Çok kararsızım fikrinize danışmak istiyorum :(

Cawidan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013
15
0
0
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Uzunca bir süredir okuyarak takip etsem de bugüne kadar hiçbir şey yazmadım. Ancak bu sefer büyük bir problemim var ve bu sorunu kimseye açamadığımdan ötürü, burada anonim olduğumdan size açmaya karar verdim. 28 yaşında iyi bir işi olan bir bayanım. Mantık evliliği bu vakte kadar çok mantıklı gelmemişti, ondan ötürü hiç bulaşmadım. Hep gerçek aşkı aradım durdum fakat 25 yaşımdan sonra ümidi kestim. Malumunuz çeşitli birlikteliklerim oldu ancak öyle ciddiyete dökülmedi. Geçtiğimiz aylarda kısa süreli bir birliktelik yaşamıştım. Ardından, 1 ay kadar sonra ciddi ciddi bir başka birisine aşık oldum. Hem de ilk görüşte, yıllardır beklediğim buymuş gibi. O'nun da bana hisleri farklı şekilde değil. Ancak bu güzelliği bana yaşatan kaderin sillesi büyük oldu. Kendimi çok halsiz ve yorgun hissediyordum, durduk yere moralim bozuk oluyor ve hiç düzelmiyordu. Bir gün tuttum durduk yere kustum. Hamilelik testi aldım hemen eczaneden. 3-4 tane farklı test yaptım hepsi pozitif sonuç veriyordu.

Hemen ertesi günü bir jinekologtan randevu aldım. Aslında mutluydum, sevdiğim adamdan hamileydim ve evlenebilirdik. Sanılmasın ki evlilik için çocuk yapan ve üstüne yıkarak, O'nu buna mecbur etmek isteyen bir düşüncem asla olmadı. Her neyse. Biz 1 aylık kadar beraberken bebeğin 2 aylık olduğunu söyledi doktor. Beynimden vurulmuşa döndüm. O vakte kadar da çeşitli karın ağrılarım, sancılarım oluyordu. Bunu, zaten önceden de düzensiz olan reglime bağlıyordum. Nadiren, o kadar şiddetli olmasa da bulantılarım ve ağrılarım oluyordu. Bu sebepten ötürü 2 ay boyunca, taa ki o test yaptırdığım güne kadar fark etmedim hamile olduğumu. Muhakkak aranızda da vaktiyle hamile kalmış olanlar, başına gelmiş olabilir bu şekilde bir şey. Neyse uzatmayacağım daha fazla. Olay böyle.

Sorunum şu. Çocuğu birlikte olduğum kişi bilmiyor. Hamile olduğumu da bilmiyor ancak O'na söylemeye korkuyorum. Hem de O'ndan olmadığını söylemeye ayrıca korkuyor ve çekiniyorum. "Ya biterse..." diye düşünmekten gözüme uyku girmiyor. Kürtaj yaptırsam, ondan habersiz bu sefer içim rahat etmeyecek. Söylesem "Benle olmadan daha 2 gün önce başkasıylaydın?" minvalli şeyler söyleyerek yaralayabilir. Gerçekten inanılmaz derecede kötü ve mutsuz hissediyorum. Bir fikirlerinizi paylaşın sevgili arkadaşlar, gerçekten cesaretimi toplayıp yapmama yardımcı olacaktır. Beynim o kadar dolu ki, sağlıklı bir şey düşünemez oldum. Bu olay çok kötü bir olay olduğu için hiçbir arkadaşıma, hiçbir yakınıma da bahsedemiyorum. Tek umudum sizlersiniz. Ne olur bir fikir verin...

Ben sizin yerinizde olsam cocugu aldirirdim kimseye bisey soylemeden bu iliskidemede devam ederdim ruh halim kotu gidiyorsa birsey demeden ayrilirdim yani

Bence cocugun babasına soylemelısınız. 2 dakıkalık zevk ıcın bır masumun gunahına gırmeyın derım.

Ben sizin yerinizde olsam cocugu aldirirdim kimseye bisey soylemeden bu iliskidemede devam ederdim ruh halim kotu gidiyorsa birsey demeden ayrilirdim yani

tatlım çocuğun ne günahı var,ayrıca bu ilişkiye devam edersen
tertemiz düşünceler içinde olan adamın ne günahı var,
burda tek günahı olan yasak ilişki yaşayan bayan arkadaşımız,
evlenmeden bir birliktelik yaşıyorsanız, günahını da kimseyi ortak etmemelisin.
ben ahlak polisi değilim ama dost acı söyler,anlatacaksın seni böyle kabul eden edecek ,dürüst olmanda fayda var,
bu dünyanın birde öteki dünyası var çünkü...
allah yardımcın olsun ne diyeyim canım
senin için dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden

bencede çocugun babasına söylemelisiniz.ve bununla bağlantınızı kesmelisiniz.merak ettiğim şey de, bu insan ne kadar ciddi? ne kadar aklı başında biri? sizinle evleneceğini düşünüyor musunuz?

Merhaba arkadaşlar. Uzunca bir süredir okuyarak takip etsem de bugüne kadar hiçbir şey yazmadım. Ancak bu sefer büyük bir problemim var ve bu sorunu kimseye açamadığımdan ötürü, burada anonim olduğumdan size açmaya karar verdim. 28 yaşında iyi bir işi olan bir bayanım. Mantık evliliği bu vakte kadar çok mantıklı gelmemişti, ondan ötürü hiç bulaşmadım. Hep gerçek aşkı aradım durdum fakat 25 yaşımdan sonra ümidi kestim. Malumunuz çeşitli birlikteliklerim oldu ancak öyle ciddiyete dökülmedi. Geçtiğimiz aylarda kısa süreli bir birliktelik yaşamıştım. Ardından, 1 ay kadar sonra ciddi ciddi bir başka birisine aşık oldum. Hem de ilk görüşte, yıllardır beklediğim buymuş gibi. O'nun da bana hisleri farklı şekilde değil. Ancak bu güzelliği bana yaşatan kaderin sillesi büyük oldu. Kendimi çok halsiz ve yorgun hissediyordum, durduk yere moralim bozuk oluyor ve hiç düzelmiyordu. Bir gün tuttum durduk yere kustum. Hamilelik testi aldım hemen eczaneden. 3-4 tane farklı test yaptım hepsi pozitif sonuç veriyordu.

Hemen ertesi günü bir jinekologtan randevu aldım. Aslında mutluydum, sevdiğim adamdan hamileydim ve evlenebilirdik. Sanılmasın ki evlilik için çocuk yapan ve üstüne yıkarak, O'nu buna mecbur etmek isteyen bir düşüncem asla olmadı. Her neyse. Biz 1 aylık kadar beraberken bebeğin 2 aylık olduğunu söyledi doktor. Beynimden vurulmuşa döndüm. O vakte kadar da çeşitli karın ağrılarım, sancılarım oluyordu. Bunu, zaten önceden de düzensiz olan reglime bağlıyordum. Nadiren, o kadar şiddetli olmasa da bulantılarım ve ağrılarım oluyordu. Bu sebepten ötürü 2 ay boyunca, taa ki o test yaptırdığım güne kadar fark etmedim hamile olduğumu. Muhakkak aranızda da vaktiyle hamile kalmış olanlar, başına gelmiş olabilir bu şekilde bir şey. Neyse uzatmayacağım daha fazla. Olay böyle.

Sorunum şu. Çocuğu birlikte olduğum kişi bilmiyor. Hamile olduğumu da bilmiyor ancak O'na söylemeye korkuyorum. Hem de O'ndan olmadığını söylemeye ayrıca korkuyor ve çekiniyorum. "Ya biterse..." diye düşünmekten gözüme uyku girmiyor. Kürtaj yaptırsam, ondan habersiz bu sefer içim rahat etmeyecek. Söylesem "Benle olmadan daha 2 gün önce başkasıylaydın?" minvalli şeyler söyleyerek yaralayabilir. Gerçekten inanılmaz derecede kötü ve mutsuz hissediyorum. Bir fikirlerinizi paylaşın sevgili arkadaşlar, gerçekten cesaretimi toplayıp yapmama yardımcı olacaktır. Beynim o kadar dolu ki, sağlıklı bir şey düşünemez oldum. Bu olay çok kötü bir olay olduğu için hiçbir arkadaşıma, hiçbir yakınıma da bahsedemiyorum. Tek umudum sizlersiniz. Ne olur bir fikir verin...

Çocuk başkasındansa o adama neden söylüyorsunuz? ya da ya ayrılık konuşması olacak bu ya da bebeğe sahip cık mı? Hic hoşuma gitmedi bu durum benim :S

Cute su yazdıklarını hayretle okudum.

bencede çocugun babasına söylemelisiniz.ve bununla bağlantınızı kesmelisiniz.merak ettiğim şey de, bu insan ne kadar ciddi? ne kadar aklı başında biri? sizinle evleneceğini düşünüyor musunuz?

canım evlenecek erkek evlenmeden işlişkiye girmek istemeyendir.
çünkü o anın özel olmasını ister,kıpkırmızı bir şekilde...
evlenmeden birliktelik yaşayan erkek ise o anını paylaşan kadın hakkında hep olumsuz düşünür benden öncesi var mı diye
çünkü çok kolay oldu der !
kısacası kaçan kovalanır hesabı olunmalı bence ...

bunu direk çocuğun babasına söylemelisin çünkü o adamın kabul etmeyecegi bariz birşey ya çocuktan vazgeciceksn ya da yada beraber olduğun kişiden .. Ama bence çocugun babası da çocuğu kabul etmeyeblir bence babasının tepkisine göre çocuğu aldırmak zorunda kalabilirsin ..

şuan sevgiline de söylemelisin, senden ayrılabilir ancak her seçimin bir sonucu vardır katlanmalısın. bebeğin babasına da mutlaka bildirmelisin

,

Öncelikle bebeğin babasına söylemelisin,şu anki sevgilinle de paylaşmalısın durumu. Basit bir şey değil canım bu,bir bebeğin hayatı ya da (olmayacak,doğmayacak) hayatı söz konusu. İçinde tutarak,içine dert ederek saklayacağın bir şey değil bu. Evet,belki olumsuz-sert tepkiler alacaksın ama ne olursa olsun söylemelisin.

çok hızlı gelişmeler bunlar ama olması gereken baba kimse söyleyip gerekirse aldırmaktır. sorumluluğu alabilirsen doğurup bakabilirsin de çocuk sahibi olmak için illa evlenmeye gerek yok artık bu devirde.

Ekşisözlükte arattım ama orada kullanıcı adınız farklı sanırım.Bulamadım:kkk:

Bence durumu bebeğin babası olan sevgilinize söylemelisiniz, eğer bebeğe babalık yapacaksa dünyaya getirmelisin.

Çocuk aldırmak bana her ne kadar ters gelsede eğer bakacak gücü bulamazsan kendinde söylemeye dilim varmıyor..................

Yeni sevgilinizde durumdan mutlaka haberdar edilmeli diye düşünüyorum, bunu bilmek en doğal hakkı.

Buda size ders olsun, bundan sonra yeni sevgiliniz ile yakınlaşmadan önce en azından bir regli dönemi bekleyin derim.

konunun fake olacağını sanmam gayet olabilecek bir şey çünkü hayatın içinde yaşananlardan yani siz herhalde böyle şeyler olmuyor sanıyorsunuz..

Back
X