Çok kararsızım hanımlar fikir verin!!

Bence beklentide haklısınız siz yaşamınızı değiştirmişsiniz o adam için o da bunun farkında olmalı. Konuştunuz mu eş
genelde maddiyati veya işinin yoğunluğunu bahane ediyor

Aynı soruna sahibiz bizde yaklaşık bir yıldır evliyiz. Memlekete iki saatlik mesafedeyiz. Benim eşimde evin içinde yaşadığımız durumda tıpa tıp aynı. İlk zamanlara göre çok çok az değişti ama insanın zoruna gidiyor çok iyi anlıyorum seni. Kavga da ettik güzel güzel de anlattım yeri geldi umursamaz da oldum ama hayır onun hangi dilden anladığını az buçuk buldum seve seve değil bazı şeyleri kafasına vura vura yaptıracaksan alışacak
alıştıracağız. Bu adamlar ne diye evleniyor anlamıyorum karşılıklı beklentilerimiz uyuşmuyor ama ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin. Ben sabretmeyi seçtim. Ama unutmayın hayatta herşey insan için bazen de olmayınca olmuyor 🙁
Gerçekten çok zoruma gidiyor benim de. Çok değersiz hissettiriyor yok sayiyor bazen görmüyor. Ben de dilini çozmeye çalisiyorum. Siz nasıl törpülediniz acaba ? Hangi huyu için neyi denediniz mesela

Gerçekten çok zoruma gidiyor benim de. Çok değersiz hissettiriyor yok sayiyor bazen görmüyor. Ben de dilini çozmeye çalisiyorum. Siz nasıl törpülediniz acaba ? Hangi huyu için neyi denediniz mesela
Ben de buraya iki konu açtım sizle az buçuk benzer teması ilgisizlik olan orda da tavsiyeler var bakabirsiniz. Benim ruh halim aşırı bozuldu bi ara kötü durumdaydım ama biraz olsun atlattım. O da eşime olan duygularım en baştaki gibi değil artık ondan galiba. Eşimde arkadaş aile planları yapınca gözleri ışıldar coşku patlaması yaşar ama bana gelince böyle durgun durgun ne yapmak istiyorsun derdi gerçi hala biraz öyle de. Kendi kendine plan yapmazdı. Birbirimize biraz alismamiz gerek sanırım siz de ve bu öyle bir yılda filan olmuyor gördüğüm kadarıyla biraz sabır istiyor. Ben artık kendimi çekmiyorum pat pat söylüyorum herşeyi bundan anlıyor çünkü. Bıkmadan söyle anlat yani evliliği böyle hayal etmediğini mutsuz olduğunu üzüldüğünü dile getir. Ama bunları çok sık söyleme geri de tepebilir. Bunun dışında bir yere mi gitmek istiyorsun canın bişey mi yapmak istiyor çekinme söyle zorla da olsa yapsın bi süre görmezden gel alışacak çünkü. Bizde tanıdığız ama iş yüzünden uzak mesafe yürüttük çok vakit geciremedik siz de öyle sanırım o yuzden adamlar bizle vakit gecirmeye alisacak arkadaslari gibi. Zamanla da istediğimiz gibi olur diye bekliyorum bakalim 🙄

Ben de buraya iki konu açtım sizle az buçuk benzer teması ilgisizlik olan orda da tavsiyeler var bakabirsiniz. Benim ruh halim aşırı bozuldu bi ara kötü durumdaydım ama biraz olsun atlattım. O da eşime olan duygularım en baştaki gibi değil artık ondan galiba. Eşimde arkadaş aile planları yapınca gözleri ışıldar coşku patlaması yaşar ama bana gelince böyle durgun durgun ne yapmak istiyorsun derdi gerçi hala biraz öyle de. Kendi kendine plan yapmazdı. Birbirimize biraz alismamiz gerek sanırım siz de ve bu öyle bir yılda filan olmuyor gördüğüm kadarıyla biraz sabır istiyor. Ben artık kendimi çekmiyorum pat pat söylüyorum herşeyi bundan anlıyor çünkü. Bıkmadan söyle anlat yani evliliği böyle hayal etmediğini mutsuz olduğunu üzüldüğünü dile getir. Ama bunları çok sık söyleme geri de tepebilir. Bunun dışında bir yere mi gitmek istiyorsun canın bişey mi yapmak istiyor çekinme söyle zorla da olsa yapsın bi süre görmezden gel alışacak çünkü. Bizde tanıdığız ama iş yüzünden uzak mesafe yürüttük çok vakit geciremedik siz de öyle sanırım o yuzden adamlar bizle vakit gecirmeye alisacak arkadaslari gibi. Zamanla da istediğimiz gibi olur diye bekliyorum bakalim 🙄
Çok haklısınız. Erkekler bir de sanirim evliliğe çabuk adapte olamiyorlar. Ben yeni sehre yeni kulture yeni hayata temizlige yemege her seye bi anda adapte oldum ama o olamadi sanirim koca olmaya henuz. Şimdi açtiginiz başliği okuycam bakalim..

kesinlikle birebir aynı, aynen ben de söylüyorum duymuyor defalarca tekrar ediyorum, odaklanıyorum diyor tv izlemek odaklandığı şey de:) bu gibi durumlar bazen psikolojik de olabiliyor ya da tamamen kişilik meselesi,

kesinlikle birebir aynı, aynen ben de söylüyorum duymuyor defalarca tekrar ediyorum, odaklanıyorum diyor tv izlemek odaklandığı şey de:) bu gibi durumlar bazen psikolojik de olabiliyor ya da tamamen kişilik meselesi, biz sanıyoruz ki bi derdi var ama bazen olmasa bile böyle durgunluk olabiliyor insanlarda, bu tanıyamamak değil ki insan kaç yıllık sevgilini tanımaz mı, boşverin boş konuşanları, sadece evlilik ciddi bi durum bazen erkeklerin de umduğu gibi gitmeyebiliyor, maddi manevi kendi içinde sorunları çözmeye çalışıyor olabilirler, sonsuza dek sürmez ki bence düzelecektir, Allah sizden de razı olsun, bizimkiler birbirinin kayıp ikizi sanki😊
😂😂😂 Yemeğe çağırırsın gelmez,iki konu açayim da laflayalim demez,kiz aileden uzak azcik saçini seviyim demez.. ah ah bu adamlar bizim sinavimiz gülsem de canım yanıyo bazen...

😂😂😂 Yemeğe çağırırsın gelmez,iki konu açayim da laflayalim demez,kiz aileden uzak azcik saçini seviyim demez.. ah ah bu adamlar bizim sinavimiz gülsem de canım yanıyo bazen...
Cidden üzüldüm sizin adınıza, bir de neler hissettiğinizi bu kadar iyi anladığım için, sorduğunuzda ne diyor peki yani bi gerekçesi var mı tüm bunlar için🤷🏻‍♀️

Cidden üzüldüm sizin adınıza, bir de neler hissettiğinizi bu kadar iyi anladığım için, sorduğunuzda ne diyor peki yani bi gerekçesi var mı tüm bunlar için🤷🏻‍♀️
Yani düşünüyorum da çok canıma tak ettiği zamanlarda dile getirmişim boyle olunca da tartışma geçti hep aramızda. Ama bazen işinden dolayı çok kafasının bir şey almadığını söylüyor oyle diyince anliyorum. E sonra bakiyorum arkadaşlarıyla konuşunca enerjisi oluyor. Arkadaşlariyla dışari çiktiğimiz zaman sadece eşim konuşuyor onlar dinliyor ben de hayretle onu izliyorum. Evde agzini bicak acmayan adam mi bu diye

Yani düşünüyorum da çok canıma tak ettiği zamanlarda dile getirmişim boyle olunca da tartışma geçti hep aramızda. Ama bazen işinden dolayı çok kafasının bir şey almadığını söylüyor oyle diyince anliyorum. E sonra bakiyorum arkadaşlarıyla konuşunca enerjisi oluyor. Arkadaşlariyla dışari çiktiğimiz zaman sadece eşim konuşuyor onlar dinliyor ben de hayretle onu izliyorum. Evde agzini bicak acmayan adam mi bu diye
Arkadaşlarıyla böylesine sohbet edip sizinle hiç konuşmuyor olması şuan bana da ilginç gelmeye başladı, evlendiğinizden bu yana hep mi böyle? sevgiliyken de böyle iletişimsiz miydi sizinle yoksa evlilikle mi başladı her şey?

Arkadaşlarıyla böylesine sohbet edip sizinle hiç konuşmuyor olması şuan bana da ilginç gelmeye başladı, evlendiğinizden bu yana hep mi böyle? sevgiliyken de böyle iletişimsiz miydi sizinle yoksa evlilikle mi başladı her şey?
Kesinlikle evlilikte başladı. Yoksa 2 sene uzaktan anlaşmamız imkansızdı. Uzaklıkta sadece muhabbetle ilişkiyi yürütüyorsunuz zaten.

Kesinlikle evlilikte başladı. Yoksa 2 sene uzaktan anlaşmamız imkansızdı. Uzaklıkta sadece muhabbetle ilişkiyi yürütüyorsunuz zaten.
Evet bilmez miyim, acaba ilişkinizde çok fazla sohbet ettiyseniz ki genelde öyle oluyor bizde de öyleydi, sizinle konuşucak bi şeyi kalmadığını mı hissediyor sizinle konuşmaktan mı sıkıldı

Evet bilmez miyim, acaba ilişkinizde çok fazla sohbet ettiyseniz ki genelde öyle oluyor bizde de öyleydi, sizinle konuşucak bi şeyi kalmadığını mı hissediyor sizinle konuşmaktan mı sıkıldı
Şu var eşimde Ailesine de çok düşkün değil. Onun ailesine ben daha düşkünüm hatta. Yani evde beraber yaşadığı insanlara değil de dışardakilere daha bağlı. Sevgiliyken ben de dışardan biriydim ve iyiydik

Böyle değildi evlenmeden önce. Haha yurtdışı değil. En batıdan en doğuya geldim ben. Evlenmeden önce sohbetlerimiz çok güzeldi. Uzun uzun konuşur hayal kurardık. İlgili biriydi baya. Evlenince boyle olacagini asla dusunmezdim bu yuzden
Insanlarla dışarıda anlaşmak başka aynı evde anlaşmak baska

Şu var eşimde Ailesine de çok düşkün değil. Onun ailesine ben daha düşkünüm hatta. Yani evde beraber yaşadığı insanlara değil de dışardakilere daha bağlı. Sevgiliyken ben de dışardan biriydim ve iyiydik
aynen benim eşim de ailesine düşkün değil onlarla da sohbet etmeyi sevmez, farklı yüzler farklı insanlarla iletişimi daha çok seviyor sanırım eşiniz ama onun için herkesten önce siz gelmelisiniz

Benim için de oncelik benim olan. Benim ailem,benim eşim. Eşiniz ailesiyle neden çok konuşmuyor sebebi var mı ? Yoksa benimki gibi sebepsiz mi

Aldığım en normal yorum sanirim sizinki. Ben bu siteyi böyle yargı yeri diye bilmiyordum derdimi yazmış bulundum bir sövmedikleri kalmış. aynı benimki de böyle. Belli bir yaştan sonra çevre çok kolay edinilmiyor bir de çalışmadığım için.beklentim çok düştü zaten ama mutlu muyum hayır. Çok teşekkür ederim insallah..
Burda koca bulamamis kadinlar evli olupta ufak tefek beklentisi olan kadinlara direk bosan deyip musmutlu oluyorlar bacim. 10 taneden bitane yapici yorum gelir. Boyle dili zehir insanlari kim sevsin. Sevgi aci bunlar. O yuzden cok da sallama yani yorumlari. Alinti yapiyor kimisi inan okumuyorum bile değmez cunku. Kocanin ogrenmesi gerekiyor sanirim esiyle mutlu eglenceli vakit gecirebilecegini. Bazi seyleri zamanla ogretebiliyor insan. Benimki ozel gunlerde cicek alir gelir mesela. Cok bunaldim derim disari cikarir gezdirir. Zamanla ogrendi. Zamanla hersey rayina oturuyor.

Bende eşimle uzak mesafe ilişkisi ile evlendim (önceden de tanışıyorduk sizden farklı olarak) ve eşimin yaşadığı şehire geldim aynı sizin gibi.
Aslında 2 yılda az çok tanımanız lazımdı, sosyal birimi, evde vakit geçirmeyi seviyor mu, arkadaşlarıyla arası nasıl vs. Bunlar kişiliği hakkında bilgiler verebilir.
Ama sevgiliyken şuankinden farklı davranmışsa sizi basbaya kandırmış, o zaman evlenmek icin olmadığı biri gibi davranmış.
Sizi üzmek istemiyorum ama eşinizin sizi sevdiğine emin misiniz? Yani 2 yıl ayrısınız, evlendikten sonra çok daha tutkulu olmanız gerekirdi

Ehh keşke öyle olabilsek ♥️

Ben burda yazıldığı kadar olumsuz görmüyorum, adamın burda yazıldığı gibi bencil sevgisiz vb olduğunu da sanmıyorum. sadece bazı ,nsanların yapısı bu şekilde.

Ben mühendisim, yaptığım iş içe dönük insanların sıkça tercih ettiği bir iş hiçbiri de kötü, sevgisiz vb değiller. Şunu söyleyeyim ki biraz çabayla gayet başarılı bir evlilik olabilir sizinki de , 2 dışa dönük insan evliliği her zaman sürmeyebiliyor, 2 tarfa da benim ailem benim çevrem benim arkadaşım derse evde beraber vakit geçirmeye zaman kalmayabiliyor ... Dışa dönük taraf içe dönük tarafı açıyor bence, dediğim gibi biraz plan yapın heveslendirin gezdirin gitsin :rapci:

Koskoca insanların, hamilelik gökten zembille inen bir durummuş gibi bu kadar olumsuzluk saydıktan sonra, bir de şu kadar haftalık hamileyim demesine anlam veremiyorum; kusura bakmayın. Tanımadan etmeden uzak mesafeden evlenmişsiniz, memnun olmadığınız durumlar var, evlilik oturmamış, cinsellik beyimizin keyfi isterse ve siz korunmadınız mı?
Şaka falan mısınız ? Uzak mesafesi diyorum görücü usulü değil. Uzak mesafe diyince ne anliyosunuz ? Görüştük buluştuk aynı evde de kaldık. Yani her ilişkide ciftler her gün buluşup orda burda gezince mi daha iyi taniyor birbirini ? Evlendiğim adamı neden tanimiyim yahu pes linçliyceksiniz diye beyinsiz yerine koyuyorsunuz insanı. Üslubu "eşeğin şeyinden dolayı"olan bir insanın başkasına akıl hocaliğina kalkişmasina anlam veremiyorum ben de. Kusura bakın.

2 sene uzak mesafe ilişkisi yaşadıktan sonra evlendik çoook uzağa eşimin memleketine yerleştim. Burada eşim hem arkadaşim hem ailem her şeyim olur sandım. Umdugumu bulamadim. Eşim kendi halinde,kendisiyle mutlu. Çok sık dışarıya çıkmaz ama mesela gözleri parlayarak benimle bir kez bile plan yapmadı. Bunu arkadaşlarıyla yaptiğini görünce haliyle içerliyorum. Birlikte hiçbir yere gitmiyoruz. Ben şehri bilmiyorum o da tanitmiyor. Etkileşim,muhabbet bazen neredeyse 0. Telefon,televizyon.. ben ise iletişimi,paylaşmayı seviyorum. Aylardır bunu düzeltemedim. Sanki sensörlü lambaya kendimi farkettirmeye calisiyorum. Cinsel anlamda da keyfine göre istekli. Ben yaklaşmaya çalışınca huylaniyorum gıdıklanıyorum diyor. Bazen dikkat cekici giyiniyorum görmüyor. Koca sehirde arkadasim ailem dostum kimsem yok. Haliyle duvarları ezberledim. Sonra gebe olduğumu öğrendim. 7. Haftadayiz. Bebegimin olacağini bilmek beni heyecanlandırsa da ona her gun daha çok alışsam da eşimle dolu dolu bir hayat göremiyorum. Ne önerirsiniz? Benle ayni durumda olan var mı ?
Edit : Kadinlar kulubu değil fight club diye düzenlenmeli site adı bence. Ne kadar başkasınin mutsuzluğundan beslenen gizli mutsuz varsa yorumlara kusmuş. Uzak mesafe ilişkisi dedim diye linçlenmişim. Özür dilerim yakınimdaki bir erkekle evlenmediğim için. İşin özü herkesin hayatında bir dönem yaşayabileceği kötü bir dönemden geçiyorum. Bu belki kalıcı belki geçici. Başindan ayni olay geçmiş sonrasında bu durumun ustesinden gelmiş bir hanım arkadaşimdan nasihat bekledim sadece. Gerçekten korkunç insanlarsiniz.
Uzak mesafeden çok eşinizle mesafelisiniz zannedersem cocuk yaparken isteyerek mi oldu acaba

Bence konu biraz yanlış başlamış, bazen de burada gerçekten insanların bütün sorunları için sorunun sahibini suçlayıp, kendi derdinin olmamasını kendi erdemlerine bağlayan insanlar var.

Yine de bence sizin konunuzda kızdığınız çoğu yorum kötü niyetle yapılmış yorumlar değil. Ayrıca bence hamilelik konusunda pek sorumluluk almamışsınız. Eşiniz almıyorsa da sevişmezsiniz, yani tercihlerimizin sonuçlarını kabullenmek önemli.

Asıl sorununuz eşinizin sizi anlamamasına, sizinle iletişim kurmamasına gelirsek, bence en büyük sorunlardan biri çalışmamanız. Siz evde bütün gün eşinizi bekliyorsunuz, onun hayatı devam ediyor ve size kalan enerjisi muhtemelen daha az. Ben mesela çok sosyal bir insanım, konuşkanım ama evde oturup kitap okumak, telefonumla vakit geçirmek, bir şey izlemek daha çekici geliyor. Öyle rahatlıyorum. Bence eşinizle beraber izleyecek bir şeyler bulabilirsiniz. Netflix, vs. gereksiz dram olmayan.

Onun dışında haftasonu için plan yapın. Eşiniz “yok gitmek istemiyorum” derse de ona sevgiliyken o kadar yanıma geliyordun, şimdi hayırdır dersiniz.

Hamileliğinize gelince ben olsam çocuğu doğurmak istiyor muyum diye düşünürdüm. Böyle alakasız bir şehirde, tek başınıza, mutlu da olmadığınız biriyle niye çocuk yapasınız ki? Ama bu konuda siz bilirsiniz.

Yaşadığınız ilgisiz eş sorununun çoğu insan tarafından yaşandığını düşünüyorum. Kendinizi yalnız hissetmeyin ama hayat böyle geçmez.

Herkes akıl hocalığı yapmış enteresan
vay efendim niye uzak ilişki
Vay efendim niye sanal
Vay efendim korunsaydin leylek mi getirdi

İlkine cevabım sanane sizene
İkinciye cevabım sanane sizene
Üçüncüye cevabım spirale rağmen gebe kalan birini
Kondoma rağmen gebe kalan ablamı
İlaca rağmen hergun aynı saatte içme kuralına uymadigindan gebe kalan sonra gelip bana aglayan kuzenimi örnek gösterebilirim
Ha size yeter mi yetmez, niye ilişkiye girmiş çocuk istemiyosa girmeyecekti o da bir önlem dersiniz .

Back
X