Çok kararsızım hanımlar fikir verin!!

Burda koca bulamamis kadinlar evli olupta ufak tefek beklentisi olan kadinlara direk bosan deyip musmutlu oluyorlar bacim. 10 taneden bitane yapici yorum gelir. Boyle dili zehir insanlari kim sevsin. Sevgi aci bunlar. O yuzden cok da sallama yani yorumlari. Alinti yapiyor kimisi inan okumuyorum bile değmez cunku. Kocanin ogrenmesi gerekiyor sanirim esiyle mutlu eglenceli vakit gecirebilecegini. Bazi seyleri zamanla ogretebiliyor insan. Benimki ozel gunlerde cicek alir gelir mesela. Cok bunaldim derim disari cikarir gezdirir. Zamanla ogrendi. Zamanla hersey rayina oturuyor.
Hay ağzın bal yesin ✋🤗 herkesin boşanması ve kimsenin çocuk yapmaması gerekiyor burdakilerin yorumlarina göre. Ve hepsi çok sorunsuz çok mutlular ve hayat hep planladıkları gibi gitmiş. Napalım bizim de problemlerimiz oluyor çözüm aramak gibi bir takım çılgınlıklar yapıyoruz ☺️

Şaka falan mısınız ? Uzak mesafesi diyorum görücü usulü değil. Uzak mesafe diyince ne anliyosunuz ? Görüştük buluştuk aynı evde de kaldık. Yani her ilişkide ciftler her gün buluşup orda burda gezince mi daha iyi taniyor birbirini ? Evlendiğim adamı neden tanimiyim yahu pes linçliyceksiniz diye beyinsiz yerine koyuyorsunuz insanı. Üslubu "eşeğin şeyinden dolayı"olan bir insanın başkasına akıl hocaliğina kalkişmasina anlam veremiyorum ben de. Kusura bakın.
Aynen konuları karıştırmıyorsam, bir ay aynı yerde kalarak tanımışsınız, koşa koşa da çocuk yapmışsınız. O burada bir arkadaşla aramızda ironi olduğu için yazdım, sizi hiç alâkadar etmez; bu atarı kocanıza yapın, belki telefondan bilgisayardan başını kaldırıp evli çift olduğunuzu hatırlar da yüzünüze bakar, arada değil de her gün konuşacak, ortak yapacak şey bulursunuz belki. Korkarım doğumdan sonra daha beter olacak çünkü, umarım ki olmaz tabii ki. Hayır o kadar şey yazdım da düzgün düzgün, aynı mesajı iki kere alıntılayıp atar gider yapacak kadar ne fitilledi sizi merak ettim? 🤣

Bence konu biraz yanlış başlamış, bazen de burada gerçekten insanların bütün sorunları için sorunun sahibini suçlayıp, kendi derdinin olmamasını kendi erdemlerine bağlayan insanlar var.

Yine de bence sizin konunuzda kızdığınız çoğu yorum kötü niyetle yapılmış yorumlar değil. Ayrıca bence hamilelik konusunda pek sorumluluk almamışsınız. Eşiniz almıyorsa da sevişmezsiniz, yani tercihlerimizin sonuçlarını kabullenmek önemli.

Asıl sorununuz eşinizin sizi anlamamasına, sizinle iletişim kurmamasına gelirsek, bence en büyük sorunlardan biri çalışmamanız. Siz evde bütün gün eşinizi bekliyorsunuz, onun hayatı devam ediyor ve size kalan enerjisi muhtemelen daha az. Ben mesela çok sosyal bir insanım, konuşkanım ama evde oturup kitap okumak, telefonumla vakit geçirmek, bir şey izlemek daha çekici geliyor. Öyle rahatlıyorum. Bence eşinizle beraber izleyecek bir şeyler bulabilirsiniz. Netflix, vs. gereksiz dram olmayan.

Onun dışında haftasonu için plan yapın. Eşiniz “yok gitmek istemiyorum” derse de ona sevgiliyken o kadar yanıma geliyordun, şimdi hayırdır dersiniz.

Hamileliğinize gelince ben olsam çocuğu doğurmak istiyor muyum diye düşünürdüm. Böyle alakasız bir şehirde, tek başınıza, mutlu da olmadığınız biriyle niye çocuk yapasınız ki? Ama bu konuda siz bilirsiniz.

Yaşadığınız ilgisiz eş sorununun çoğu insan tarafından yaşandığını düşünüyorum. Kendinizi yalnız hissetmeyin ama hayat böyle geçmez.
Sürekli iş görüşmeleri yaptığım bir dönemde hamileliğimi öğrendim. 5 ay da da şehre,evliliğe adaptasyon sürecimdi benim için. Yoksa çalışmayı,sosyalliği seviyorum. Korunma yöntemleriyle alakalı belki okumuşsunuzdur sıkıntilarım oldu. Bebeği ilk ögrendigimde calişmak istediğim için eşime konuyu açtim. Çok yeniyiz önce maddiyatı toparlamamız,evlilige odaklanmamiz sonra cocuk sahibi olmamiz daha sağlıklı olmaz mi acaba bebeği aldırsak mı diye. Bebeği aldirirsan boşaniriz dedi direkt. Yorumlar çok kötü bu arada kızmam normal

Aynen konuları karıştırmıyorsam, bir ay aynı yerde kalarak tanımışsınız, koşa koşa da çocuk yapmışsınız. O burada bir arkadaşla aramızda ironi olduğu için yazdım, sizi hiç alâkadar etmez; bu atarı kocanıza yapın, belki telefondan bilgisayardan başını kaldırıp evli çift olduğunuzu hatırlar da yüzünüze bakar, arada değil de her gün konuşacak, ortak yapacak şey bulursunuz belki. Korkarım doğumdan sonra daha beter olacak çünkü, umarım ki olmaz tabii ki. Hayır o kadar şey yazdım da düzgün düzgün, aynı mesajı iki kere alıntılayıp atar gider yapacak kadar ne fitilledi sizi merak ettim? 🤣

Senin gibi lüzumsuzların da bi yerlerde yorum yapabilme lüksü olması fitilledi beni. Zavallısin,benden de mutsuzsun ki birinin yaşadığı kötü bir olaydan keyif alabiliyorsun. Allah hidayet ve

Senin gibi lüzumsuzların da bi yerlerde yorum yapabilme lüksü olması fitilledi beni. Zavallısin,benden de mutsuzsun ki birinin yaşadığı kötü bir olaydan keyif alabiliyorsun. Allah hidayet ve
Teşekkürler, ben çok mutluyum, senelerdir de beraberim; size de nasip olsun 🥰

Ya iyi misiniz ? Fikir mi veriyorsunuz ? Linç ediyosunuz sadece. İşime yariycak hiçbir yorum göremiyorum. Linçe hakarete gelmedim buraya. Buysa yapacaginiz yorum ben de silah dayamadim alniniza bir daha yorum yapmayin lutfen
Tatlım sen bunlara bakma kıskanıyorlar muhtemelen. Evde kalınca böyle evlilerin haline imreniyor çoğu. Boşver 😍
Soruna gelince olabilir yani, adamın huyu budur, ben bir cocuk daha öneriyorum en azından ikisiyle oyalanır (cocuk binevi oyalanma aracıdır zaten✌️) büyüdüklerinde beraber gezersin❤️ Bunun için yuva yıkıp ertesi gün hapı alacak halin yok ya! Mutluluklar 💔❤️❤️❤️😍

Senin gibi lüzumsuzların da bi yerlerde yorum yapabilme lüksü olması fitilledi beni. Zavallısin,benden de mutsuzsun ki birinin yaşadığı kötü bir olaydan keyif alabiliyorsun. Allah hidayet versin

Bende eşimle uzak mesafe ilişkisi ile evlendim (önceden de tanışıyorduk sizden farklı olarak) ve eşimin yaşadığı şehire geldim aynı sizin gibi.
Aslında 2 yılda az çok tanımanız lazımdı, sosyal birimi, evde vakit geçirmeyi seviyor mu, arkadaşlarıyla arası nasıl vs. Bunlar kişiliği hakkında bilgiler verebilir.
Ama sevgiliyken şuankinden farklı davranmışsa sizi basbaya kandırmış, o zaman evlenmek icin olmadığı biri gibi davranmış.
Sizi üzmek istemiyorum ama eşinizin sizi sevdiğine emin misiniz? Yani 2 yıl ayrısınız, evlendikten sonra çok daha tutkulu olmanız gerekirdi
Benim beklentim de tam olarak buydu. Çoğu ilişkide sevgililikte her sey çarcabuk yaşanılıp tüketiliyor evliliğe bir şey kalmıyor. Şuraya gideriz boyle yaparız diye çok plan yapardık sevgiliyken. Çok uzak olmamiza rağmen gelir giderdi yanima da. Biz birlikte hiç zaman geçirmemiş bi çift de değildik burda nedense öyle algilandi,ama her gün değil. Sevgisini çok derinden hissederdim önceleri. Şimdi beni yok sayinca tabiki goremiyorum sevgisini.

Tatlım sen bunlara bakma kıskanıyorlar muhtemelen. Evde kalınca böyle evlilerin haline imreniyor çoğu. Boşver 😍
Soruna gelince olabilir yani, adamın huyu budur, ben bir cocuk daha öneriyorum en azından ikisiyle oyalanır (cocuk binevi oyalanma aracıdır zaten✌️) büyüdüklerinde beraber gezersin❤️ Bunun için yuva yıkıp ertesi gün hapı alacak halin yok ya! Mutluluklar 💔❤️❤️❤️😍
Canım benim teşekkür ederim 😍 ailesine de böyle. Sanirim iş bana düşüyor, yontulması zor da olsa yontucam. Çocuğu gardım olarak hiç görmedim ama dilerim ki çok iyi gelir. Ben de sana mussmutlu bir ömür diliyorum 🌹

Herkes akıl hocalığı yapmış enteresan
vay efendim niye uzak ilişki
Vay efendim niye sanal
Vay efendim korunsaydin leylek mi getirdi

İlkine cevabım sanane sizene
İkinciye cevabım sanane sizene
Üçüncüye cevabım spirale rağmen gebe kalan birini
Kondoma rağmen gebe kalan ablamı
İlaca rağmen hergun aynı saatte içme kuralına uymadigindan gebe kalan sonra gelip bana aglayan kuzenimi örnek gösterebilirim
Ha size yeter mi yetmez, niye ilişkiye girmiş çocuk istemiyosa girmeyecekti o da bir önlem dersiniz .
Hepsine cevap sana ne madem niye konu açılıyor? Konuya yazan her detaya, her cümleye cevap yazabiliriz. Herkes kendi yorumuyla ilgilense keşke. Korunarak ama gerçekten korunarak hamile kalan bir tane insan tanımadım çevremde. Sadece bu forumda gördüm. Kuzeniniz her gün aynı saatte içme kuralına uyumamış mesela, haliyle gebe kalmış. Korunmuş mu sayılıyor şimdi sizin gözünüzde? Zaten konu sahibi korunmamış. Rahatsızım demiş ilaç kullanmamış, rahatsızım demiş spiral taktırmamış. İğneye ne bahanesi var bilmiyorum. Kocası da istemiyormuş korunmak. Ee ortada bir korunma yöntemi var mı, yok. Konu sahibi korunuyorduk mu yazmış yazmamış. Siz şu an neyi savunuyorsunuz anlamadım o yüzden

Canım benim teşekkür ederim 😍 ailesine de böyle. Sanirim iş bana düşüyor, yontulması zor da olsa yontucam. Çocuğu gardım olarak hiç görmedim ama dilerim ki çok iyi gelir. Ben de sana mussmutlu bir ömür diliyorum 🌹
Ya cok üzüldüm sen böyle yazınca ama biraz ironi yapmıştım. Düşüncelerinin yanlış olduğunu düşünüyorum çünkü. Kocan bencil bir insan. Kendi kendine yetmeyi değil onun kendini sana yettirmesini öğretmen lazım. Burdakiler çocuğa niye kızıyorlar biliyor musun? Cocuk en sağlam evlilikleri bile sallıyor çünkü. Zaten sallantıda olan evlilikleri ise tepetaklak ediyor. Umarım basarırsın 🙏

Hepsine sana ne madem niye konu açılıyor? Konuya yazan her detaya, her cümleye cevap yazabiliriz. Herkes kendi yorumuyla ilgilense keşke. Korunarak ama gerçekten korunarak hamile kalan bir tane insan tanımadım çevremde. Sadece bu forumda gördüm. Kuzeniniz her gün aynı saatte içme kuralına uyumamış mesela, haliyle gebe kalmış. Korunmuş mu sayılıyor şimdi sizin gözünüzde? Zaten konu sahibi korunmamış. Rahatsızım demiş ilaç kullanmamış, rahatsızım demiş spiral taktırmamış. İğneye ne bahanesi var bilmiyorum. Kocası da istemiyormuş korunmak. Ee ortada bir korunma yöntemi var mı, yok. Konu sahibi korunuyorduk mu yazmış yazmamış. Siz şu an neyi savunuyorsunuz anlamadım o yüzden
Siz bana niye bilendiniz bu kadar ya 😂 panik bozukluğu olan bir yakınız var mı sorun bakalım korkuları neler. Rahatsızlik cahillik değil bunun ayriminda olun önce. Korunamadım, ama eşimden hassasiyet bekledim bunu yapmadı,ben korunduğumu iddia etmiyorum. Çocuk oldu diye de aa nasil olur demedim. Cocuga çok sasirdim demedim. Konu evliliğimdeki olumsuzluk ve bunun için neler yapilabilir. Sayin yargi makinasi.

Ya cok üzüldüm sen böyle yazınca ama biraz ironi yapmıştım. Düşüncelerinin yanlış olduğunu düşünüyorum çünkü. Kocan bencil bir insan. Kendi kendine yetmeyi değil onun kendini sana yettirmesini öğretmen lazım. Burdakiler çocuğa niye kızıyorlar biliyor musun? Cocuk en sağlam evlilikleri bile sallıyor çünkü. Zaten sallantıda olan evlilikleri ise tepetaklak ediyor. Umarım basarırsın

Ya cok üzüldüm sen böyle yazınca ama biraz ironi yapmıştım. Düşüncelerinin yanlış olduğunu düşünüyorum çünkü. Kocan bencil bir insan. Kendi kendine yetmeyi değil onun kendini sana yettirmesini öğretmen lazım. Burdakiler çocuğa niye kızıyorlar biliyor musun? Cocuk en sağlam evlilikleri bile sallıyor çünkü. Zaten sallantıda olan evlilikleri ise tepetaklak ediyor. Umarım basarırsın 🙏
Ben kimse tarafindan paylanmak icin burda degilim yalniz normallestirmeyelim lutfen kizmak nedir yani 😂 tecrube varsa çozum odakli yorumlar bekliyorum. Eşimin eksikliklerinin bilincinde olduğum için buraya yazdım. Umarim 🙏

E şehri kendiniz keşfedin? Yani bambaşka bir gezegene gitmediniz sonuçta dili aynı kültürü aynı😄 Eşiniz köprü olsun istemişsiniz ama kendiniz proaktif olabilirsiniz. Insanlar kendi başlarına yurtdışına taşınıp çevre ediniyorlar bu bakımdan pasif ve beklenti içinde beklemişsiniz sadece. Hobi edinmek çalışmak vs birsürü yolu var.

ya ciddiye alıcak yapmasana diyordum ki 2 mesaj altta gerçekten ciddiye aldığını gördüm :D konu sahibi elle tutulur en ufak bir tarafın yok. Bütün linçleri (ki senin deyiminle linç gerçekler acıtır tatlım) 10 misliyle hak ediyorsun.

Siz bana niye bilendiniz bu kadar ya 😂 panik bozukluğu olan bir yakınız var mı sorun bakalım korkuları neler. Rahatsızlik cahillik değil bunun ayriminda olun önce. Korunamadım, ama eşimden hassasiyet bekledim bunu yapmadı,ben korunduğumu iddia etmiyorum. Çocuk oldu diye de aa nasil olur demedim. Cocuga çok sasirdim demedim. Konu evliliğimdeki olumsuzluk ve bunun için neler yapilabilir. Sayin yargi makinasi.

Neden bileneyim ki ben size? Neticede benim yazdığım yorumlar da genele vurarak eleştirilmiş haliyle cevap hakkı doğru. Ben size cahil demedim ki, siz söylüyorsunuz. Doktorunuz sizin için uygun bir korunma yöntemi söylemedi mi size? Söylemiş olması lazım. Velev ki siz hiçbir şekilde korunamadınız o zaman eşinizin ben korunmuyorum demek gibi bir lüksü yok. Gerekirse de evet sevişmeyeceksiniz. Bütün sorumluluğu ben istemiyorum ama eşim hassasiyet göstermedi diyerek eşinizin üzerine atamazsınız.

Sizin de evliliği benimsediğinizi düşünmüyorum. Memlekettesiniz çocuğunuz olacağını mesaj çekerek bildiriyorsunuz, normal mi sizce bu? Bir şeyler değişsin istiyorsanız sizin önce kendinizi değiştirmeniz lazım. Ne yapabilirsiniz hiçbir şey yapamazsınız, bütün çözüm önerilerine bir olumsuz cevabınız var uzun uzun açıkladım önceki mesajımda. Siz ne kadardır evlisiniz 2 kere sordum yazmadınız. Artık yapabileceğiniz tek şey kabullenerek beklentiyi minimumda tutmak. Gez dolaş sosyalleş diyoruz tek gezmeyi sevmem diyorsunuz. Kocadan size hayır yok , bu durumda ya kendi kendinize istediğiniz şeyleri yapacaksınız ya evde oturup sızlanacaksınız. Ha üçüncü bir seçenek sabah akşam kocayla kavga edeceksiniz

E şehri kendiniz keşfedin? Yani bambaşka bir gezegene gitmediniz sonuçta dili aynı kültürü aynı😄 Eşiniz köprü olsun istemişsiniz ama kendiniz proaktif olabilirsiniz. Insanlar kendi başlarına yurtdışına taşınıp çevre ediniyorlar bu bakımdan pasif ve beklenti içinde beklemişsiniz sadece. Hobi edinmek çalışmak vs birsürü yolu var.
Kendim gezmek isteseydim evlenmezdim kendim gezerdim 😂 insanlar iki kişilik hayatlar kuruyorlar malumunuz evlenirken. Değinmek istediğim eşimin benimle bir şey yapmaması. Elbette ki beklentim olucak. Bir insan için bir şeylerden feragat ederseniz karşiliğini istersiniz bu pasiflik gücsuzlük değil

ya ciddiye alıcak yapmasana diyordum ki 2 mesaj altta gerçekten ciddiye aldığını gördüm :KK70: konu sahibi elle tutulur en ufak bir tarafın yok. Bütün linçleri (ki senin deyiminle linç gerçekler acıtır tatlım) 10 misliyle hak ediyorsun.
Cok üzüldüm ya, özellikle cocuk oyalanma aracıdır kısmında anlasılırım diyordum….. evlilik ici yalnızlık yaşayacaksak niye evlenelim ki? di mi ama🥲

ya ciddiye alıcak yapmasana diyordum ki 2 mesaj altta gerçekten ciddiye aldığını gördüm :KK70: konu sahibi elle tutulur en ufak bir tarafın yok. Bütün linçleri (ki senin deyiminle linç gerçekler acıtır tatlım) 10 misliyle hak ediyorsun.
Senin sorunun ne ? Her şeye dislike atmiş sonra ben de atmayayim diye engellemiş. Yürü git başımdan boş kafa.

Kendim gezmek isteseydim evlenmezdim kendim gezerdim 😂 insanlar iki kişilik hayatlar kuruyorlar malumunuz evlenirken. Değinmek istediğim eşimin benimle bir şey yapmaması. Elbette ki beklentim olucak. Bir insan için bir şeylerden feragat ederseniz karşiliğini istersiniz bu pasiflik gücsuzlük değil
E bekleye bekleye bir şey olmamış işte ne diyelim beklemeye devam

Cok üzüldüm ya, özellikle cocuk oyalanma aracıdır kısmında anlasılırım diyordum….. evlilik ici yalnızlık yaşayacaksak niye evlenelim ki? di mi ama🥲
Çocuğu gardim olarak gormuyorum diyerek size katilmadigimi belirttim zaten. Siz yalniz olmayin oyleyse ben yalniz hissediyorum.

Back
X