çok kararsızım yardım. ..

hangi doktora gitmeliyim?

• ilk doktorum

OY: 6 60,0%
  • idareten gittiğim doktor

OY: 4 40,0%

• Ankete Katılan
    10

hippotalamus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2016
15.730
66.690
518
İyi bayramlar arkadaşlar.. öncelikle inanın bu benim içime çok büyük dert oldu lütfen konum taşınmasın.. uzun süredir aynı kadın doğum doktoruna gidiyorum özel bir hastanede.. Hamile kalmadan önceden beri. Bu hamileliğim çok zor geçti düşük tehlikesi, kramplar, kansızlık, 2 tane miyom.. hep aynı doktor takip etti. Doğuma 1 ay kala randevu için hastaneyi aradığımda doktorumun izne gittiğini söylediler. Bende nst için aynı hastanedeki başka bir doktora gidiyordum. En son nst ye gittiğimde doktorumun izinden gelip gelmediğini sorduğum da aldığım cevapla şok oldum. Doktorum istifa etmiş. Doğuma 15 gün kala. . Baş başa kalınca doktorumun hemşiresi doktorun başka bir özel hastaneye geçtiğini eğer yetişirse beni o hastanede doğuma alacağını söyledi. İdareten gittiğim doktorda 14 temmuza gün verdi. Kendi doktorumdan 1 hafta sonra haber aldım gel konuşalım 12 temmuzda seni bu yeni hastanede doğuma alalım dedi. Şimdi derdin ne derseniz doktoruma kızgınım. Kendimi ortada bırakılmış gibi hissettim. ayrıca yeni hastanesindeki ilk doğumunu bende yapıcak bir aksilik çıkar diye korkuyorum. Son olarak idareten gittiğim doktor bana bayan ekip ayarlayacağını söyledi bı da beni çok rahatlattı. Pazartesi kendi doktorumla görüşmeye gidicem yeni hastanesine onla konuşup karar vericem ama çok kararsızım. Bu kadar sıkıntım içinde bu konı bana dert oldu. Sizce napsam?

Bu arada şu an gittiğim hastane ortalama 1200 lira fiyat çıkardı. Öbür hastaneyle de fiyat konusunda görüşücez. Bu tam bir kıstas değil benim için ama arada dağlar kadar fark varsa bu da kararımı etkiler.

Dogum senin kendi kendine baslatip bitirdigin bi olay doktorun gozetim icin orda bulunuyor.
Eger simdiki hastahanendeki doktor ve ekibinin ilgisini begendiysen orda yap derim ama tabiki siz bilirsiniz.
Buarada hic bi doktor hastahaneden ayrilirken bilgi vermiyor bu duruma bende cok kiziyorum

Tabiki ilk dr una gitmelisin, senle ilgili tüm bilgiye sahip. Belliki hastaneyle anlaşamayıp ayrılmış bunu kişiselleştirmenin anlamı yok, eminim tek hastası siz değilsinizdir. Ben olsam beni tanıyan korkularımı bilen bunca zaman benim takibimi yapmış druma güvenirim.

Eğer doktorunuzdan memnun iseniz gidin görüşün, hastane değiştireceğinizi belirtmenizi isterdim deyin.
Aklınıza yatarsa orda yaparsınız.
Tedirgin olursanız ekip ayarlayacak olan doktora gidersiniz.

İkinci hekime güven duyamadıysanız ve ulaşabileceğiniz bir hastahanedeyse ilk doktorunuza gidin.

Kendinizi ortada bırakılmış gibi hissetmenize gerek yok. İşten ayrılması gerekiyorsa ya da daha iyi bir teklif almışsa elbetteki ayrılacak. Size yönelik bir eylem değil. Ne zaman ayrılırsa ayrılsın takip ettiği hamile kadınlar olacaktı zaten.

Tabiki ilk dr una gitmelisin, senle ilgili tüm bilgiye sahip. Belliki hastaneyle anlaşamayıp ayrılmış bunu kişiselleştirmenin anlamı yok, eminim tek hastası siz değilsinizdir. Ben olsam beni tanıyan korkularımı bilen bunca zaman benim takibimi yapmış druma güvenirim.
Bende öyle düşünüyorum aslında ama yeni hastanesindeki ilk doğumu olmak istemiyorum. Ayrıca sana haber vericez deyip 1 hafta sonra haber verdiler en çok ona bozuldum. Kendimi öbür doktora hazırlamışken. Yoksa ilk başta tabiki kendi doktoruma gidicem diyodum.

Ben 38. Haftada hastaneye kizdigim icin hem doktor hem hastane degistim. Gittim 2 haftadir gittigim hastanede yeni doktorumla dogum yaptim hicte sorun yasamadim.gidin doktorunuzun yeni hastanesini gorun sizin birde tedavi sureciniz varmis eski doktorunuzda dogum yapmaniz daha mantikli geldi.

Bende öyle düşünüyorum aslında ama yeni hastanesindeki ilk doğumu olmak istemiyorum. Ayrıca sana haber vericez deyip 1 hafta sonra haber verdiler en çok ona bozuldum. Kendimi öbür doktora hazırlamışken. Yoksa ilk başta tabiki kendi doktoruma gidicem diyodum.

Yeni hastanede ilk dogumu olmaniz neyi degistirir ki?

Sonucta ne doktorunuzun ilk dogumu ne o hastanenin ilk dogumu olacaksiniz.

Pazartesi doktorla görüşücem ona göre karar vericem. Ama ben son dakika işlerini sevmem. . Herşey hazır ama bu doğum konusu beni strese soktu.

Yeni hastanede ilk dogumu olmaniz neyi degistirir ki?

Sonucta ne doktorunuzun ilk dogumu ne o hastanenin ilk dogumu olacaksiniz.
Değil ama yani ekiple birbirlerine alışmamışlardır diye korkuyorum. Üff ne bilim 10 yıldır aynı hastanede şimdi mi ayrılası tuttu ya??

Değil ama yani ekiple birbirlerine alışmamışlardır diye korkuyorum. Üff ne bilim 10 yıldır aynı hastanede şimdi mi ayrılası tuttu ya??

Sonucta acik kalp ameliyati degil bu ekip birbirine alissin. Dogum sonucta.

Zaten normal dogumsa is size dusuyor sezaryan 15 dk suruyor.

Hem eski hastanesinde olsa bile diyelimki anestesi uzmani yeni ise basladi ve ilkkez sizin doktorunuzla calisacak sizin ruhunuz bile duymazdi.

Sezeryan olacak inş.. bakalım ya bitince korktuğum gibi değilmiş derim inşallah. . Annemde ikinci doktora ayıp olur diyo.. o da sana gün vermiş. . Anne sanki kadını ortada mı bırakıcam açıp haber vericem heralde. .

İlk doktoruma giderdim. Fazla büyütüyorsunuz ilk doğum, ekip, yeni hastane falan. İlk doktorunuzla iletişimiz iyiyse güveniyorsanız ona gidin ama sadece hasta doktor ilişkisiyle aranızdaki yeni doktorunuza gidin.hastanenin şartları yeni doğan ünitesi falan çok daha önemli ona göre karar verin bence. Hayırlı doğumlar dilerim size.

Acaba aynı doktora mı gidiyorduk. :)
Benim doktorum da temmuz itibariyle hastane değiştiriyor.
Başından beri ondan başkasını da düşünmedim.
Neticede ameliyatı o yapacak. Önemli olan da bu galiba.

Acaba aynı doktora mı gidiyorduk. :)
Benim doktorum da temmuz itibariyle hastane değiştiriyor.
Başından beri ondan başkasını da düşünmedim.
Neticede ameliyatı o yapacak. Önemli olan da bu galiba.
Hangi şehir? Bide eğer doğuma 1-2 ay kalsaydı doktorumu bırakmadım. Işte ne bilim bu hastaneye alıştım.

O yeni hastanesinde 1 haftada 10 tane doğum yaptirmis olur bile. İlk doğumu olmazsiniz

Back
X