- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi hippotalamus
İyi bayramlar arkadaşlar.. öncelikle inanın bu benim içime çok büyük dert oldu lütfen konum taşınmasın.. uzun süredir aynı kadın doğum doktoruna gidiyorum özel bir hastanede.. Hamile kalmadan önceden beri. Bu hamileliğim çok zor geçti düşük tehlikesi, kramplar, kansızlık, 2 tane miyom.. hep aynı doktor takip etti. Doğuma 1 ay kala randevu için hastaneyi aradığımda doktorumun izne gittiğini söylediler. Bende nst için aynı hastanedeki başka bir doktora gidiyordum. En son nst ye gittiğimde doktorumun izinden gelip gelmediğini sorduğum da aldığım cevapla şok oldum. Doktorum istifa etmiş. Doğuma 15 gün kala. . Baş başa kalınca doktorumun hemşiresi doktorun başka bir özel hastaneye geçtiğini eğer yetişirse beni o hastanede doğuma alacağını söyledi. İdareten gittiğim doktorda 14 temmuza gün verdi. Kendi doktorumdan 1 hafta sonra haber aldım gel konuşalım 12 temmuzda seni bu yeni hastanede doğuma alalım dedi. Şimdi derdin ne derseniz doktoruma kızgınım. Kendimi ortada bırakılmış gibi hissettim. ayrıca yeni hastanesindeki ilk doğumunu bende yapıcak bir aksilik çıkar diye korkuyorum. Son olarak idareten gittiğim doktor bana bayan ekip ayarlayacağını söyledi bı da beni çok rahatlattı. Pazartesi kendi doktorumla görüşmeye gidicem yeni hastanesine onla konuşup karar vericem ama çok kararsızım. Bu kadar sıkıntım içinde bu konı bana dert oldu. Sizce napsam?