- 21 Haziran 2016
- 263
- 56
- 53
- Konu Sahibi zamanlizamansiz
-
sende çek kendini o zaman hallolur
bide belkide oda tecrübesizdir
Yaşlar kaç? Sevgili misiniz, flörtleşiyor musunuz yalnızca anlamadım ama sizi annesinden saklaması saçma geldi. Niye gizli saklı çaktırmadan konuşuyormuş sordunuz mu?
Gunde 10 dakika konusarak ne hissediyorsun
Tam benim sevgilimin ilk zamanlarıO da yengeç burcu. Şimdi burçlarla alakası yok diyenler çıkacak ama ben inanıyorum açıkçası. Hal ve tavırları etkiliyor. Biz ilk tanıştığımızda bana çok soğuk mesafeli gelmişti. Ama ben de çok takmıyordum açıkçası. Aramasa aramazdim, yazmasa yazmazdim. Hatta ilk bir ay çok cool mesafeli yazıştık. Ben eğer tutulmuş olsaydım kafama takardım ve zorlanırdım. Hatta bir ara ben konuşmak istemiyorum, başka biriyle görüşüyorum gibi saçma bir trip attım. Farkında değildim ama o bunu meğerse daha çok hırslandırmış ve kafasında yer etmemi sağlamış. Tabii sen yapma ters tepebilir. Demem o ki yengeç burcu kendini çabuk açmaz , çok zaman geçmesi , baya şey yaşanması gerekir. Şimdi 2 yıldır birlikteyiz. Herseyimizi paylaşırız. Manevi anlamda daha önce beni hiç böyle doyuran bir ilişkim olmamıştı. İyiki diyorum, iyiki benimle... Birde yeni tanıştığı insanlara karşı yine hala soğuk ve mesafeli ama benle evin içinde deli gibi dans eden saçma sapan hareketler yapıp güldürmeye çalışan bir adam. İçini biliyorum içini
Iliski uzmani degilim ama bana baya bir sey eksik geldi. Bence cok temkinli yaklas. Gorustugun kisi de tuhaf, ayni anda baska kizlarla da gorusuyorsa sasirmam ya da senden cok etkilenmemis olabilir belki. Benim bir arkadasim ayni anda ayni ofisten 4 kizla gorusuyormus. Biriyle evlendi diger kizlar uzulmesin diye eglendigi kiza soylemediler. Bence yengec burcundan daha fazla bir durumu var gorustugun kisinin.Telde
Guzel bir yorum ama telde ne yapayım mesajlasiyoruz sabah aksam oyle tecrubesizlik mi desem ne desem ama cok sey paylastigimiza inaniyorum hissiyatim ask derecesinde degil begeni olablr belki 1 tik otesi fotografini atar bana bazen komik bazen notmal henden hic istemedi benimde cok vaktim yok zaten universite sinavina hazirlanyrm bi yandan universite okuyorm oyle iste
Burası beni korkuttu açıkçası... Bir de koskoca adam ne diye saklar ki biriyle konuştuğunu ... Garipkendisi cok anneci
Sen ne burcusun ben kovayım anlayamıyorum yok bizimkisi bana soğuk değildi ben soguktum o cok uğraştı benle bende içini biliyorum iyi olunca ooo mükemmel iyi ki tanimisim kabuga cekilince ne oldu diyorum kendimde moralim bozulsa hasta olsam cok ileri olmadikca hissetermem karsi tarafa ama dunden beri yazmiyor bende yazmiyorum yazmayim mi simdi ondan mi bekleyim?
Iliski uzmani degilim ama bana baya bir sey eksik geldi. Bence cok temkinli yaklas. Gorustugun kisi de tuhaf, ayni anda baska kizlarla da gorusuyorsa sasirmam ya da senden cok etkilenmemis olabilir belki. Benim bir arkadasim ayni anda ayni ofisten 4 kizla gorusuyormus. Biriyle evlendi diger kizlar uzulmesin diye eglendigi kiza soylemediler. Bence yengec burcundan daha fazla bir durumu var gorustugun kisinin.
Suanda hangi ise baslasam diye kararsiz ama biz yuzyuze gorusmedik hiç bende merak ediyorum sesini duymak istyrm falan iste mic mic degilim o bana gore cok anac bence. O da dksina bazen arar su oldu deyip kapatir cocuk gibi takdir edilme ya da itilmeye ihtiyacı var diger erkeklerde mi oyle bilmiyorumBen terazi burcuyum. Yazmayın bosverin ya. Bir salın adamı. İstediğinde yazsın. Yengeç burcu cool davranışlardan hoşlanıyor. İlk zamanlarda çok mıç mıç yaklaşırsa karşı taraf kabuğuna çekiliyor. Birde ben ilişkinin ilerleyen dönemlerinde de meşhur kabuğa çekilme ozellikleri olduğunu duydum ama bizde olmadı hiç öyle birşey. En ufak şey olur, iş yeriyle alakalı atıyorum. Dakikasında arar anlatır, oradakilerin dedikodularını yapar falanDediğim gibi o samimiyeti alıp alamamasıyla alakalı. Ve bunun için de peygamber sabrı gerekebiliyor , sabrederim diyorsanız böyle devam edecek bir süre. Ama sabrederken de öyle telefon başında beklemeyin, işlerinizle derslerinizle ilgilenin. Keyfi bilir modunda takılın.
Suanda hangi ise baslasam diye kararsiz ama biz yuzyuze gorusmedik hiç bende merak ediyorum sesini duymak istyrm falan iste mic mic degilim o bana gore cok anac bence. O da dksina bazen arar su oldu deyip kapatir cocuk gibi takdir edilme ya da itilmeye ihtiyacı var diger erkeklerde mi oyle bilmiyorum
Ve sadece keyfi bilir modunda takılmak değil, gerçekten böyle düşünün. Olursa olur olmazsa olmaz, kafaya takmaya gerek yok. Birde yengeç burcu olayından sıyrılırsak bambaşka şeyler de olabilir. Belki başkalarıyla da konuşuyordur. Çok ilgisini çekememişsinizdir. Öyle canı isterse yazıyordur. Temkinli olun ve çok kafanıza takmayın...
Farkli sehirlerdeyizYazdığında bir buluşma ayarlamak istediğini söyle ama bunu direk söyleme. "Ya işte şuraya gitsek mi bende çok istiyorum gitmek fırsat olmadı." gibi. Tabii sohbetin samimiyetine de bağlı bunu sorup sormayacak olman. Onu sen ayarlarsın. Adam yazmadan da yazma.
Farkli sehirlerdeyizaskerden sonra direk benim oldugum sehire gelicekti ben istemedim emin olmadigindan simdi iste basliycak haziran gibi gorusurz diye oyle bi konustrk belki ramazandan sonra
O zaman siz de çok bel bağlamadan o yazarsa konuşursunuz. Her yazdığınız dediğime çıkıyor . Erkekler bu kadar düşünmüyordur ya, biz bu kadınların çilesi nedirBosveriiinn, gelecek olan gelir, gidecek olan gider...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?