cok kararsızım yaa offff :(

Bence yenisine durumu söle ve ara verin
kendinle baş başa kal önce ve eskiyi unut (!)
ki aşk karın doyurmuyor sonçta 7 yıl unutlmaz koay kolay ama
1 kere şiddet gösteren hep gösterir bunuda unutma vee:
ŞiDDET ŞİDDETİ DOĞURUR canım :1closedeyes:

yaa bna bir sürü vaatler verio birdaha olmıcak cok seviyorum seni die bnde inandım bilmiorm cok mu basit beni kandrması yada acizmiyim bilmiorum yaa bi askım canm demesinee kanıodum okdr hayr diemiodum ona bu yüzden bölee oldu sanırsam. ama onla mutlu olmam biliorm sizde diyorsunuz seni sevenlee mutlu olursun diye :(

sizce mantıklı daha saglıklı bi evlilik saglar ask mı?

canım şunu unutma bi bayan kesinlikle sevilmeyi sever . şuan bi kıpırtı hissedebilirsin eskisine karşı ama bu herkesde olabilecek bişi .:jeyyar: kesinlikle seni hakedeni seç seni seveni sen daha çok seversin . selvi boylu al yazmalımdaki gibi emek kazanmalı:hooray:

canım şunu unutma bi bayan kesinlikle sevilmeyi sever . şuan bi kıpırtı hissedebilirsin eskisine karşı ama bu herkesde olabilecek bişi .:jeyyar: kesinlikle seni hakedeni seç seni seveni sen daha çok seversin . selvi boylu al yazmalımdaki gibi emek kazanmalı:hooray:

evt aslında cok haklısın emek verilen sey daha degerli olmalı degil mi

evt aslında cok haklısın emek verilen sey daha degerli olmalı degil mi

tabiki kuzum hem unutulmucak bişi yok yeterki karşındaki insan seni çok sevsinopuyorumnanaktan sen büyük bi kararlılıkla irtibat kurma onla çünkü ne olursa olsun şiddetin affı olmamalısüprizzzzz

tabiki kuzum hem unutulmucak bişi yok yeterki karşındaki insan seni çok sevsinopuyorumnanaktan sen büyük bi kararlılıkla irtibat kurma onla çünkü ne olursa olsun şiddetin affı olmamalısüprizzzzz

kurmuormdaa bn zamnnda yaptıgında bırakmalıyıdım o bna siddet gösteriodu 1 saat snra özür diliodu askım canım diodu affediodum hemen cok seviodum onsuz yapmama sanıodum snra 7 sene sürdü iştee..

neden şiddet gördukkı ve bu ne derece kı merak ettım doğrusu bu surebılırde devam ederse ama bılmıyorum Allah kolaylık versın canım ama sevmedıgın bırıylede evlıılk yapma derım...

şimdi bi yerde bana resmen taparcasına seven biri diger tarafta senelerce benm için bişy yapmayan askerden geleli 3 sene olmuş hala para yk ama iş buldum gel beklee evlencez diyen biri napmalıyım cok karıştım yaa offfff :(

bu cümleni birçok kez kendine tekrar edersen sonuca ulaşman daha kolay olur. yerimseniben
taparcasına seven dururken diğerini neden düşünüyorsun. delikafadulden

Yorumları okumadan cevap yazıyorum,
bunu sormanız bile hata ki siz şiddet görmüşsünüz üstüne üstlük.
İster 10 senedir beraber olun ister 10 defa asker yolu beklemiş olun,
şiddet görüldüğü an o iş biter benim için.
Biliyorsunuz değil mi o bir defada kalmayacağını?
Konu açılalı bir kaç gün olmuş, son durum ne bilmiyorum ama sakın ola ki gözünüzü kapatmayın olanlar karşısında.
Diğer tanıdığınız kişiye gelince,
size sırf bir kaç güzel vaatlerde bulundu diye hemen kaptırmayın kendinizi.
Önce ilişkinizi bir bitirin sonra arkadaş olarak başlarsınız eğer ciddiyet varsa zaten sevgiliye dönüşürsünüz,
ama yinede acele etmeyin güzelce düşünün taşının önce.

eski sevgilimin parasal durumu kötü mahkemeleri var ve mahkeme tarlalarına ve bazı mallarına el koymuş durumda satamıolrda buyüzden bunu sebep gösteriyor bna evlenememizi ama sensnz bir hayt düşünemiorm bn sennle evlnmk istiyorum hayylerimizdi vrdı bunları yıkıp nasıl baskasyla evleniceksn diee vicdan yapıyor bna :( yeni sevgilimle aslında cok mutluyum ck güzel vakt geçiriorum ve evlnmk için resmn bnmle cırpınıyor bnde onnla evlenmek istiorm sadece buna engel eski sevgilim onu silsem onca seneyi silsem süper bi yasamım olucak belkide..

bnm 7 senelik sevgilim vrdı cok sorunlar yasadım askerligini bekledm geldiğinde düğün yapcaktık evlenicektk bnde hazrlık fln yaptım ama askerden geldi para yok iş yok beklicez tamm dedm ama 1 sene içinde siddet gördüm vee bitirdim.üniversiteye gidiyordum orda yeni biriylee tanıştım cok iyi mükemmel biri cok güzel deger görüyordum ama bir türlü diğer sevgilimi unutamadım ve oda peşimi bırakmadı.yeni sevgilim benmle evlenmek istiyor hemen evde alırım cok güzel bi düğünde yaparım diyor ve yaparda ama hala unutamadım diğerini cünkü hep onlaa evlenicem dedim kafamda hayallerm faln ve gelmiş şimdi iş buldum evlenelim diyor napcam ben yaa şimdi bi yerde bana resmen taparcasına seven biri diger tarafta senelerce benm için bişy yapmayan askerden geleli 3 sene olmuş hala para yk ama iş buldum gel beklee evlencez diyen biri napmalıyım cok karıştım yaa offfff :(

vicdan yeni mi aklına gelmiş. şiddet uygularken vicdanını hangi cebinde taşıyormuş sorsaydın alsanaalsanasmile

eskisini çöpe at

yenisini de beklemeye al

iyice emin olduktan sonra evlen. diğerinden kurtulmak için değil

bnm 7 senelik sevgilim vrdı cok sorunlar yasadım askerligini bekledm geldiğinde düğün yapcaktık evlenicektk bnde hazrlık fln yaptım ama askerden geldi para yok iş yok beklicez tamm dedm ama 1 sene içinde siddet gördüm vee bitirdim.üniversiteye gidiyordum orda yeni biriylee tanıştım cok iyi mükemmel biri cok güzel deger görüyordum ama bir türlü diğer sevgilimi unutamadım ve oda peşimi bırakmadı.yeni sevgilim benmle evlenmek istiyor hemen evde alırım cok güzel bi düğünde yaparım diyor ve yaparda ama hala unutamadım diğerini cünkü hep onlaa evlenicem dedim kafamda hayallerm faln ve gelmiş şimdi iş buldum evlenelim diyor napcam ben yaa şimdi bi yerde bana resmen taparcasına seven biri diger tarafta senelerce benm için bişy yapmayan askerden geleli 3 sene olmuş hala para yk ama iş buldum gel beklee evlencez diyen biri napmalıyım cok karıştım yaa offfff :(

İyi o zaman evlen, hatta birkaç tane de çocuk yap.
Hep hayallerindeki gibi o adamla yaşa, adam seni her gün dövsün.
Sonra burada gelir: 'Eşimden dayak yedim onunla evlendiğim için pişmanım.' diye konu açarsın... ohaoldumsmile
İyi misin sen suddenly?
Adam sana şiddet uygulamış ve hiç tekin olmayan biri...
Onu hayallerine nasıl dahil edersin ya?!?
:olmaz:
Diğer görüştüğün insana yazık eğer eski sevgilini unutamadıysan onu da bırak ki adam kendi yolunu çizsin, boş boşuna senin kararsızlığını çekmesin senine beraber şakkıdı

Hem şiddet gör hemde ne yapcam de
Arkadaşım iyimisin sen
Ve 3 yılda ancak iş bulabilmiş. Pehhhh
sana o adamdan cacık olmaz arkadaşım.
Gelecegini yakma. Yeterince fedakarlık yapmışın
Fazlasını hak edicek adam degil.
Evlenmeden sana şiddet uyguluyan adam evlenince nereni keser nerene sigara basar bilinmez. Ama bunların yaşancagıda mümkündür...

Back
X