selam arkadaşım:)demek ki biraz daha zaman var

acelesi yok bebişin..
ayrıca konuşmak istediğim konumu erteleyebiliriz..nasılsa bi gelişme yok benim açımdan:)
bende nacizane çalışma konusunda sana yazmak istedim:)
ekonomik olarak her nekadar ihtiyacınız çok olmasada çalışan bir insan olmanın verdiği
yaşama gücünü inkar edemeyiz..son 12yıldır sabahları erken kalkmak için bir sebebim var,bende çalışıyorum
ve birgün bebeğim olursa ki bende çocuklara çok düşkünümdür,çalışma hayatımı bırakacağımı sanmıyorum.
üstelik eşinizinde buna değişik tekileri olabilir..hernekadar medenide olsa erkeklerimiz illaki
başa kakma gibi bir durum olacaktır..
üstelik,işinize devam ederseniz terfidende faydalanıp ,kendinize göre mesaii saatleri belirleyebileceğinizi yazmışsınız
bence sırf bu imkan bile bebeğinize rağmen çalışmanızı destekler..
komşularınıza hatta yakın akrabalarınıza bile çok fazla güvenmeyin derim,kimin haset kıskançlık yapacağını bilemezsiniz,herkesi kendiniz gibi görmeyin,belki çocuğu varken çalışan komşunuza bu teklif yapılsa 10kere kabul ederdi..
herşeyden önce saat 16:00da işi bırakma durumunuz hatta LÜKSÜNÜZ var...bence denemeye değer..
üstelik bunca yıldır kariyeriniz adına emekler vermişsiniz,terfiyi almayıp çocuğunun anası moduna girmeniz
bir süre sonra sizde sıkıntı hissettirecektir..
lütfen birkez daha düşünün..insanlara doğumdan sonra çalaışacağınıza dair yeşil ışık yakın..
bebişiniz 6aylık olana kadar yine düşünün taşının ama bebiş büyüdüğünde mevkii sahibi başarılı bir annenin yavrusu olduğu için kendiyle gurur duyacaktır..
hakkınızda hayırlsı olsun:)