Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizce mantıklı daha saglıklı bi evlilik saglar ask mı?
canım şunu unutma bi bayan kesinlikle sevilmeyi sever . şuan bi kıpırtı hissedebilirsin eskisine karşı ama bu herkesde olabilecek bişi .:jeyyar: kesinlikle seni hakedeni seç seni seveni sen daha çok seversin . selvi boylu al yazmalımdaki gibi emek kazanmalı:hooray:
evt aslında cok haklısın emek verilen sey daha degerli olmalı degil mi
tabiki kuzum hem unutulmucak bişi yok yeterki karşındaki insan seni çok sevsinopuyorumnanaktan sen büyük bi kararlılıkla irtibat kurma onla çünkü ne olursa olsun şiddetin affı olmamalısüprizzzzz
şimdi bi yerde bana resmen taparcasına seven biri diger tarafta senelerce benm için bişy yapmayan askerden geleli 3 sene olmuş hala para yk ama iş buldum gel beklee evlencez diyen biri napmalıyım cok karıştım yaa offfff![]()
eski sevgilimin parasal durumu kötü mahkemeleri var ve mahkeme tarlalarına ve bazı mallarına el koymuş durumda satamıolrda buyüzden bunu sebep gösteriyor bna evlenememizi ama sensnz bir hayt düşünemiorm bn sennle evlnmk istiyorum hayylerimizdi vrdı bunları yıkıp nasıl baskasyla evleniceksn diee vicdan yapıyor bnayeni sevgilimle aslında cok mutluyum ck güzel vakt geçiriorum ve evlnmk için resmn bnmle cırpınıyor bnde onnla evlenmek istiorm sadece buna engel eski sevgilim onu silsem onca seneyi silsem süper bi yasamım olucak belkide..
bnm 7 senelik sevgilim vrdı cok sorunlar yasadım askerligini bekledm geldiğinde düğün yapcaktık evlenicektk bnde hazrlık fln yaptım ama askerden geldi para yok iş yok beklicez tamm dedm ama 1 sene içinde siddet gördüm vee bitirdim.üniversiteye gidiyordum orda yeni biriylee tanıştım cok iyi mükemmel biri cok güzel deger görüyordum ama bir türlü diğer sevgilimi unutamadım ve oda peşimi bırakmadı.yeni sevgilim benmle evlenmek istiyor hemen evde alırım cok güzel bi düğünde yaparım diyor ve yaparda ama hala unutamadım diğerini cünkü hep onlaa evlenicem dedim kafamda hayallerm faln ve gelmiş şimdi iş buldum evlenelim diyor napcam ben yaa şimdi bi yerde bana resmen taparcasına seven biri diger tarafta senelerce benm için bişy yapmayan askerden geleli 3 sene olmuş hala para yk ama iş buldum gel beklee evlencez diyen biri napmalıyım cok karıştım yaa offfff![]()
bnm 7 senelik sevgilim vrdı cok sorunlar yasadım askerligini bekledm geldiğinde düğün yapcaktık evlenicektk bnde hazrlık fln yaptım ama askerden geldi para yok iş yok beklicez tamm dedm ama 1 sene içinde siddet gördüm vee bitirdim.üniversiteye gidiyordum orda yeni biriylee tanıştım cok iyi mükemmel biri cok güzel deger görüyordum ama bir türlü diğer sevgilimi unutamadım ve oda peşimi bırakmadı.yeni sevgilim benmle evlenmek istiyor hemen evde alırım cok güzel bi düğünde yaparım diyor ve yaparda ama hala unutamadım diğerini cünkü hep onlaa evlenicem dedim kafamda hayallerm faln ve gelmiş şimdi iş buldum evlenelim diyor napcam ben yaa şimdi bi yerde bana resmen taparcasına seven biri diger tarafta senelerce benm için bişy yapmayan askerden geleli 3 sene olmuş hala para yk ama iş buldum gel beklee evlencez diyen biri napmalıyım cok karıştım yaa offfff![]()