- 5 Kasım 2014
- 1.883
- 2.286
- 333
- Konu Sahibi Yellowpepper
-
Calismak guzel guzel de ya calisma saatleri ve yol cok uzun ve acaba yapabilirmiyim diye kendimi kemirdim. Nasil karar vericem ben de bilmiyorum.Çalışın bence.Bu arada kendı yakınınızdan işlerede bakarsınız.Çalışmak guzeldır.
Aynen ben de zaten o yuzden cok iki arada kaldim. Eve 8 bucukdan once gelmem imkansiz. Pandemiden dolayi cikarilmistim zaten baska bir is yapiyordum. Bu sartlarda da bir yandan kabul edeyim diyorum bir yandan mesai ve yol cok uzun geliyor.Diğer konular neyse de yol cok uzunmuş
7.30 da evden çıkıp 20.30da evde olacaksınız
ama ben deneyin derim, pandemi şartlarinda birdaha arasaniz da is bulamama durumu var
Şöyle ki fazla is firsati olan bir meslek degil. Ama bir arkadasim calistigi yere beni aldirma durumu olabilir ilerleyen zamanlarda, o da karsida ama 5 de bitiyor mesai ve cumartesi de tatil. Onu mi beklesem diyorum ama olmazsa bu da elden gider mi diyorum. Falan filan cok karistirdim :)Uzun vadede katlanılabilir bir iş değil.
Kaçırılmayacak bir fırsat da değil anladığım kadarıyla. Çalışma saatleri, maaş açısından daha iyi bir iş bekleyebilirsiniz.
Henuz cocugum yok ama dusunuyorum ve istiyorum. Zaten cocuk olursa yine ara vermek zorunda kalicam o da ayri konu da... Aynen oyle kriz var ve gercekten is bulmak cok cok zorBen de 4 senedir ara verdim bebegimi buyuttum simdi is ariyorum. Sizde cocuk var mi?eger yoksa kesinlikle baslardim yol uzun ama cocugun kresine yetisme gibi bir durum yok. Kriz donemindeyiz ve yakindan is bulma garantisi yok
Arabayla 30 km. Arabayla gitmem zaten cinnet sebebi olabilir trafik malum. Arabasiz da uzun surecek zaten. Tesekkur ederim cevabiniz icin.boğazı geçmek araba olsa dert, olmasa yine dert. iş-yol dışında 4 saatiniz kendinize kalacak. kendi kıtanızda iş bulun derim.
Dediginiz gibi arabayla gitsem en az 2 saat surer, toplu tasima daha az suruyor. Bir de cumartesi de calisacak olmayi dusununce kafadan olmaz diyorum.9da baslayan mesaiye 1,5 saat yol eklersen özel araçla gitsen o en az 2ye cikar, servisle gitsen 2,5 bile olur.
Cuma trafiği, haftasonu trafigi, ozel günler vs vs derken derken günlük ortalama 4 saat yol + 10 saat mesai 3500e çekilmez.
Bu parayi kazanip harcayacaginiza elinizdeki miktari daha tasarruflu harcayin, ustüne de belki part time yada yakinlarda daha az maas ile is bulun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?