- 7 Temmuz 2016
- 264
- 134
- 103
- Konu Sahibi Lizzie8919
merhaba hanımlar bundan üç ay önce kuzenimin aracılığı ile biriyle görüşmeye başladım telefonda mesajlasarak,birbirimizi hiç görmedik ama iki hafta sonra yanıma gelicekti zaten ikimizde birbirimize tanıma süreci verdik ve hoslandık birbirimizden,bana geçen gün sormaması gereken bi soru sordu geçen sene bir aylık bir ilişkim olmuştu ve fazla rahat diye bitirmiştim ben, sorusu ise hiç onunla bişey yaşadınız mı dedi bende yalan söyleyemedim bir kere kavga esnasında beni zorla dudaktan öpmüştü bende kendimi geri çekmiştim bunu anlattım çok şaşırdı üzüldü bu tarz seyleri ciddi bi ilişkiye başlarken düsünmem lazım dedi ertesi gün soguk konustu baya bende niye böylesin dediğimde ben o kadar rahat bi insan değilim benimle mutlu olamazsın senin de sucun yok ama ben onu aklımdan atamam dedi ve bitirdi , biraz muhafazakar biri anlıyacagınız. Ben ne kadar ona baglandıığımı söylesem de unuturuz dedi ve beni çok üzdü kaç gündür de çok kötüyüm sizce aramalımıyım? Arasam ne diyeceğim bilmiyorum ben özür dilenecek bir şey de yapmadım sadece beni yanlıs tanımaması gerektigini o kadar rahat ve basit bi kkz olmadıgımı ve özlediğimi söylerim heralde
sizce aramalımıyım? Bu arada o biraz inatcı arıcagını sanmıyorum