Merhaba arkadaşlar benim 3 yillik bi iliskim var sevgilimle cok zorlu günleri atlattik ve herseyime cok karisir bi akraba ziyareti yapacaksam bile izin almam gerekiyor ve acayip tripli ayriligimizda cok oldu ama kisa sureli ayriliklar ve ondan baska kimse olmadihayatimda gecen gun bana yine bagirdi hic konusmadm artik resmiyet koydum araya ama bylede olmuyor ayrilikta çözüm degil ben napcagmi bilmyrum hic mutlu değilim kizlar
Anlamıyorum gerçekten ayrılık çözüm değilse başka çözüm yok kusura bakmayın. İlerde tek başıma markete gidemiyorum diye konu açarsınız artık.
Neyin kararsızlığını yaşadığınızı da anlamadım. Tam olarak neye karar veremiyorsunuz?
Yani onu gecmisimden biriymis gibi hatrlamak istemiyorum ve ayrılığı beceremedgimiz için çözüm olmadigini düşünüyorum.
İyi o zaman çocuk gibi izin almaya devam edin.
Şimdi ayrıldığında ağlıyorsun ilerde aklın başına gelince benim gibi aldığın izinleer yapamadığın şeyler için ağlayacaksın
Sende yasadin demek bunlari ayrildin mi ne kadar surdu
Fazlasıyla yaşadığımdan emin olabilirsin. 3.5 sene çıktık evden kesinlikle çıkmam yasaktı eğer bir hata yapıp çıktıysam burnumdan gelirdi istediğim gibi hiç bi yere gidemezdim o heryerdeydi istediği yere gider gezerdi. Ailem çıkarken bile söylemek zorundaydm(!) herhangi bir internet ile ilgili hesabım olamazdıdaha istersen anlatırım ama uzarda uzar...
15 günü geçmiştir ayrılığımız ben şuanda kendimi insan gibi hissediyorum istediğim yere istediğim zaman gidebiliyorum. Ayrıldığımız için zerre kadar üzülmüyorum her zaman ağlıyorum ama onun yaptıklarına ve göz yumuşlarıma yani pişmanlıklarıma ağlıyorum şimdi ' iyi ki de bitmiş' diyebiliyorum. Hiç düşünme bitir köle isaura değiliz biz zaten hiç bir zaman yaranamazsın şahsen bende öyle oldu iyiliklerim hiç bir zaman görülmedi ne kadar kötü bir yanım varsa hepsi yüzüme vuruldu. Hep ayrılıklarımız benim yaptıklarım yüzünden biterdi bunu yapmadın bunu etmedin diye onunkilerden bitmezdi çünkü ört bas edilirdiinan çabalama emeklerine değmiyor şimdi değilsede yakında sende benim gibi düşüneceksin emin ol.
Sagol canim anlattiklarin için aynen hep hatalar eksikler gözüne gözüküyor karşısında kini düşünmeden azarlyor tabi güzel gunlerimizde var hakkini yemeyim ama dedgm gbi oluruna biraktim
Güzel günler elbet vardır ama şuanda öyle haldeyim ki hiç biri aklıma gelmiyor hepsi kötü...
Ayrılmak istemiyorsan düzelmesini iste kabul etmezse ayrıl eğer sensizliğe dayanamazsa elbet sana geri döner dönmezsede zaten sevinmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?