• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kararsızım çok zor bi durum

Sapık ya torunu yaşında . Kimseye güven kalması . Bira içecekmiş zıkkım içsin .

Babanızdan çekinmeniz çok normal . Ama Allah korusun takip eder bir şey yapar . Siz ailenizle bu konuyu paylaşın .

Babanız 100 yaşındaki adama meyletmeyeceğinizi zaten bilir

Rica ederim. Tabii "kizmakta" hakli sevgilin. Ama ettigi laflar, yapabilecegi seyler korkunc. Bence.
Bir de su kulagina kupe olsun. Sana zarar gelmesin diye herseyini bilmesi gereken biri varsa bunlar ailendir. Sevgilin de olsa, seni bu kadar ipotek altina alir gibi avcuna almasina izin verme derim. Herkesin herkesten gizlisi saklisi olabilir. Herseyini ona anlatmak zorunda degilsin. Sana ve senin kendine ait ozeline saygi duymali bu insan.

işte bu yuzden aileme anlatacağım olanı biteni. yanlışlarımın farkındayım ders oldu.. daha tedbirli davranacağım.

Sapık ya torunu yaşında . Kimseye güven kalması . Bira içecekmiş zıkkım içsin .

Babanızdan çekinmeniz çok normal . Ama Allah korusun takip eder bir şey yapar . Siz ailenizle bu konuyu paylaşın .

Babanız 100 yaşındaki adama meyletmeyeceğinizi zaten bilir

ya ben bazı cümlelerimde hata yapmışım noktalama ve imla kurallarına uymamışım adam 40 küsür yaşlarında ki isterse 100 olsun isterse 40,30 olsun o tarz insanlar alakadar etmez beni.. aynen babamda bunu bilirde işte ben yinede çekine çekine anlatacağım. babamın simdiki tepkisi Allah korusun ilerde daha kötü bi durum olmasından iyidir. tavsiyeniz için teşekkür ederim

ya ben bazı cümlelerimde hata yapmışım noktalama ve imla kurallarına uymamışım adam 40 küsür yaşlarında ki isterse 100 olsun isterse 40,30 olsun o tarz insanlar alakadar etmez beni.. aynen babamda bunu bilirde işte ben yinede çekine çekine anlatacağım. babamın simdiki tepkisi Allah korusun ilerde daha kötü bi durum olmasından iyidir. tavsiyeniz için teşekkür ederim

İnsanız biz . Basiretimiz bağlanabiliyor işte bazen böyle . Bir musibet bin nasihatten iyidir . Görüp göreceğiniz olumsuzluk bir bu olsun inşallah

İnsanız biz . Basiretimiz bağlanabiliyor işte bazen böyle . Bir musibet bin nasihatten iyidir . Görüp göreceğiniz olumsuzluk bir bu olsun inşallah

aynen öyle.. bugun çok iyi anladım bunu. amin inşallah sağolun

Canim sende cok hatalisin yalniz, adam sana seni birakiyim diyor kibarca reddediyorsun sonra bira icicem sana araba surduruyum diyor telefonumu yaz diyor yaziyorsun, arkadasimla buluscam isim gec biter diyorsun. Yani baya baya diyaloga girmissin telefonunu almissin adamda takliriz kimse duymaz demis. Sen ilk basta "sapikmisin terbiyesiz" deyip gecip gitseydin ya. O kadar diyaloga girmeni anlamadim ben adaminda huyunu biliyormussun ben olsam yolumu degistirir yanindan bile gecmem. O anki sinirle sevgiline soylemis bulundun herhalde ama ikna etmeye calis, benimde basim belaya girer de durum adliyelik olunca ucu sana gelecek illa ki cunku. Babandan cekiniyorsan da en azindan annene soyle o da babana anlatir uygun bi aninda. Bence en dogrusu bu is buyurse altindan hic kalkamazsin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim sende cok hatalisin yalniz, adam sana seni birakiyim diyor kibarca reddediyorsun sonra bira icicem sana araba surduruyum diyor telefonumu yaz diyor yaziyorsun, arkadasimla buluscam isim gec biter diyorsun. Yani baya baya diyaloga girmissin telefonunu almissin adamda takliriz kimse duymaz demis. Sen ilk basta "sapikmisin terbiyesiz" deyip gecip gitseydin ya. O kadar diyaloga girmeni anlamadim ben adaminda huyunu biliyormussun ben olsam yolumu degistirir yanindan bile gecmem. O anki sinirle sevgiline soylemis bulundun herhalde ama ikna etmeye calis, benimde basim belaya girer de durum adliyelik olunca ucu sana gelecek illa ki cunku. Babandan cekiniyorsan da en azindan annene soyle o da babana anlatir uygun bi aninda. Bence en dogrusu bu is buyurse altindan hic kalkamazsin.

Evet bendede bayağı hata var kabul ediyorum. zaten bu yumuşak başlılığım yuzunden oldu tersleyemedim beni suclu cıkarır falan diye aklıma binbir türlü saçma sey geldi o an. aileme diyeceğim yolumuz kesişmez insallah bi daha

Kızcagiz medenice cevap vermiş komşusu olduğu için. Ayrıca 20 yaşında olduğunu da unutmamak lazım. Çok küçük bir yaş değil belki ama hayat tecrubesinin yeni yeni kazanıldığı bir yaş.

merhaba arkadaşlar .. bugün yaşadığım zor ve berbat bi durumu sizinle paylaşmak ve fikir almak istiyorum. bugun çarsıda bi işim vardı ve sevgilimde yanımda olacaktı beraber gidecektik . ki öylede oldu zaten ama en başından başlıyorum.. bizim sitede bi adam var düşünün torunu bile var 40 küsür yaşlarında.. afedersiniz ama biraz gevşek tipli birisi.. çok haz etmeyiz. bugun bana seni ben bırakayım işin ne zaman biterse o zaman alırım dedi. bende teşekkür edip kibarca geri çevirdim.. tabi halen ısrar etmeye devam etti. benim ehliyetım olmadıgını biliyo ve bana "ben biraz bira içicem sonra işin bitince beni ararsın sana boş bi pistte araba sürmeyi öğretirim" dedi. aynen böyle. ben tabi halen teşekkür ederim ama işim geç bitecek arkadaşla buluşucam diyip geri çeviriyorum.. biraz rahat olsana artık ya aramızda kalır kimse bilmez takılırz dedi ben artık bi şekilde atlattım ve gittim. sevgilime anlattım durumu o acayip sinirlendi ve numarasını aldı benden zorla(adam beni ara işin bitince numaramı yaz demişti oylesine yazmıstım bende geçiştirmek için.) numarayı sevgilime verdiğime pişman oldum.. o adamı buluphastanelik edicem diyip durdu. bu durum babamın kulagına giderse hem beni hem o adamı hemde sevgilimi fena yapar.. şimdilik sevgilimi ikna ettim gibi ama kızlar gözü çok karadır nasıl benim sevgilime böyle bişey der diye kendi kendini ve beni bitiriyo :( ben bu durumu kimseye anlatamıyorum annem bile bana çok kızar ne muhattap oldun diye.. haklıda aslında ama ailecek tanıdıgımz bi komşumuz oldugu için sert davranamadım . sevgilim konuyu kapatmış değil.. ya bana bırak 4,5 ay hastanede yatsın o adam yada babana anlat o halletsin dedi.. ailem sevgilim oldugunu bile bilmiyo bilseler iyi şeyler olmaz ki böyle bi durumda öğrenirlerse neler olacağını tahmin etmek pekde zor değil.. simdi sizden değerli fikirlerinizi istiyorum çünkü buna ihtiyacım var..

Canım ailecek görüşüyoruz demişsin.
Ailecek görüşmeniz, senin onu terslemene engel değil.
Kibarca reddetmişsin ama anladığım kadarıyla adam kibarlıktan oldukça uzak...
Ailene anlat ve bir daha aynı gevşekliği yaparsa sert bir şekilde tersle. Anca bundan anlar böyleleri. Sen yumuşak davranıp kibarca reddettikçe, senin naz yaptığını bile düşünür böyleleri.

Sent from my iPhone using Tapatalk

çok yumuşak davranmışsın, bunda yaşının genç olmasının da cesaretsizliği var. bu tür sapık ruhlu adamlar zaten savunmasız insanlara sataşır. sevgilini karıştırma o genç yanlış bişey yapar ama ailene mutlaka söyle. babandan çekinirsen annene söyle.
senin yaşlarındayken aynısı benim başıma gelmişti. mahallenin serserisi orta yaşlı ayyaş, işe gidip gelirken bana sözle sarkıntılık etmişti. anneme söyledim, ertesi gün benimle evden çıktı. serseriyi durak yakınlarında gördü annem adama bir saldırdı, ben şaştım kaldım. hem sözle hem tokatlarıyla.
Allah rahmet eylesin anacım, adamı bir güzel rezil etti, adamda birdaha yoluma çıkamadı.
yani ailene mutlaka söyle bu terbiyesiz adam senin teşekkür ederim istemiyorum demelerinden anlamaz, naz yapıyorsun sanır.

Canım ailecek görüşüyoruz demişsin.
Ailecek görüşmeniz, senin onu terslemene engel değil.
Kibarca reddetmişsin ama anladığım kadarıyla adam kibarlıktan oldukça uzak...
Ailene anlat ve bir daha aynı gevşekliği yaparsa sert bir şekilde tersle. Anca bundan anlar böyleleri. Sen yumuşak davranıp kibarca reddettikçe, senin naz yaptığını bile düşünür böyleleri.

keşke sert davransaydım keşke ama yapamadım . naz yaptıgımı falan düşünüyosa eğer bi daha ki karşılaşmamızda bişey derse bayağı terslicem
ama inşallah karşılaşmayız hic bi zaman :(

çok yumuşak davranmışsın, bunda yaşının genç olmasının da cesaretsizliği var. bu tür sapık ruhlu adamlar zaten savunmasız insanlara sataşır. sevgilini karıştırma o genç yanlış bişey yapar ama ailene mutlaka söyle. babandan çekinirsen annene söyle.
senin yaşlarındayken aynısı benim başıma gelmişti. mahallenin serserisi orta yaşlı ayyaş, işe gidip gelirken bana sözle sarkıntılık etmişti. anneme söyledim, ertesi gün benimle evden çıktı. serseriyi durak yakınlarında gördü annem adama bir saldırdı, ben şaştım kaldım. hem sözle hem tokatlarıyla.
Allah rahmet eylesin anacım, adamı bir güzel rezil etti, adamda birdaha yoluma çıkamadı.
yani ailene mutlaka söyle bu terbiyesiz adam senin teşekkür ederim istemiyorum demelerinden anlamaz, naz yapıyorsun sanır.

çok iyi yapmış anneniz nur içinde yatsın. işte konuşmada çok hatam var çok. kendime çok kızıyorum olan oldu ama bundan sonraki tavrım dahada önemli artık napim girdim berbat bi diyaloga :(

keşke sert davransaydım keşke ama yapamadım . naz yaptıgımı falan düşünüyosa eğer bi daha ki karşılaşmamızda bişey derse bayağı terslicem
ama inşallah karşılaşmayız hic bi zaman :(

İnşallah karşılaşmazsın canım.
İçini ferah tut, bu sefer nazik davranmış olabilirsin ama bi dahaki sefere böyle olmayacağına dair tenkit et kendini.

İnşallah karşılaşmazsın canım.
İçini ferah tut, bu sefer nazik davranmış olabilirsin ama bi dahaki sefere böyle olmayacağına dair tenkit et kendini.

benim düşüncemde aynen böyle işte. teşekkür ederim çok.

Back
X