Çok kararsızım yardım lütfen:)

İşte bende oyüzden öyle fazla romantik birşeyi düşünmedim, kendisi başak burcu duygularıyla değil de daha çok mantığıyla hareket ediyor ve işi gereği hergün gömlek giyiyor dedim bari bi faydam olsun :-)

Eski erkek arkadaşım da başak burcuydu ama arada böyle yapış yapış romantik oluyordu. Aklıma bi doğum günümde bayağı pahalı çikolatalar aldığı geldi. Şık bir kutuda çikolatalar almış, içinde de kağıtta romantik sözler. Birkaç çikolatayı da ısırmış kenardan romantiklik olsun diye. O çikolataları gördüm bu ne ya hanzolar ısırılmış çikolata koymuş demiştim. O da ben ısırdım diyince ağzına kürekle vurasım gelmişti. Eve gidince ısırılan birkaç çikolatayı atıp kalanını ev arkadaşımla silip süpürdük, o yazılı kağıtları da bir yere tıkamışım bi daha bulamadım. Yok cidden çocuğu seviyordum o zamanlarda yani sevmediğimden değil de ne gerek var böyle şeylere o parayla adidastan spor ayakkabı alabilirdi... :işsiz:

Benim koca balık burcu olunca hediye seçmek daha kolay oluyor tabi Başak erkekten sevgili mi yapılır kız ömrünü çürütür senin gerçi senin yapında önemli mesela ben teraziyim hayatta çekemem Başak erkeğini :KK47: bide bak o sitede isme özel kartvizitlikler falan var öyle bişeylerde olabilir gömlek ne bileyim Ada'mın tonla gömleği vardır sen sevgilisin az özel ol
Valla bu başak burçları ne sıkıntılıymış ben bu kadar olduklarını bilmiyordum ya. Çok aşırı titiz pantolonuna birşey damlasın deli olur , bir gün giydiği gömleği ertesi gün mecbur kalsada giymez aşırı pimpirikli :confused: bakalım işimiz zor gibi şimdiden ama hayırlısı tabi iyi biri genede:-) ay tesbih alayım bide nasıl fikir şimdi aklıma geldi :-)

Eski erkek arkadaşım da başak burcuydu ama arada böyle yapış yapış romantik oluyordu. Aklıma bi doğum günümde bayağı pahalı çikolatalar aldığı geldi. Şık bir kutuda çikolatalar almış, içinde de kağıtta romantik sözler. Birkaç çikolatayı da ısırmış kenardan romantiklik olsun diye. O çikolataları gördüm bu ne ya hanzolar ısırılmış çikolata koymuş demiştim. O da ben ısırdım diyince ağzına kürekle vurasım gelmişti. Eve gidince ısırılan birkaç çikolatayı atıp kalanını ev arkadaşımla silip süpürdük, o yazılı kağıtları da bir yere tıkamışım bi daha bulamadım. Yok cidden çocuğu seviyordum o zamanlarda yani sevmediğimden değil de ne gerek var böyle şeylere o parayla adidastan spor ayakkabı alabilirdi... :işsiz:

eski erkek arkadaşıma kutunun içine çikolata not falan koyup hazırlamıştım sevgililer gününde sözde bir de balık burcu hani duygusaldır hoşuna gider dedim sonra aradan 6-7 ay geçti bi keresinde onlara gittiğimde dolabın tepesinde kutunun örümcek aglarına büründüğünü görünce dedim püüü nerden yaptım sana bunu yapmaz olaydım duygusuz herif :-) bende sevmem öyle çikolata şeker not falan çünkü artık oda klasikleşti ama senin hikayede iyiymiş hahah:KK70:

Ay sen beni çok güldürdün sabah sabah :KK70::KK70:seninde güzel günlerin olsun en bolundan. seni bıyıklı hayal edebiliyorum şuan bende uyandırdığın tablo bu

Back
X