunu caresine baksinlar

çok kötü bi durum keşke işsizin biri olsamda uydurmuş olsam bütün bunları ;) yaşamayan bilemez canım.. en hafif hasarla konu kapanır inşallah. anlatacağım.

Babana anlat durumu hic korkma hayatim. Kizkardesimin basina benzer bisey geldi. Alt katta oturan insaatta calisan biri kardesime gel cay icelim demis iceri cagirmis. Kardesim de asla oyle biri degildir yani yuz veren bir tip degil. Neyse cok korkmustu adamdan bana titreye titreye anlatti olay babama intikal etti anlattik. Babam o adami fena benzetti sonra da adamin oturdugu evin sahibiyle konusup evden attirdi. Boyle seylerde babaya anlatmak sart.

numarasını verdi ama asla aramadım susması için aldım geri hemen sildim. evet ailemle konuşacağım tavsiyeniz için teşekkür ederim

O sizi aramadı mı ? Yanlış okumuş olabilirim

Babana anlat durumu hic korkma hayatim. Kizkardesimin basina benzer bisey geldi. Alt katta oturan insaatta calisan biri kardesime gel cay icelim demis iceri cagirmis. Kardesim de asla oyle biri degildir yani yuz veren bir tip degil. Neyse cok korkmustu adamdan bana titreye titreye anlatti olay babama intikal etti anlattik. Babam o adami fena benzetti sonra da adamin oturdugu evin sahibiyle konusup evden attirdi. Boyle seylerde babaya anlatmak sart.

aynen öyle. burda çoğu insanın tek ortak noktası oldugu fikir "ailene anlat" oldu. sizde dahil. anlatacağım babamın tepkiside sizin babanızınki gibi olacak ama geleceğimde daha kötü seyler olmasındansa şimdi bunların olmasına razıyım. içimi rahatlattınız teşekkür ederim

Sen başta o adama söyleyecektin rahatsız etme beni diye erkek arkadaşa böyle şey denir mi iş değiştir kökten çözümlersin

iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O sizi aramadı mı ? Yanlış okumuş olabilirim

hayır o numaramı yaz işin bitince ara alayım dedi. yok hayır deim kaç defa. artık ısrar etmeye baslayınca sussun diye yazdım numarayı ama asla aramadım

Ailene anlat bence de ama sevgiline anlatarak bir hata yapmissin.
Ikincisi sevgilin ne kadar siddete meyilli biriymis. Hastanelik etmek, 4.5 ay hastanede kaldirmak... Ben korkarim boyle laf eden adamdan. Kizacak tabii ama aklina ne bicim laflar geliyor. Demek bu adam her cok kizdiginda saldiriyor karsindakine. Sen babana soylesen, eminim babandan bile duymazsin bu laflari.
Adam sana lafla taciz etmis, kacirip tecavuz etmemis. Bana sevgilinin tepkisi asiri geldi. Tepki verecek tabii ki, ama "asiri" diyorum. Ofke kontrolu yok belli ki.

Sana dedigi "benden gizlin olmayacak, duymam sanma" lafi tehditkar zaten. Duysa ne olacakmis?
Bu olayla birlikte sevgilini daha iyi tanima firsati cikmis karsina, ve bence bu adam hic de tekin degil. Senin sevgilinin yapabileceklerinden korkman normal gelmedi bana. Demek ki kimbilir neler yapabilecek potansiyelde, kendine hakim olamayan biri.

Sen başta o adama söyleyecektin rahatsız etme beni diye erkek arkadaşa böyle şey denir mi iş değiştir kökten çözümlersin

iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

beni rahatsız etme diyemedim çünkü en başta bu tarz konuşmadı anlamadım niyetini. sonradan anladım herşeyin farkına vardım

Ailene anlat bence de ama sevgiline anlatarak bir hata yapmissin.
Ikincisi sevgilin ne kadar siddete meyilli biriymis. Hastanelik etmek, 4.5 ay hastanede kaldirmak... Ben korkarim boyle laf eden adamdan. Kizacak tabii ama aklina ne bicim laflar geliyor. Demek bu adam her cok kizdiginda saldiriyor karsindakine. Sen babana soylesen, eminim babandan bile duymazsin bu laflari.
Adam sana lafla taciz etmis, kacirip tecavuz etmemis. Bana sevgilinin tepkisi asiri geldi. Tepki verecek tabii ki, ama "asiri" diyorum. Ofke kontrolu yok belli ki.

Sana dedigi "benden gizlin olmayacak, duymam sanma" lafi tehditkar zaten. Duysa ne olacakmis?
Bu olayla birlikte sevgilini daha iyi tanima firsati cikmis karsina, ve bence bu adam hic de tekin degil. Senin sevgilinin yapabileceklerinden korkman normal gelmedi bana. Demek ki kimbilir neler yapabilecek potansiyelde, kendine hakim olamayan biri.

beni çok sevdiği kıyamadığı için bu kadar tepki verdi kendinden sakınır beni.. bende dedim abartıyosun evet haklıısın ama bu kadarı fazla dedim ama erkekler böyledir hep kendilerini haklı sanırlar ama anlattım olan oldu bunun yanlış oldugunu bende biliyorum söylemiş bulundum işte.. oda bana zara gelmesin diye herşeyimi bilmek ister ama ben herşeyi doğru dürüst yapıp kontrolümde tutacağım bunun üstesinden gelebilirim inşallah. teşekkür ederim

beni çok sevdiği kıyamadığı için bu kadar tepki verdi kendinden sakınır beni.. bende dedim abartıyosun evet haklıısın ama bu kadarı fazla dedim ama erkekler böyledir hep kendilerini haklı sanırlar ama anlattım olan oldu bunun yanlış oldugunu bende biliyorum söylemiş bulundum işte.. oda bana zara gelmesin diye herşeyimi bilmek ister ama ben herşeyi doğru dürüst yapıp kontrolümde tutacağım bunun üstesinden gelebilirim inşallah. teşekkür ederim

Rica ederim. Tabii "kizmakta" hakli sevgilin. Ama ettigi laflar, yapabilecegi seyler korkunc. Bence.
Bir de su kulagina kupe olsun. Sana zarar gelmesin diye herseyini bilmesi gereken biri varsa bunlar ailendir. Sevgilin de olsa, seni bu kadar ipotek altina alir gibi avcuna almasina izin verme derim. Herkesin herkesten gizlisi saklisi olabilir. Herseyini ona anlatmak zorunda degilsin. Sana ve senin kendine ait ozeline saygi duymali bu insan.

Back
X