cok kararsizim kizlar yardım edin:(

sosluk

AkrepKadını
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
117
12
68
Merhaba arkadaşlar benim 3 yillik bi iliskim var sevgilimle cok zorlu günleri atlattik ve herseyime cok karisir bi akraba ziyareti yapacaksam bile izin almam gerekiyor ve acayip tripli ayriligimizda cok oldu ama kisa sureli ayriliklar ve ondan baska kimse olmadihayatimda gecen gun bana yine bagirdi hic konusmadm artik resmiyet koydum araya ama bylede olmuyor ayrilikta çözüm degil ben napcagmi bilmyrum hic mutlu değilim kizlar

Ayrılık neden çözüm olmasın?
İlişkiniz hiç normal değil,ne demek akraba ziyareti içindiler izin alıyorum???
Bırak gitsin, yeniden yaşamaya başla.

İzin almak mı haber vermek mi? Önce bunu düşün Akraba ziyareti yaparken izin mi alıyorsun yoksa haber mi veriyorsun Haber vermenin yanlış olmadığını düşünüyorum

niçin izin alacaksın ki...daha şimdiden izin almak..ilerde kimbilir eve zincirler....böyle erkeklerdende vazgeçmeyecek ne var ki..haddlerini bisinler..resmen kızları esir gibi davranıyorlar..3 yıl değil..30 yıllık da olsa yol ver gitsin..çünkü ilerde evlensen dahi huzur vermez..

Nasıl katlanıyorsunuz böyle şeylere...

Bi yaştan sonra anne-babadan bile izin almıyoruz, ne demek sevgiliden izin almak?

Kızlar ayrılınca hep eski gnleri ozlyrum yani bir sekilde barışıyruz evet izin almaktan bahsedyrum bi onceki ayriligmz whapsap a grdgm icindi saka gbi

Anlamıyorum gerçekten ayrılık çözüm değilse başka çözüm yok kusura bakmayın. İlerde tek başıma markete gidemiyorum diye konu açarsınız artık.

Neyin kararsızlığını yaşadığınızı da anlamadım. Tam olarak neye karar veremiyorsunuz?

Son düzenleme:

Yani onu gecmisimden biriymis gibi hatrlamak istemiyorum ve ayrılığı beceremedgimiz için çözüm olmadigini düşünüyorum.

Yani onu gecmisimden biriymis gibi hatrlamak istemiyorum ve ayrılığı beceremedgimiz için çözüm olmadigini düşünüyorum.

İyi o zaman çocuk gibi izin almaya devam edin.

Şimdi ayrıldığında ağlıyorsun ilerde aklın başına gelince benim gibi aldığın izinleer yapamadığın şeyler için ağlayacaksın

Sende yasadin demek bunlari ayrildin mi ne kadar surdu

Fazlasıyla yaşadığımdan emin olabilirsin. 3.5 sene çıktık evden kesinlikle çıkmam yasaktı eğer bir hata yapıp çıktıysam burnumdan gelirdi istediğim gibi hiç bi yere gidemezdim o heryerdeydi istediği yere gider gezerdi. Ailem çıkarken bile söylemek zorundaydm(!) herhangi bir internet ile ilgili hesabım olamazdı daha istersen anlatırım ama uzarda uzar...
15 günü geçmiştir ayrılığımız ben şuanda kendimi insan gibi hissediyorum istediğim yere istediğim zaman gidebiliyorum. Ayrıldığımız için zerre kadar üzülmüyorum her zaman ağlıyorum ama onun yaptıklarına ve göz yumuşlarıma yani pişmanlıklarıma ağlıyorum şimdi ' iyi ki de bitmiş' diyebiliyorum. Hiç düşünme bitir köle isaura değiliz biz zaten hiç bir zaman yaranamazsın şahsen bende öyle oldu iyiliklerim hiç bir zaman görülmedi ne kadar kötü bir yanım varsa hepsi yüzüme vuruldu. Hep ayrılıklarımız benim yaptıklarım yüzünden biterdi bunu yapmadın bunu etmedin diye onunkilerden bitmezdi çünkü ört bas edilirdi inan çabalama emeklerine değmiyor şimdi değilsede yakında sende benim gibi düşüneceksin emin ol.

Sagol canim anlattiklarin için aynen hep hatalar eksikler gözüne gözüküyor karşısında kini düşünmeden azarlyor tabi güzel gunlerimizde var hakkini yemeyim ama dedgm gbi oluruna biraktim

Kole olmak icin cok emek harcamış siniz yazik emeklerinize ayrilipta ne yapacaksiniz birdaha oyle bi sahip bulabilecekmisiniz ...

Hey allahim ya ....

Sagol canim anlattiklarin için aynen hep hatalar eksikler gözüne gözüküyor karşısında kini düşünmeden azarlyor tabi güzel gunlerimizde var hakkini yemeyim ama dedgm gbi oluruna biraktim

Güzel günler elbet vardır ama şuanda öyle haldeyim ki hiç biri aklıma gelmiyor hepsi kötü...
Ayrılmak istemiyorsan düzelmesini iste kabul etmezse ayrıl eğer sensizliğe dayanamazsa elbet sana geri döner dönmezsede zaten sevinmelisin

Aynen öyle yapicam canim..

Huylu huyundan vazgecmezmis , Sen ne yapsanda o sana
karismaktan vazgecmeyecek ..

Ama bence asla izin verme , sana boyle karismasina.
Ilerde evlenirseniz bu dahada kötü olabilir..
akraba ziyaretlrrine bile karisan bir es dusunsene !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…